Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 9
b_irina_c spune:
Kid nu cred ca e Alex rea, dar soacrele pur si simplu nu pot fi multumite.
Cat despre pat... as putea sa scriu vreo 2 pagini despre aventurile prin care am trecut pana l-am vazut in casa.
Asa-i ca se vede ca frec duda la munca
?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
hahaha
Da, Irina, se vede
... si se vede si la altii, nu?
daca tot am ajuns la 12 la munca ...
Ai dreptate cu soacrele, nu pot fi multumite (stai sa vezi cand om ajunge noi soacre
)
Ieri am fost la socrii in vizita, ne-au chemat la masa pe mine si pe Matei, si pe tacsu cand termina munca (adica el a ajuns pe la 5, noi pe la 12). Ieri dimineata Matei a fost intr-o forma maxima, a facut fite peste fite, a folosit la greu miorlaiala aceea care iti intra pe-o parte a creierului si iese pe celalalta facand explozie in centru, deja cand am ajuns la socri imi venea sa las copilul la usa si sa fug. N-am facut-o, in schimb cand a venit si fiu'sau, adica sotul meu, ne-am ciondanit un pic. Si el mi-a zis in fata alor lui ca de ce nu l-am lasat acolo pe matei si sa ma fi dus acasa sa ma odihnesc. Urmarea e ca soacra azi mi-a scris ca ea nu intelege ce a gresit de nu ne-am simtit bine, haha, si incheie zicandu-ne ca ne roaga sa ne iubim si sa ne respectam. Ma rog, ce face toti banii e stilul personal inconfundabil al emailului.
Inca nu i-am raspuns, ma tenteaza foarte tare sa arunc un pic de vitriol, dar cred ca mai bine dau ignore.
Gata, m-am racorit.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Tonnia spune:
Multumesc mult, fetelor!
Nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani, ma simt de parca am baiat mare de-acum.
Ii facem ziua chiar azi dar numai cu familia si cu nasii, 2 prieteni cu copil, sunt 5 copii in total, cu tot cu Sa care face cat 2.
M-am tot gandit cum sa fac, ma gandeam si la un club, mi se pare totul foarte complicat, asa e mai usor, comand prin telefon tot ce mancam in afara de tort pe care il cumparam, am pus niste baloane prin casa, am coifuri si vrajeli si gata. I-am luat mai multe jucarii, cea mai "mare" e o tricicleta, el nu stie sa pedaleze inca, mai e cineva care nu pedaleaza? In rest, carti, niste joculete, nimic special, i le dau pe rand in timpul zilei. De tricicleta e foarte incantat numai ca nu ma lasa sa-i arat cum se pedaleaza, e intr-o faza in care nu ma lasa in general sa-i arat sau sa-l ajut, singur vrea totul.
Locca, nu mai bine ar fi sa-l pui pe Matei sa o sune pe soacra? Haha!
Ioana, poate o sa trimit si cateva poze mai incolo. Iti tin pumnii sa ai noroc cu gasirea gradinitei!
Kid, multumesc de urari, pupa pe Alex!
Ce sa mai zic, eu una am baiat mare...![]()
Diana30 spune:
Tonnia,sa-ti traiasca baiatul mare.La multi ani,Dinu!Si eu am sensatia ca am baiat mare si de multe ori is nostalgica dupa "baiatul mic".La tine nu-i cazul de nostalgii ca tu ai si baiat mic.Sa fie sanatosi amandoi!
La multi ani,Teodora,Anya,Mayanna,Fabiano,Milan,Alexandra,Anda!
Alina,sa va traiasca Anya,sa fie sanatoasa!
Carmi,sa va traiasca zambaretul.Hai mai des pe aici.
Bianca,sa va traiasca frumosul!
Sarbatorirea lui Mihnea de sambata a iesit tare bine,S-au simtit bine si parintii si copiii.A primit multe si frumoase cadouri.
O sa incerc sa pun poze,va dau de stire daca si reusesc.
Mamica unei prietene de-a lui Mihnea,care a fost sambata la club,a facut sambata noaptea varicela.Mi-e cam morcov ca va face si Mihnea,nu-i ceea ce-mi doresc.
Codruta,pe unde esti?
mary ilie spune:
LA MULTI ANI DINU!
Sa cresti mare si voinic, petrecere frumoasa azi si multe, multe cadouri!!!

salutari tuturor, eu azi am treabaaa...
catush spune:
La multi ani puiutilor nascuti zilele astea
Fabiano-Antonino de Carmi 
Milan de BiuMil 
Alexandra Denisa Dory232002
Andra de Oana_G
Asteptam relatari despre petrecerile sarbatoritilor , poze....
catush spune:
Un "La multi ani" special pentru
DINU 

, 

sa fi cuminte , sanatos , sa-i iubesti pe parinti
Petrecere frumoasa si cadouri multe!!!!
Tonnia

RalucaN spune:
Buna fetelor!
Iara am disparut ca magarul in ceata si am ramas in urma rau de tot cu urarile. Asa ca imi fac mea culpa si urez tuturor copilasilor aniversati in ultimile doua saptamani un mare LMA, sanatate si bucurii! 

Eu am hotarat solemn sa nu-i mai cumpar Bursicutzei nicio jucarie. Nu o atrage nimik. In afara de ursuletii de plus pe care-i hraneste, le taie unghiile, ii pune pe olita, le face baie, ii culca, ce mai tot tacamul.... restul jucariilor sunt bune doar de imprastiat prin casa. Cartile sunt frumoase doar in prima zi, cuburile nu prezinta interes, puzeluri nu face.... ce mai, bani aruncati. Ma gandeam la casa asta de marcat de care zicea Irina, ca tot m-as duce azi pana in Auchan, dar parca vad ca o sa aibe aceeasi soarta, adica o sa zaca in lada de jucarii sau o sa ma joc eu cu ea.
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Ioana75 spune:
Irina, daca ai sti cum ma maninca degetele sa iau casa de marca si eu
. Mersic de admiratie, dar vezi ca tocmai ce-am pus poze noi
. S-ar putea sa avem treaba we asta, dar daca nu organizez o intilnire de piticodrom.
Ruxandra, ce soacra ai
. Din motive financiare ma intorc la serviciu; de asta si fac calculele - dar se pare ca nu e posibil sa ne descurcam doar cu un salariu.
kid, petrecere frumoasa duminica. Nashpa soacra, se incadreaza in trendul normal al soacrelor
.
Am pus citeva poze noi cu fetele mele. Ne-am intilnit cu Maria Ramonei, care s-a facut si mai blonda si mai frumoasa
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Ioana,ai niste fete frumoaaaaseee tare!!! Desenul ala cred ca reprezinta un rinocer, nu te pricepi deloc!
Multumesc mult pentru urari!