ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19
Raspunsuri - Pagina 17
unducthable spune:
Andreyutza, plangi , descarca-te si apoi linisteste-te si fa din nou un plan de lupta .
te puuuup, Diana
unducthable spune:
AERLILIAN , A SOSIT POZA .
WOW , nu esti frumoasa , esti SUPERBA , iti sta bine culoarea verde , stiai , nu ??
Bonitta spune:
Andreyutza- stiu foarte bine, din pacate, cum e in Z1. E groaznic! Dar nu uita ca totusi Z1 inseamna o noua sansa. Nu te lasa batuta! Te pup!
ancaoradea spune:
Diana, am trimis mailul cu atasament pe adresa cu yahoo, dar acum am incercat pe cealalta. Sper sa primesti ceva! Daca nu, mai trimitem
aerlilian spune:
Diana,tu razi de mine?Sau vrei sa ma faci sa ma simt mai bine?Nu sunt deloc frumoasa,asa ca nici pe departe superba...Ti-am mai trimis cateva,poate alegi tu una reprezentatia...Care-ti place tie mai mult.Oricum,multumesc mult pt compliment.
In alta ordine de idei,maine dimineata ma duc la dr.Va spun maine ce urmeaza sa fac in continuare.Va pup pe toate!
lucialu spune:
Dragele mele acum intru si eu aici.Diana sigur trimit si eu o poza zilele astea si renunt dincolo.
Azi mi-a fost rau din senin,m-a pocnit o greata de imi statea stomacul efectiv in gat si in drum spre casa, vazand ca tot imi vine sa vomit am luat un test nu sh de care,ce am gasit sa-l fac.A iesit negativ eu fiind z 25,deci in saptamana 4 de la UM.Am incercat sa mananc si mi-a fost greata chiar si de ceai.Am dureri la OD crunte,pana in jos pe picior pe interior spre spate.Va spun sincer:mi-e frica de SEU asa ca maine merg sa fac Beta HCG.Si sa caut de urgenta un cabinet gineco cu ecograf transvaginal.Ori e ce mi-e frica ori sunt chisturile,de care pot spune ca mi-e la fel de frica dat fiind durerile crancene pe care le am.Oricum,dupa ce scot rez. sange sun la dl dr T,ca sunt speriata rau.
Va pup si va rog sa-mi tineti pumnii maine!
Andreyutza sa nu te necajesti.Asculta fetele.
Aerlilian bafta mare la dr!
Anca ma bucur ca te-ai linistit!Eu nu ma pricep la partea aia,dar tineam minte ceva ca i-am tinut pumnii fetei respective.
Fireyes si mie imi cade parul.Noroc ca il am ondulat si da impresia ca ar fi des.Acum inteleg ca si asta e inca un semn "bun" cu revenirea endo la mine.Si e logic ce ati spus.Orice dereglare hormo sau trat da efecte de-astea si fetele care au nascut sau sunt gravi se plang.
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ginamaria spune:
Fete dragi,
sa stiti ca mie tot nu mi-a venit Cm..........maine am sa sun medicul sa il intreb daca sa intrerup UTROGESTANUL,nu mi-a zis nimic pana cand sa il iau,luna trecuta l-am oprit dupa o cutie si m-am gandit ca poate a fost prea repede........dar am uitat sa intreb ca totul se petrece f.repede cand merg la medic.......ma gandesc eu dar fara nici o baza stiintifica ca la ce ar strica daca e dat pentru sustinerea sarcinii..........las ca maine am sa-l sun si sa vedem.............azi am 18 zile de la ovulatie.......dar oare ce se poate intampla?inafara sa intarzie............daca nici pana sambata nu vine am sa fac test.......dar deocamdata sunt putin cam euforica......si nu vreau sa pierd senzatia asta........practic mi-a intarziat 3 zile peste 31 de zile de cm..........
va pup cu drag...........fetele mele dragi
Monica9 spune:
Lucia – ar fi tare bine sa iasa rezultatul pozitiv, greata aia care ai imi suna bine, nu te gandi la ce e mai rau. Z25 e destul de devreme asa ca nu e mirare ca a iesit testul negative. Tin pumnii pt tine, va fi bine, sper sa vii cu vesti bune!
Boo – bafta multa la FIV, incearca sa te relaxezi, sa nu fii stresata ca sa ai sansele maxime.
Diana – o sa-ti trimit si eu poza numai ca inca nu am avut timp si pozele cele mai recente le am din vara, dar o sa-mi fac eu niste poze mai noi.
Aerlilian – bafta la medic, sper sa fie luna asta cea norocoasa.
Andreyutza – nu fii suparata, stiu ca e greu dar gandeste-te ca vine o noua luna cu o noua speranta.
Ginamaria – sper sa-ti iasa un test pozitiv, e timpul sa mai apara cineva cu veste buna.
LilianaFi – sper ca esti bine si tu si cei doi mici, cand mai mergi la medic? Tin pumnii sa fie totul ok, sa creasca bebelusii bine pana cand se fac mari, sanatosi si frumosi.
Despre mine nu prea am nici o noutate, nici nu imi vine sa cred ca am ajuns deja la 20 de saptamani. Ne-am tot gandit la nume, si cred ca va fi Rebecca. Inca nu ne-am hotarat dar asta e pe primul loc, daca nu apare ceva care sa ne placa mai mult, asta va ramane.
pt voi toate!
Monica 20+ cu
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by lucialu
Dragele mele acum intru si eu aici.Diana sigur trimit si eu o poza zilele astea si renunt dincolo.
Azi mi-a fost rau din senin,m-a pocnit o greata de imi statea stomacul efectiv in gat si in drum spre casa, vazand ca tot imi vine sa vomit am luat un test nu sh de care,ce am gasit sa-l fac.A iesit negativ eu fiind z 25,deci in saptamana 4 de la UM.Am incercat sa mananc si mi-a fost greata chiar si de ceai.Am dureri la OD crunte,pana in jos pe picior pe interior spre spate.Va spun sincer:mi-e frica de SEU asa ca maine merg sa fac Beta HCG.Si sa caut de urgenta un cabinet gineco cu ecograf transvaginal.Ori e ce mi-e frica ori sunt chisturile,de care pot spune ca mi-e la fel de frica dat fiind durerile crancene pe care le am.Oricum,dupa ce scot rez. sange sun la dl dr T,ca sunt speriata rau.
Va pup si va rog sa-mi tineti pumnii maine!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Lucia , tu stii ca ma gandesc la tine, da? Iti tin pumnii stransi stransi
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea
unducthable spune:
Lucia, ma ganesc la tine , hai HOPA SUS , cum imi ziceai , si treci pe la doctor si FII BARBATA , suntem alaturi de tine si sa ne rugam la Dumnezeu pentru tine , pentru noi.
Fetele dragele, am zis , oricine e binevenit , intru acuma in e-mail sa vad ce poze am mai primit .
Mai as sa treaca o saptamana si Luni 5 noiembrie pun albumul sa il vedeti , sa ne vedem .
cu drag , Diana, revin
GINAMARIA haide bre cu BEBE , offff