ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Panseluta, eu am stat 4 ani in olanda , nu pentru emigrare, am avut cu sotul niste treaba.

am fost foarte deprimata, dar pur si simplu pentru ca mi-era dor de toti de acasa , si doream sa treaca mai repede timpul

sfatul meu e sa scrii pe o hartie sincer , ce sentimente ai , de dor sau nu, de singuratate , daca le aveai ininte sa afli de endo ..., si te aflai acolo , ce vrei cu adevarat de la viata , imagineaza-ti ca nu ai avea endo ..., si priveste la viata daca ai sentimente care te intristeaza , care nu au legatura cu endo ... sau copilul

mentionez ca nu doream sa fac copil in olanda , deci nu eram deprimata atunci cu ceva legat de fertilitate , ci din alte motive
cand m-am intors in tara am fost cea mai fericita si acuma am depresii numai pentru ca am endometrioza

Diana

p.s. parerea mea : la tine se combina ... ai offfurile tale legat de faptul ca esti departe de casa ..., endometrioza nu este cauza depresiei ci ea a aparut pe parcurs si a accentuat sentimentul de depresie , adica unmotiv in plus sa fii deprimata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hera25

Diana de ce nu folosesti pt caderea parului samponul, crema si tonicul Revalid.
Am inteles ca sunt f bune si dau rezultate.

am folosit deja revalid acum 10 ani , de la o prietena din franta adus, si a fost frectie la picior de lemn

asa cum sunt acum sunt bine, tratamentul sa nu imi faca surprize, mi-am revenit cu parul de la combinatii de vitamine si de la intoarcerea in tara cand am fost foarte fericita multi ani pana acuma , cand am ando ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Panseluta...nu stiu daca intradevar boala asta urata are vre-o legatura cu starile noaste aiurea, sau faptul ca noi suntem triste din cauza durerilor, sau ca nu facem un puiutz. Cred ca ar trebui sa ne umplem timpul cu lucruri utile care ne dau un plus de optimism si asfel o sa invingem si nesuferita asta de depresie.
Stiu ca este foarte usor sa dam sfaturi si mai greu de aplicat, dar trebuie sa invatam sa ne impunem anumite lucruri :azi am sa zambesc toata ziua ca sa imi patrunda in suflet toata lumina soarelui, macar pe perioade scurte de timp daca reusim, e un pas spre vindecare.
La tine e un pic mai complicat,departe de casa, dar uite ne ai pe noi.
Nu putem sa-ti umplem dorul de casa si de toti ai tai,dar, cred ca si fetele sunt de acord, te primim in casa noastra, aici pe forum.
E cumva o altfel de familie, dar care face bine la sufletzel.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...fetelor Panseluta 100% depresia e un simptom al endometriozei...ca durerea etc

Ginamaria te asteptam cu vesti bune
Lucia multumesc pt toate gindurle bune

Fetelor care mergeti la intilnire sa va ginditi si la noi...Boo Ralu Adelamaria...si salutati si gazda din parta noastra...

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

uau, cred ca de vreo saptamana n-am mai reusit sa intru ca lumea pe forum, dar v-am mai citit cu drag, asa, pe apucate si deja s-a inchis un capitol, a inceput zdravan unul nou, fetele au racit, s-au vindecat, bag de seama ca e rost si de o intalnire... multe, multe:)
eu, afara de serviciul care mi-a mancat cam tot timpul, n-am mai apucat sa ma gandesc f mult la problema. am ajuns insa la programarea de la dr T si nu pot sa zic ca m-am "imbogatit" in cunostinte. cred ca a durat vreo 5 min cu totul, dar dr T e sigur ca nu e nici un dubiu si e vorba de endo. am avut o ultima si firava licarire de speranta ca poate s-au inselat toti pana acum. si mi-a dat vreo 6 luni sa incerc natural sa ma bebelesc si dupa...om mai vedea.
si mare dreptate avea Anca cu starile astea, ca acum parca totul se invarte in jurul acestei chestii si timpul se masoara in zile ale CM. cam trist si sigur neromantic:(
oricum, si eu cred ca psihicul influenteaza prea multe ca sa ne deprimam, chiar daca e mult mai usor de zis decat de executat:) si mai pe la inceputurile investigatiilor mele, eram atat de "cazuta" ca nu-mi mai ardea chiar de nimic, inclusiv de partea mai placuta a incercarilor acum incerc sa fac abstractie si ma amagesc singura ca m-am mai "tabacit".
dar drept sa spun, nu stiu daca o sa mi se mai para la fel si din ziua 28 cand poate reincepe un nou carusel...
mi-ar placea sa ne vedem, eu probabil ca o sa fiu mai libera peste vreo 2 saptamani, ca deocamdata nu stiu pe ce sa pun mana mai repede.
si propun ca pentru ridicarea moralului general, sa inceapa fetele sa se "sacrifice" si sa vina cu vesti de BB ca sa ne mai mobilizam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Panseluta subscriu si eu la ce a zis Liliana, asa am citit, ca depresiile ar fi o parte din boala. Si pe mine ma apuca (aseara a fost unul din momente). Ma gandesc ca e logic ca e greu sa fim mereu cu zambetul pe buze cand ne doare tot timpul cate ceva, cand ne gandim ca o sa facem greu bebe, ca vom ajunge in situatii limita .. si toate gandurile negre pe care le avem.
Te imbratisez tare de tot, uite asa de tare si uite asa te pup ca sa iti treaca. Si iti trimit si muuuuulte flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

mada23 ca bine le zici!!!
Panseluta multi si curaj, totul va fi bine.
fetele care se vad azi sa se gandeasca si la noi, cele care nu reusim sa venim, si sa ciocnesca un pahar si pentru noi.

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele,v-am abandonat cateva zile,dar iar am avut CM si nu am vrut sa va mai amarasc cu angoasele si plansetele mele.E trist,dar asta este.Saptamana aceasta vreau sa merg din nou la medic si probabil ca voi incepe o stimularew ovariana.Eu cred ca ovulatia mea ori nu exista deloc,ori nu exista in fiecare luna.Cel putin asa vad eu pe testele de ovulatie.
Diana,astazi iti trimit si eu cateva fotografii iar pentru album tu sa alegiuna in care sa fiu mult mai frumoasa decat sunt eu in realitate,da???
Nu stiu daca ajung la intalnirea de astazi,desi mi-as dori tare mult.Nici macar nu stiu unde este locatia...

Mergi la inceput

Aerlilian , trimite si de la gradinita scumpa mea , .., glumesc , astept cu drag .

pentru tine si pentru toate fetele de aici o dedicatie speciala , porque te vas ...

http://www.youtube.com/watch?v=e5UxmVoBWNY

si multe scuze ca nu vin , am si febra cred , asta mai lipseste sa va dau virusul care l-am luat de la sotul meu ...

Diana

Mergi la inceput

Panseluta, sper ca ai inteles si ce am scris eu , si anume ca eu am fost deprimata inainte cu cativa ani , si fara sa am endometrioza , ci din alte motive. La tine e posibil sa fie numai endometrioza de vina sau sa fie si asta si altele.

Mergi la inceput