ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19
Raspunsuri - Pagina 16
unducthable spune:
quote:
Originally posted by laila36
Buna dimineata
Am si eu o rugaminte pt fetele care au fost operate laparoscopic de endometrioza.
Eu am facut interventia luni( in urma cu 3 zile), si inca am burta umflata si am dureri in jurul ombilicului si in partea dreapta a abdomenului. E normal?
A 2-a zi dupa operatie, am facut prima injectie de diphereline si sunt ingrozita de ideea ca acesta cauzeaza caderea parului( deja imi cade f mult). Ma poate ajuta cineva care a trecut prin asa ceva?
sunt niste deosebiri
nu stiu de ce te mai doare acolo , probabil e normal , de la caz la caz
pe mine nu m-a durut nimic , dar de la anestezie am vomat tot timpul si era sa lesin tot timpul
injectia nu mi-a facut-o de a doua zi , ci de cand a venit ciclu, in Z2
dar sunt sigura ca fiecare cu procedura lui si ai incredere in doctorul tau, intreaba-l daca ai vreo grija , ceva
multa sanatate , Diana
unducthable spune:
quote:
Originally posted by Bonitta
Am vrut sa zic Diana, ce mai faci, cum iti mai e?
Boo/iti tin pumnii!
Efectele secundare vad ca au trecut , de ieri chiar .
Alaltaieri mi s-a ridicat parul in cap cand am vazut ce am eliminat , exact cam ce mi s-a spus , si anume, daca mai ramane pe acolo vreun rest de tesut endometriozic , in perioada injectiilor se va elimina, si ieri la inceput m-am ingrozit , am sunat la doctora matei si mi-a spus ce am eliminat si anume din tesutul ramas , adica ma curat in continuare ; intr-adevar arata ca o panza mica de paianjen ... , mi-a zis si ea ca se curata locul cu ocazia asta de ce mai e pe acolo, culoarea era foarte inchisa.
acuma nu mai am nimic , si nu m-a durut nimic in acest timp
ma lupt cu gripa , cam atat
Bonitta , tu ce mai faci ? esti bine , cu moralul ?
va puuuuup , pe toate !!!!!!!!!!!
Diana
fireyes spune:
Bonitta, o cauza a caderii parului e chiar endo? sau doar daca faci tratament hormonal? ca nici la mine nu e bogatie, dar habar n-aveam ca sursa problemei e asta... mai e vreun domeniu neafectat?!? dar ma rog, e mai mult cu titlu informativ:)
am si eu o intrebare pt cunoscatoare: dr. Matei la ce spital e? sau unde as putea sa o gasesc... eventual, daca ma puteti ajuta pe PM...
Ginuta, tinem pumnii! sa stii ca eu port noroc... altora, fireste
Bonitta spune:
Fireyes, am vrut sa/ti trimit PM dar nu il ai activat. Pe dr. Matei o gasesti la Sp. CFR 2, la clinica Sabyc sau la laboaratoarele IDS, inclusiv sambata pana la 1.00. Da, fetelor, din pacate, endometrioza e de vina pt. caderea parului. Eu am avut o groaza de simptome nasoale inainte sa aflu de endo, si nu stiam ce am, ma suspectam si de leucemie. Acu stiu ca de la asta au fost, ca ma simt mult mai bine, in afara de dureri sporadice la OD.
Diana- ma bucur ca te simti mai bine, poate din cauza asta te simteai rau, ca nu apucasei sa elimini tot raul din organism. Pupici!
Eu ce sa zic, ma simt bine, nici un simptom deocamdata.Ma cam dor sanii, dar asa, nu stiu cum sa explic, pe marginea lor... Vroiam sa va intreb o chestie ce mi s/a intamplat. In Z3 de la IA am eliminat un pic de sange (cred), care era de fapt maro, iar in combinatie cu utrogestanul pe chilotel a rezultat o scurgere maro-spre bej. Acu nu stiu ce sa mai cred, ca la IA am sangerat putin. Dar dup-aia nu am mai observat nici o sangerare. Pana in z3, dupa cum va spuneam. Nu stiu de la ce poate fi... In orice caz, nu mai am rabdare!
unducthable spune:
o sa vina fiola numarul2 si o safiu din nou rau , dar merita ceea ce fac , rezultatele se vad
andreyutza spune:
fetelor sunt tare suparata. dupa ce sperasem atat ca poate luna asta o sa vina bebe, avusesem si ovulatie, acum toate sperantele s-au naruit. m-am trezit dimineata cu o durere cumplita de burta si o stare... pe care nu v-o mai descriu caci sunt sigura ca o cunoasteti. asadar sunt in Z1 si ma simt super aiurea. dar... o vom lua de la capat caci nu avem ce face.
mada23 , tu erai partenera mea de drum in sensul ca stiu ca si tu asteptai sf asta de sapt sa vezi ce se intampla. iti tin pumnii ca, macar tu, sa ai vesti mult mai bune!!!
va pup pe toate si scuze ca mereu vin si ma plang la voi. o sa fiu plangacioasa forumului.
Mosul sa-mi aduca un ingeras!
ancaoradea spune:
andreyutza Normal ca te plangi ca ai tot dreptul, cu toate stim ce nesuferita e z1. Stai in patut, la caldurica, roaga-l pe sot sa te rasfete, ca sa poti sa-ti incarci din nou bateriile
Diana Ti-am trimis o poza pe mail, arat mai bine in poza decat in realitate, ca sunt ochelarista, dar nu spui la nimeni, da?
lucia Merci pt raspunsuri si link-uri, m-am mai linistit, daca spermograma e ok, nu are rost sa imi mai fac griji,k varicocelul se trateaza numai daca incurca spermogeneza. Dar vom consulta si un urolog
unducthable spune:
Anca , haide bre ca ne strangem ceva ceva .
nu divulg cine mi-a mai trimis
va pupa mama
p.s. ati vazut fetele mele ca sin injectiile mele sunt bune la ceva ? cand am vazut cum ma curat acolo, am zis ca impusc doi iepuri, tratezi si mai bine endo... asta , si Doamne ajuta , poate intr-o zi cu soare , am si BEBE
unducthable spune:
Ancaaa,
pe ce adresa ai trimis???
inca nu a ajuns ...
deci dbostan@ase.ro si merge
diana_bostan@yahoo.com si merge