ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19
Raspunsuri - Pagina 15
ginamaria spune:
Fetelor dragutelor,nu stiu ce sa zic,CM nu a venit,dar nu vreau sa imi fac mari sperante desi dimineata imi e greata si acum am venit de la sv. si eram tare ametita..........dar test nu mai am curaj sa imi fac si nu am sa mai fac...........sunt destul de relaxata acum,decat ca seara ma culc cu grija ca nu cumva sa imi vina peste noapte si dimineata sunt tare fericita cand suna ceasul(prima data in viata mea)ca nu a venit..........CM al meu nu a apucat sa se stabilizeze pentru ca dupa diphereline am avut un CM de 28 de zile dupa care 31 cu ovulatie in ziua 19 si al treilea(acesta)de nu stiu cate zile dar cu ovulatie in ziua 15.asa ca nu stiu ce sa zic.........nu e neaparat sa fie de 28 dar nici de 31.......Voi ce ziceti,cu faza luteala?nu poate fi mai mare de 16 zile?stiti ceva?
BOO,BONITTA,DIANAva multumesc ca v-ati gandit la mine face asa de bine..........serios...........chiar ma simt
LILIANA daca si-a facut efectul te iau de nasa
ANCAORADEA poate defapt sper sa nu fie de la utrogestan........nu stiu ce sa fac.Oare sa il intrerup?
Va pup cu drag!imi pare asa de rau ca nu pot vb. si peste zi cu voi.....si seara am atatea de zis ca umplu pagina........
ancaoradea spune:
Gina Dar tu nu ai intrerupt utrogestanul? Nu asa ti-a spus dr ca iei 10 zile de la ovulatie? Adica daca ai ovulat in ziua 15, iei pana in z 25, apoi trebuie intrerupt si astepti in 2-3 zile Cm. Eu cel putin asa am facut.
lucialu spune:
Buna seara dragelor!
Ginamaria vaz ca numa tu esti pe aici...Eu zic sa mai stai un pic si sa mai astepti.Utrogestanul sigur intarzie CM,dar tu stii exact ce si cum.Daca ai dubii poti face un test de sange si ai raspunsul sigur.Eu m-am gandit asa:in ziua cand trebuie sa intrerup duphastonul,dimineata imi fac test si daca iese negativ seara nu mai iau si astept uratii.Si sun sa vad cand pot fi si eu programata pentru laparo.Intre timp si eu am usoare greturi,ma doare burta, cateodata pana in pupeza,dar nu mai caut semne ca am mai facut eu asta si o luasem razna.
Ioana mercic.Ce fain de voi ca va puteti vedea si sta de vorba ca intre fete intr-o ambianta buna cu potol bun...
Diana poate Bonitta are dreptate.Poate tu nu ar fi bine sa iei nimic hormonicesc chiar si naturist cat esti inhibata cu diphe.Donavital era bun si pentru premenopauza.Eu am facut homeopate cand am facut injectiile.Deocamdata daca nu ai verde de la dr la asa ceva mai bine lasa pana vine CM.Cum mai e cu raceala?
Aerlilian bafta mare luna asta!Tinem pumnii!Si la munte cum a fost?
Mada draga am spus "niste" nu unul.De preferat era sa avem la camara pentru oala cu supa nu pe dincoloAstept sa mai dea o fata startul ca avem capitol nou
Liliana te las sa ne mai faci injectii de-alea bune daca promiti ca nu te mai deprimi nici macar un pic de la stat in pat.E greu,dar luni afli mai multe si atunci stii sigur daca poti sa mai scoti nasucul afara in siguranta si chiar de vei putea,fara exagerari?Bine iubita?Gemenasii sunt speciali si superbi,dar greu de tinut in frau
Panseluta boala da depresii.Nu uita ca toate femeile sunt intoarse pe dos de la hormoni si fara nici o boala in anumite faze ale CM.Dar la noi...
Si eu cred ca am avut predispozitie la boala asta.Poate a germinat si cand a gasit un punct slab in corp dat de o bolicica,o mica dereglare hormonala netratata corect,o depresie sau surmenare,epuiza...si-a facut aperitia in toata splendoarea
Boo eu sunt sigura ca daca tu vei ataca problema cu optimism si incredere vei avea sanse mult mai mari de reusita.Si eu sunt aici si tn pumnii!
Andreyutza,Uta_ciun,Anca,Ana-Alexia,Ysa,Alexia va pup pe toate si va dau cate o imbratisare din toata inima!Sper ca n-am omis pe nimeni,cer scuze daca da.
Alexia tine-te departe de "binevoitori"si ocoleste si tu si celalalte gravidute subiectele incendiare ca NU VREAU SA NECAJITI BB-ii cu tulburarile unor ...Sarcinile voastre sunt mult mai importante decat orice prostie.Si nu sta departe de noi ca atunci chiar iti arat ciomagul.Doar arat.
Noapte buna si vise placute!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
lucialu spune:
Anca esti si tu aici.
De varicocel parca povestea o fata Irlandeza,acum graviduta.Pe la subiectele cu gigei.Trebuie tratament,dar ea a ramas gravi inainte ca taticul sa faca tratament.Si e f. bine si ea si bb.
ancaoradea spune:
Lucia Chiar cu spermograma buna, trebuie tratament? Hai ca m-ai bulversat! Eu credeam ca e totul in regula
lucialu spune:
Tu nu te lua dupa mine,ca eu nu vreau sa-ti fac ganduri negre.Eu asa imi amintesc ca scria cand era la aspirante.Acum nu mai stiu,dar parca nu era ceva de netrecut.Vezi ca e online acum.Poate ar bine sa o intrebi daca indraznesti.Daca nu cautam unde a scris.
Bine iubita?Stai cuminte ca eu nu sunt medic
A plecat dar uite ce am gasit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108594
si mai vechi unde apare iar un subiect despre ce te intreseaza:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82829&whichpage=1&SearchTerms=varicocel de la pagina 3 incolo...
asta ca sa-ti faci o idee.Dar doctorul spune ce si cum, si am avut dreptate cu ea.Sun gravizi si sunt bineAsa ca nu te panica!
unducthable spune:
quote:
Originally posted by aerlilian
Diana,te rog din suflet sa-mi trimiti tu un mail pe adresa aerlilian@yahoo.com.Sunt foarte curioasa de ce nu-ti pot trimite nimic...Si apoi te voi umple de poze!Dar de la gradinita nu cred ca ai vrea sa vezi...De fapt nu cred sa existe vreuna din acea perioada,in care sa incap cu totul...Eram o umflatica!Te pup si asteptun semn de la o informaticiana de meserie,pt ca ma dispera virusii astia!!!
dragele mele, cine doreste , repet , si cred ca voi pune o data limita , doua saptamani de acum incolo, din respect pentru cele care au trimis , putine sau multe , nu conteaza , oricum , cele care vor apare in micul album vor primi linkul pe privat .
Aerlilian alta adresa de e-mail mai este :
dbostan@ase.ro
va pup pe toate cu drag ,
Diana
laila36 spune:
Buna dimineata
Am si eu o rugaminte pt fetele care au fost operate laparoscopic de endometrioza.
Eu am facut interventia luni( in urma cu 3 zile), si inca am burta umflata si am dureri in jurul ombilicului si in partea dreapta a abdomenului. E normal?
A 2-a zi dupa operatie, am facut prima injectie de diphereline si sunt ingrozita de ideea ca acesta cauzeaza caderea parului( deja imi cade f mult). Ma poate ajuta cineva care a trecut prin asa ceva?
Boo spune:
Buna dimineata fetele !! Sunt cam ametita azi, cred ca de la vremea de afara... Dar am si renuntat la cafea, poate si din cauza asta.
Laila bine ai venit la noi !! Imi pare tare rau ca nu ai scapat nici tu de operatie, dar stai linistita. Ce simti tu e normal. Si eu am avut burta umflata cateva zile bune, zici ca eram prin luna a 6-a asa .. I-am zis sotului ca asa o sa arat cand o sa fiu gravida. Mi-era si greu sa ma misc prin pat sau sa ma ridic de acolo, iar cu mersul zici ca eram o rata Nu prea am inteles cu injectia din a doua zi dupa operatie, dar poate asa e "modelul" pe acolo - de fapt nu stiu unde te-ai operat, am vazut doar ca la tara scrie Estonia. Legat de caderea parului, eu nu-mi aduc aminte sa fi cazut mai mult decat imi cade... Oricum cred ca daca ar fi mai mult as cheli pentru ca am mari probleme cu chestia asta. Nu inteleg de unde mai am par ca in fiecare zi cad smocuri bune. Ma rog, asta e altceva.
Sper sa-ti revii cat mai repede si sa mai treci pe la noi cu vesti, mai ales din alea bune !!
Lucia multumesc pentru galerie !! Am mare nevoie..
pupici la toata lumea
Bonitta spune:
Draga laila36, bine ai venit printre noi. Stai linistita, durerile pe care le descrii sunt normale dupa laparo. Unele fete le-au avut, altele mai putin, in functie de ce s-a gasit acolo si de organismul fiecareia.De ce ai inceput tratamentul cu D. in a 2 zi de la laparo? Ti-a venit CMul cumva in ziua cu laparo? O cauza a caderii parului este endometrioza. Eu nu stiam care e cauza, si m-am luptat ani de zile inainte de a mi se depista boala, sa stopez caderea parului. Am incercat tot felul de tratamente, dar in zadar. Apoi m-am pus pe documentat. Si am citit ca o cauza ar fi problemele ginecologice, adica ovare polichistice si.. endometrioza. Vezi ca si tratamentul cu D., ca orice alt tratament hormonal de altfel are ca efect caderea parului. Dupa ce termini tratamentul, parul ar trebui sa isi revina, in conditiile unei alimentatii sanatoase. Pupici!
- ce mai faci tu, cum iti mai e?
HAIGina!!! HAI !!! Sparge gheata! In mod normal faza luteala nu ar trebui sa depaseasca 16 zile. Fa testu!! Fa testu!! Mai ales ca stiu de la dr. Matei ca nu tb. sa iei utrogestan asa peste data cand ar trebui sa-ti vina CM/ul daca nu e sarcina. Utrogestanul mai si intarzie CM, eu am patit-o urat... Dar nu e cazu la tine, sigur e cu ochisori dupa simptome. Astept sa ne dai vestea cea mare.
Pup toate fetele,fara exceptie.