ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19
Raspunsuri - Pagina 14
fireyes spune:
vai de mine, ce ne facem, ca ne deprimam in lant?
si zau ca nu vreau sa evit sa va mai citesc doar pt ca m-as adanci mai tare in butoiul ala fara fund cu tristete...
uite, fetele care au ajuns la intalnire s-au intors cu moralul mai "asezat". te pup, Ioana, sper sa ajung si eu (macar in varianta solo) pe la voi, cu prima ocazie. poate mai aranjam o intalnire in vreo 2 saptamani (ca mai devreme nu prea e loc la mine) sa vad si eu ceva ochisori asortati la gandurile voastre.
ma uitam cand am fost la consultatie ca in sala de asteptare erau intr-adevar numai fete frumoase (gravidute sau nu) si zicea cineva mai demult ca asta e boala femeilor frumoase. asa ca astept cu nerabdare sa avem albumul cu poze sa mai vada si ochiul meu ceva frumos, nu doar cifre si calculatii pe ecran:)
va doresc o zi usoara, linistita si o seara torida, ca sa avem dupa ce trage linie la sfarsit si sa numaram bobocii:)
lilianaFi spune:
Diana...nici eu nu am avut nici un simptom de endometrioza niciodata chiar daca nu am avut o viata prea usoara(sau nu au fost atit de perceptibile)...eu am facut laparo pt trompe si am descoperit endometrioza...eu chiar am si ramas gravi de 2 ori cu toata endometrioza prezenta dar nu a fost sa fie...sper ca de data asta sa ajung la finalul mult dorit,numai bine ...oricum ideea e ca endometrioza chiar nu ne impedica sa avem un bb poate doar intirzie momentul,dar pina la urma reusim toate...
Boo pentru fiv-ul norocos:
Ginamaria vreau sa vad ca a avut efect sageata
Numai bine tuturor...
ancaoradea spune:
Boo Felicitari pt faptul ca mergi la sala, eu tot aman de nu stiu cand. Sa-mi fie rusine Normal ca te simti mai bine dupa si ca iti trec durerile, stii tu se elibereaza subst. alea, endorfine care ne fac happy si ne trece tot. Parca ne vine si cheful Asa ca, cu toata puterea inainte. Imi pare rau ca esti in z2, dar avem speranta ca in curand ne vei da vesti bune. Iti tin pumnii pt ET si nu-ti fie frica de injectii, ca nu dor ele asa de rau, frica e mai mare.
Lucialu Scuze, eu pricepusem nu stiu de ce ca ai fi fost in z1, dar ma bucur si mai mult ca am gresit, mai ales ca asteptam vesti bune si cadouri de la mosu
Diana, nu m-am tinut de cuvant, sa timit poza, nu am reusit sa intru de acasa, am fost un pic ocupatiSa te faci bine si sa te simti minunat...asa, in general, fara efecte secundare
Bonita, Gina Tinem pumnii in continuareSi mie mi-a intarziat de la utrogestan 4 zile, dupa ce l-am oprit. Din pacate nu a fost sa fie, dar va fi in curand
Aerilian Zambeste, draguto, a inceput o noua luna, e bine ca ai un plan de atac. Si eu zic ca nu ti-ar strica o stimulare usoara, daca zici ca nu iti ies testele de ovulatie poz cate o data. Sunt destul de bune, dar acelea care iti indica pozitiv cand ai 2 liniute, indiferent ce culoare sau intensitate are a 2-a. Eu folosesc My test, Dr. Sigur nu sunt bune, aveam ovulatie monitorizata la echograf si ele imi ziceau ca nu am. Dar cel mai sigur e sa te monitorizezi la echograf. Succes in continuare si nu fi suparici, ca va fi bine. Trebuie doar sa fi urmarita un pic, ca sa nu ratati momentul
O prietena de a mea cu cicluri de 33-34 de zile a ramas in ziua 5-6, cand zicea ea ca e sigur.
Fireyes Da, da ai dreptate suntem frumoase si minunate, ...si cu endo.
Si ce daca?, nu le putem avea pe toate
LilianaFi Ce vorbesti acolo? Normal ca va fi bine de data asta
lilianaFi spune:
Ancaoradea adevarul e ca nici nu ma pot bucura deplin de reusita obt.sarcinii datorita fricii cu care traiesc zilnic,antecedentele si nu numai isi spun cuvintul...daca nu trebuia sa stau la pat sigur mergeam la psiholog...imi pare rau ca nu a fost luna asta...dar ma bucur ca esti optimista si asta e f.bine...va veni si momentul tau de glorie,bafta multa...
Lucia
Adelamaria Monica Ylari Ralu
Toate fetle aspirante...
unducthable spune:
Liliana , faptul ca esti gravida, este una din cele mai bune vesti care sa le primesc , imi da speranta . Sa duci pana la capat sarcina si sa vedem pe BEBE .
ancaoradea spune:
Fetelor, am si eu o intrebare, poate stupida, dar intreb totusi.
Sotul meu are varicocel, dar nu ne-a inrebat nimeni pt ca spermograma lui iese f buna, gen 100 milioanepe ml, mobilitate 85-90%, viabili tot cam asa.Daca pare ok, ar putea totusi sa nu fie? Mai sunt analize care trebuiesc facute? Spermograma am facut-o de 2 ori, la un laborator fara pretentii, dar din pacate aici nu am alte posibilitati.
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Ma bucur ca v-a placut intalnirea cu prietena mea Sheritra (de la FIV), o fata cu inima de aur, care va naste in curand. Azi a fost la medic si bebelina ei e bine, are 3.500 kg, se afla in pozitia numai buna de venit pe lume si luni o asteapta medicul sa nasca( e posibil sa nasca natural, daca totul e perfect ca acum).
Lucialu nu te-am uitat iubita!
Bonitta o sa-i transmit mesajul tau finei mele!
Alexia28 si mie mi-e dor de tine!
aerlilian spune:
Ancaoradea,multumesc de incurajari,draga mea...Vineri dimineata ma duc sa vorbesc cu dr mea.Sper sa fie ok pana la urma,pentru ca nu mai suport asteptarea asta...
Si ca totul sa fie cat se poate de rau,calculatorul de acasa este super virusat,la serviciu am de lucru ca la nebuni si am mai ratat si intalnirea cu fetele,pe care promisesem ca nu o voi rata.
Diana,nu am reusit sa trimit poze...Mai incerc,desi imi spune ca ceva e in neregula cu adresa ta de mail.Sau poate nesimtitul asta de calculator e vinovat.Eu insist.Va pup pe toate cu mult drag!
aerlilian spune:
Diana,te rog din suflet sa-mi trimiti tu un mail pe adresa aerlilian@yahoo.com.Sunt foarte curioasa de ce nu-ti pot trimite nimic...Si apoi te voi umple de poze!Dar de la gradinita nu cred ca ai vrea sa vezi...De fapt nu cred sa existe vreuna din acea perioada,in care sa incap cu totul...Eram o umflatica!Te pup si asteptun semn de la o informaticiana de meserie,pt ca ma dispera virusii astia!!!