N-AM CURAJ SA CONDUC (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Ioana, relax, o sa il iei data viitoare
si eu am fost stresata cel mai tare la examenul asta, si nu-s eu omu' care sa se streseze asa de usor...
in rest, inca sunt soferul familiei pentru 2 saptamani dar...mi-a promis ca in februarie mai luam o masina si pentru mine era si timpul

acum va intreb pe voi, care vi se pare cea mai ok din astea 3?: (vreau ceva 4x4 ca stam in camp, mare, ca sa pot pleca cu Bia in calatorie cu mii de bagaje si sigura...)

www.masini.ro/masini_noi/motor/10200/mazda-cx-7-23l-revolution-sd.htm" target="_blank">mazda
sau
infiniti ex
sau
www.volvocars.ro/models/Volvo-XC70/gallery/exterior/" target="_blank">volvo

haha, eu deja imi fac planuri, desi cine stie cand o sa o am in fata portii

pupici si calm maxim in trafic!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
In primul rand, vreau sa va urez LA MULTI ANI de MOS NICOLAE!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR!

Sper ca ati gasit in ghetute de dimineata numai bunatati si lucruri frumoase!

Va multumesc din suflet pentru mesaje, mi-ati mai dat incredere in mine!
Alynuta intr-adevar e un examen al nervilor! Si trebuie sa fiu constienta de asta, oricat de bine m-as descurca in timpul orelor de scoala trebuie sa ma descurc si cu politistul..off.dar daca nu intelegeam gresit pe unde vrea sa o iau..cu asta ce ma fac..adica cu orientarea..off..la iesirea din Mamaia e tare complicat, sunt multe benzi, multe directii, daca nu-mi zice din timp pe unde s-o iau..pana la examen o sa mai merg pe-acolo cu sotul meu sa casc bine ochii la toate posibilitatile de traseu.
Maryon pe 8 ianuarie m-a reprogramat si pe mine! Vom da in aceeasi zi, sa speram ca vom avea noroc amandoua!
Si eu ma gandeam sa iau un calmant inainte de examen, dar poate nu e o idee prea buna.
Ana inteleg ca ai stat in Constanta, nu? Zona in care ai dat examenul mi-e tare cunoscuta, eu am stat in Tomis Nord.
Sa stii ca e f buna ideea ta, sa-mi imaginez lucruri hazlii despre politist, m-ai facut sa rad O sa incerc sa fac asa, mi-e sa nu ma apuce rasul de una singura in masina!
Noe

Va pe toate!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ioana foarte bine ca ti-ai revenit, viata merge mai departe si vei lua si permisul. Tin minte ca inainte sa dau examenul imi povestea instructorul ca nu stiu prin ce tara, examenul se da cu instructorul langa tine si politistul in spate. Politistul are niste beculetze care i se aprind in cazul in care instructorul actioneaza vreo comanda. Mi se paruse o idee geniala, pentru ca totusi, ai putea mai usor sa ignori politistul din spate, iar cu instructorul deja te simti confortabil, ii cunosti stilul si el ar face totul sa te ajute (evident, mai putin actionatul comenzilor). Dar asta e, la noi ca la noi. Dar trece si asta.
Si eu am luat carnetul datorita tupeului, am avut de depasit un tractor, m-am asigurat frumos si i-am dat bataie, a fost a doua depasire efectuata in viata mea de sofer, dar a fost ok si sunt convinsa ca datorita ei am luat carnetul.
Noe din pacate eu nu ma pricep asa tare la masini, deci nu stiu ce sa te sfatuiesc.

Nu in ultimul rand pentru Nicolete daca sunt pe la acest subiect.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ioana,eu sunt constanteanca...m-a tras atza la Timisoara si stau aici din 2002 vara.Eu am locuit in Tomis Nord,la Ciresica,timp de 25 de ani,acolo e apartamentul parintilor(acum al surorilor mele),vis-a-vis de scoala nr.35,pe aleea Caprioarei.
Inca o data bata la urmatorul examen!
Noe...eu pot sa-ti dau o sugestie strict personala,in functie de gusturile mele(asa cum cred ca vor face toate fetele de aici).Eu sunt fan Toyota declar si ferm convins,asa ca eu iti recomand Intinity-ul.Nu ma pune sa argumentez,ca tehnic sunt in copac si copacul in aer.Pot scrie despre fiabilitate si siguranta,referindu-ma la Verso a mea.Am citit in linkul tau ca e un SUV,asta e bun,e compact...dar 297 de cp?????Uau...la ce-ti trebuie atatia????Daca zici ca stai in camp,apoi parerea mea e ca un 4x4 se cere...Vin si eu cu o idee(de fan Toyota):daca marcile astea nu sunt stricte,te poti gandi si la un RAV4...un 4x4 excelent pentru femei.Bafta la ales!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana68

Ioana,eu sunt constanteanca...m-a tras atza la Timisoara si stau aici din 2002 vara.Eu am locuit in Tomis Nord,la Ciresica,timp de 25 de ani,acolo e apartamentul parintilor(acum al surorilor mele),vis-a-vis de scoala nr.35,pe aleea Caprioarei.
Inca o data bata la urmatorul examen!
Noe...eu pot sa-ti dau o sugestie strict personala,in functie de gusturile mele(asa cum cred ca vor face toate fetele de aici).Eu sunt fan Toyota declar si ferm convins,asa ca eu iti recomand Intinity-ul.Nu ma pune sa argumentez,ca tehnic sunt in copac si copacul in aer.Pot scrie despre fiabilitate si siguranta,referindu-ma la Verso a mea.Am citit in linkul tau ca e un SUV,asta e bun,e compact...dar 297 de cp?????Uau...la ce-ti trebuie atatia????Daca zici ca stai in camp,apoi parerea mea e ca un 4x4 se cere...Vin si eu cu o idee(de fan Toyota):daca marcile astea nu sunt stricte,te poti gandi si la un RAV4...un 4x4 excelent pentru femei.Bafta la ales!

merci, Ana
cat despre Infiniti, e marca de lux a lu' Nissan, Toyota are Lexus ca SUV- pe langa RAV si celelalte-; Infiniti FX35 are sotul si cum e fara permis acum, il conduc eu si imi place mult de tot..dar, noh, e masina lui de suflet
In ideea asta trecusem EX -ul ala pe lista, sa ramanem cumva in aceeasi gama, e mai usor cu reviziile, etc...
RAV 4 e ok, insa nu stiu, parca ii lipseste ceva
oricum, mai astept pareri

Ce mai citim noi
The moment scatters.

www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pai io ce ziceam,Noe?...Japonezele la putere,sa traiasca si la mai mare....hihihihi....

Intre noi fie vorba...eu as aleg Land Cruiserul 2008...arata bestial...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana68

Pai io ce ziceam,Noe?...Japonezele la putere,sa traiasca si la mai mare....hihihihi....

Intre noi fie vorba...eu as aleg Land Cruiserul 2008...arata bestial...

de acordsi mie imi place

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

"La Multi Ani!", fetelor.
Bafta la examenul de conducere, Ioana , Maryion , imi pare rau, data viitoare sper sa fie cu noroc.
...Eu am avut o parcare laterala de toata frumusetea, la examen mi-a reusit perfect pt prima oara. Nu va speriati de politist, e si el un om aflat la serv, scopul lui nu e sa va pice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Colege soferite, asa cum Infiniti este divizia de lux a lui NIssan, la fel Lexus e a lui Toyota (are si sedan si SUV-uri, de toate), si Acura e a lui Honda.

RAV4 e mica rau, a mai mult un crossover decit un SUV. De la Toyota nu as da Sequoia modelul de abia lansat - 2008, pe nici un alt SUV. Poate m-as mai gindi (adica sa fac drive test ) la un Lincoln Navigator sau un Cadillac Escalade, dar tot la Sequoia as ramine.
Uitati aici cam cum arata (am vazut-o la Auto Show in Los Angeles, e su-per-ba!): www.toyota.com/vehicles/future/sequoia/index.html" target="_blank">http://www.toyota.com/vehicles/future/sequoia/index.html
Iar cu toate dotarile bate chiar si cele mai luxoase Navigator sau Escalade-uri.

Mergi la inceput

Simina
arata f bine, la noi insa nu am vazut-o; Navigator sau Escalade sunt totusi prea mari...pentru RO, ca la voi cred ca merg f bine

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput