Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, poti sa mai faci niste fete ca le faci tare frumoase!!! Si Sma vad ca si ea e precoce precum sora ei mai mare, mi-a placut in poza aceea cand sta in picioruse langa canapea. O tine tati de fund, dar pare ca se tine foarte bine si singura. Super! Iar cu desenul, eu zic ca e un mix intre un rinocer si un autobuzo-avion!

Tonnia, nici Alex nu pedaleaza, are o tricicleta frumoasa, rosie, de la aniversarea de 1 an, nu a fost chip sa o invatam sa pedaleze vara asta. In schimb se impinge cu picioarele, ca in Epoca de Piatra. Lasa ca o sa pedaleze ei cand le vine cheful.
Distractie frumoasa va dorim! O sa iasa o petrecere super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am aparut si eu, dupa o saptamana de bantuiala prin tara cu satra dupa mine.
Diana esti o draguta, imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar am plecat din Cluj pe la pranz. Cat despre varicela - nu l-ai vaccinat? Vorbeste cu pediatrul ca eu stiu ca se poate face si acum si in cel mai rau caz poate face o forma usoara daca incubeaza deja.
Promit sa mai citesc ce-ati scris si mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, kid, multumesc. Despre desen, eu cred ca e catel. Miruna a reusit sa pedaleze pe tricicleta acum o luna abia. Si ei ii place mai mult sa pedaleze ca in epoca de piatra.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!
AM O INTREBARE LA VOI,DACA VA CONFRUNTATI CU ASA CEVA?LUI IOSUA II MIROASE UNEORI GURITA,MAI ALES CAND SE TREZESTE LA PRANZ...EU IL SPAL PE DINTI DIMINEATA SI SEARA,DAR CRED MAI CURAND CA VINE DIN STOMAC.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Anya,gand la gand cu bucurie.Chiar voiam sa te "strig" sa vad cum ati ajuns acasa.Ma bucur ca sinteti bine.Am vorbit cu medicul de familie si n-a zis nimic de vaccin.O sa mai sap si in alte parti.

Ioana,chiar faci fete frumoase.Ce par fain are Miru(de ochi nu mai zic ca am zis destul).Si mie mi-a atras atentia poza in care sta Sma in picioare,m-am apucat sa calculez cate luni are.Concluzia:copil precoce.

De cand n-am mai pus poze pe aici am uitat complet cu se face.Ma duc la documentare si revin.M-am documentat,so...aici www.flickr.com/photos/9656067@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Da, Diana, am ajuns intreaga si cu toata satra acasa. Am avut noroc de vreme buna toata saptamana trecuta, asa ca am reusit sa bantuim tara fara a colectiona vre-o raceala. Am vazut pozele - s-au distrat piticii.

Jadi, socializezi pe la mine? ca eram datoare de-o bauta. Poate sambata dupamasa? Ce zici? Ca eu de dimineata lucrez.

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor, ca daca am lipsit...i-am sarit la vremea cuvenita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

toniala multi ani pentru Dinu, pupicei de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anya, socializez, sa ma pun de acord si cu sotul doar ca astia mici zic eu ca le-a trecut dar mai tusesc inca... ramane sa ne spui daca ne primesti! Am pregatit si sacosa pentru cumnata!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

dragut mihnea si tortul dar si mamica

Mergi la inceput

miruna si smaranda sint niste dulcete de fete ,sa iti traiasca fetele si sa fie sanatoase Ioana

am admirat-o si pe maria

Mergi la inceput