ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata si de la mine!
Ginamaria dar nu ti-a venit inca,nu?
Ralu NU sunt ziua 1.De n-as mai fi fo 9 luniEu iti multumesc pentru feelingurile impartasite in legatura cu mine si ...de-ar fi asa atunci cu atat mai mult am motive sa vin la Bucuresti ca sa ma las in mainile dr-luiAm eu si un plan B.Totusi cred ca ma indrept sigur spre laparo.Nu te mint.Vreau sa ma vad cu cat mai multe dintre voi.Si tot ce va depinde de mine voi face in acest sens.
Ioana legat de CM se stie ca la endo poate fi si hiperprolectimie dar si o faza luteala de..Se poate regla si cu homeopate sau ceiuturi.Eu acum iau si duphaston.Oricum ai ales bine sa mergi a medic.Numa sa fie bun nu ne-bun ca la cel la care am mers eu.Despre reteta vreau aia cu legumeca-mi sar fetele in cap.Pe bune sunt foarte multumita cu aia cu legume si iti multumesc din suflet
Diana e foarte bine!Pup mucoasa si multa sanatate.Poate ca iti prindea bine ceva picant.Punea gripa pe fuga.Sper sa te simti mult mai bine azi
Booai invatat lectiaNici o zi fara noi.Sa papi si pentru mine ceva picant ca mie asta imi place,sa va distrati bine si cu durerile chiar nu stiu ce si cum la tine.POate ai dreptate.Tu iti cunosti cel mai bine corpul si iti poti da seama ce e bun pentru tine.Da cu creme sa treaca febra musculara.
Eu va pup pi tati si prezente si inca absente!Azi am treaba in oras,umblu lela la banca,daaaar sa nu credeti ca scapati de mine
KISSES
O zi excelenta!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fete,

Uff ce rau imi pare ca nu pot ajunge azi la intalneala voastra, va pup pe toate

Ralu ma bucur ca te-ai mai linistit si ti-au trecut piticii cand ti-ai vazut comoara la eco

Lucia te si aici si tare mi-ar prinde bineta, ca am o stare extrem de proasta

Ioana mi-e dor de tine

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Boo eu cred ca o influenta mare o au atat regimul alimentar cat si practicarea sportului. parerea mea

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Buna, fetele
Hai ca intru un pic, ca am o gramada de treaba.
Ioanatugs- ai grija de tine, fa-ti hormonalel cat mai repede si eventual fa un tratament homeopat. Te pup! Ce face Laura la Milano? Prezinta ultima colectie armani? ca la cat de frumusica e, nu m-ar mira..multi.
Diana- parerea mea e sa/l suni si pe Tutu si sa-i spui ce stari ai. Nu stiu ce sa/ti spun. Vezi ca sangerarile sunt normale sub tratament, la fel si durerile pelvine, si eu am avut. Parerea mea e sa nu mai iei nici un tratament naturist, fara recomandari, mai ales din alea pentru reglare hormonala, in perioada asta cand oricum organismul iti este dat peste cap hormonal. Incearca sa te axezi pe cresterea imunitatii. Ia echinaceea, usturoi...Mai ales acu, ca esti racita. Te pup si sanatate multa!
Gina- sunt alaturi de tine, draga mea (sunt in aceeasi situatie), poate ne dai o veste buna.
In ceea ce ma priveste, vineri am facut o noua IA, pe ovulatie naturala. Acu sa vedem ce o fi, nu am avut decat un folicul... Acum numar si eu zilele...Fetelor, sa-mi tineti pumnii.
Lucialu, boo, adelamaria, ancaoradea, ralu t, toate fetele, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Bonitta, multumesc de sfaturi.

Am sunat deja , pentru ca dr. Ioana este mana dreapta a lui Tutunaru si mi-a zis deja sa stau linistita ca e ok , nu prezint nimic care e dubios.

Ai dreptate , si nu mai iau nimic hormonal, nu stiu Donavital daca e hormonal , o sa citesc.

iau doar

Ca + D3 // Acid folic +b6+b12 // si beau ceaiuri // si vitamina C // echinaceea iau deja

astea sunt vitamine , zic eu

ce zici , e ok ?
Diana

P.S. normal ca va tin pumnii , hai cu vestile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Diana, e ok sa iei vitamine, si mai ales complexul de vitamine B, inclusiv acid folic, pt. ca printre altele, o sa combata cat de cat caderea parului - si asta tot efect al tratamentului cu Diphereline. Donavitalul nu,pe prospect mi se pare ca scrie ca regleaza hormonal. La tine nu are ce sa regleze deocamdata. Mult ceai cu lamaie, vitamine, mancare sanatoasa si sport (bineinteles daca te simti bine). Te pup si daca mai ai intrebari, nu ezita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

sa-ti spun sincer , m-a bucurat ce mi-ai zis, dar sunt cam ingrijorata , ca am parul nu prea des si daca va mai cadea ..., aoleu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Salut dragele mele,
eu scriu mai rar dar va citesc cu mare placere, cand mai apuc....ma tin de voi ca o ratusca de cirdul ei.

Am avut azi o depresie uriasa, cat mine de mare, iar motivul nu are rost sa il spun caci mi-ar lua cred ore intregi sa il descriu.Da ca sa nu va las chiar asa, in ceata, ar fi legat de toata viata mea, pe care am senzatia ca nu o am sub control, ca nu fac bine ce fac, ca deciziile pe care le iau nu sunt poate cele potrivite...iar cand mai spun ca traiesc de aproape 3 ani intr-o tara straina, unde a trebuit sa o iau de la zero si incerc sa ma integrez....gandesc poate ca lucrurile sunt si mai complicate.

Ceea ce doresc sa va intreb e daca - din cunostintele voastre - endometrioza e cauza depresiilor...Stiu din ce am citit ca stresul si depresiile nu ne fac deloc bine....este cumva si calea inversa posibila? Faptul ca avem aceasta boala si trecem prin suferinte(mai mici sau mai mari)ne este tuturor cunoscut.Citeam chiar pe endo-solved ca aceasta boala influenteaza negativ calitatea vietii.Dar ma intreb...e posibil ca aceste depresii sa fie din cauza bolii? Voi ce stiti?

Cat despre sport....cred ca tot acolo am citit ca prin sport stimulam secretia de progesteron, ceea ce are un efect pozitiv asupra endo...lasand la o parte producerea de alti hormoni care iti induc si o stare de bine (fizic si psihic).Parca ceva in genul asta citisem...insa nu pot spune concert ce si cum...cum spuneam, depresia bat-o vina!

Va imbratisez pe toate si imi pare rau ca eu nu am cum sa particip la intalnirea voastra.As fi venit cu drag!

Panseluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Sar' mana!
Sa papati bun si pentru mine la gaseala , sa vorbiti si despre noi ca sa fim prezente prin telepatie.
Alexia...sper ca esti bine iubita, iti doresc sanatate multa, pup bebicu din burtica. Nu ai voie sa fii trista, dau bataitza
Bonita...tin pumii la fetitza, sa fie cu ochisori.
Dienutza...stai calma ca nu ramai cheala, or sa cada cateva fire in plus acolo, dar daca ei vitamine nu ai probleme, eu nu am avut.Azi sa faci cu raceala, maine sa vii fresh.
Lucia..., un morcov? la mine e un kilogram

boo, adelamaria, ancaoradea, ralu t,Ioanatugs, si pe cine am mai uitat, va pup

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Diana de ce nu folosesti pt caderea parului samponul, crema si tonicul Revalid.
Am inteles ca sunt f bune si dau rezultate.

Mergi la inceput