Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI DINUUUU!!!

Sa fii cuminte si sanatos si norocos! Distractie placuta, Tonnia!
Si pentru ca n-am scris sambata, LA MULTI ANI PENTRU FABIANO, MILAN SI ALEXANDRA DENISA!!! Sa fiti sanatosi cu totii!!!
Carmi, ce-mi place Fabiano, stie ce vrea!
Noi am fost sambata la vampiroi, s-a rezolvat fara probleme, a plans dar in limite civilizate. Si atunci am plusat si i-am luat si exsudate nazal si faringian. Acum trebuie sa stau o vesnicie sa astept rezultatele...medicover....maine obtin cateva din ele. Cu ocazia asta o laud pe domnisoara asistenta de acolo, Simona, care i-a gasit Anei vena si i-a luat 3 eprubete in circa 10 secunde!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani Dinu!!! Sa fii sanatos, frumos, destept si sa o asculti pe mami! Te pupam cu drag!

Si La multi ani sarbatoritilor din weekend cu mentiune speciala pentru istetul cu ochi frumosi, frumosi Milan si neamtul cu limba speciala Fabiano! Sa cresteti mari si frumosi pui mici si sa va bucurati parintii ca pana acum!

Noi suntem bine, oarecum...iar au dat mucii peste noi! Asta nu mai e de la gradinita e de la muncitorii din casa...avem muncitori de vreo 2 saptamani pentru o amarata de baie (mica mica). Atat s-au foit pe usa, au lasat-o deschisa etc pana cand Alexuta iar a prins un guturai. Deocamdata eu nu am mai chemat doctorul pentru ca stiu exact ce tratament ii da si nu mai am chef sa o indop cu Nurofen. Am incercat sa ii dau vineri un pic, seara si a tuflit-o rau de tot. In ultima luna a luat de 3 ori (adica in 3 serii) Nurofen, si cred eu ca e cam mult. Asa ca mamica doctor Simona (fara diploma si competenta) ii da numai sirop Sinupret, ca e din plante si sirop de tuse Prospan, tot din radacini si iedera si altele din astea. Singurul la care nu am renuntat este Ketof-ul care o ajuta la secretiile de pe gat si care a facut-o bine si data trecuta. Vad ca pana acum e ok cu tratamentul...are inca muci dar nu a facut febra si e foarte vioaie.

Si veste mare: s-a apucat Alexandra sa pape, si mananca foarte bine, sa nu o deochi. O fi efectul Visol-ului, habar nu am, cert e ca baga in ea acum, ea care nu manca mai deloc. Ieri a mancat si supa si paste cu pui, mare mirare.

Doctorul mi-a recomandat un vaccin din asta oral, un fel de chestie de imunizare. Se numeste Lantigen B, si e din seria aia cu Bronchovaxom si Ribomunyl...voi ati dat asa ceva la copii? Pe mine ma sperie ca are virusi in el (atenuati, dar totusi)...si nu stiu ce sa fac. Oricum acum nu ii dau ca e bolnava, dar oare e ok sa bagam asa ceva in ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor din ultimele 3 zile, Teodora, Anya, Mayanna, Fabiano, Milan, Alexandra Denisa, Andra si Dinu!

Sarmisa, bine ai revenit si te asteptam cu povesti despre Mayanna!
Carmi.
Antonia, sa-ti traiasca flacaul cel mare, sa fie sanatos, ca de destept stim ca e in top. Iar in ce priveste frumusetea, vrem sa ne dam cu parerea vazind o poza recenta.
Catush, felicitari pentru asa un bilant; ce frumos ca stie Briana multe poezioare.
Diana lui Mihnea, cum a fost petrecerea la club?
kid, dar la petrecerea colegei lui Alex? Sanatate!
Dana Lucia, vrem mai multe detalii despre Alberto, nu asa generalitati. Noi sintem bine, multumesc de intrebare; Sma face in curind 3 luni, si are un zimbet iliescian, cam asa. Miruna e iar alintata, au fost socrii in weekend si acum isi revine cu greu la starea de ne-alintare.
Norina, Miruna a avut 16 kg cind a implinit 2 ani, dar am reusit sa 'o slabesc' un kil.
Irina, ce frumos s-a facut Vladut de cind nu l-am mai vazut.
Ruxandra, Smaranda are suflu dar la eco s-a vazuit ca are o gaura in inima; e bine ca Matei n-are nimic. Si eu vreau sa va povestesc despre fixurile Mirunei de ceva vreme, dar nu apuc. Ne putem lua la intrecere in fixurile copiilor.
Oana, bine ca nu ti s-a pozitivat testul, daca asta iti doresti.
Andreea, ce frumos ai incheiat descrierea Mariei. Mai lucrezi putin si intri in prenatal, nu?
Zino.

Se apropie momentul sa ma intorc la serviciu si nu m-am hotarit la care gradi sa o dau pe Miru. Inca astept sa ma intilnesc cu Educatoarea care sa-mi lase impresia ca stie ce face cu copiii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Salutare

Vin si eu cu urari active si retroactive

La multi ani Fabiano-Antonino, Milan, Alexandra Denisa, Andra, Dinu Sa cresteti mari, santosi, norocosi si sa va bucurati mereu parintii!

Nanadana .

Lui Vladut se pare ca ii trec mucii (azi dimineata nu avea deloc, spar sa fie asa toata ziua). L-am tratat 3 zile cu nurofen (doar seara), batista bebelushului(de 4 ori pe zi) si ceai cu lamaie.

I-am cumparat sambata o casa de marcat si de atunci cumpar/cantaresc non-stop. Ma pune sa cumpar, imi da bani (sau card) si la joaca. Imi zice "buna ziua, am venit sa fac cumparaturi" dar el e cel care sta la casa si eu trebuie sa cumpar . Aseara abia l-am convins sa se culce ca el vroia sa "cantarim" .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Ioana . Pai ia zi... cand mai punem de-o intalnire?

Am uitat sa va zic ca intr-un final e gata si patul de baiat mare al lui Vladut. Din fericire trecerea a fost super lejera, piticul fiind de-a dreptul incantat de noul pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hihi, Irina, ce frumos va jucati. Eu am vazut in weekend la Auchan o casa de marcat si ma intrebam daca Miruna ar fi interesata.

Acum 4 saptamini m-am apucat sa scriu intr-un excel cheltuielile din casa, pe categorii; m-am ingrozit citi bani dau pe carti pentru copii si jucarii; trebuie sa ma opresc cumva, poate gasesc un grup de suport, Cumparatorii Anonimi.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Hi hi hi Ioana casa ai de marcat de la Auchan am luat-o . Mi s-a parut ieftina in comparatie cu alte jucari la aceiasi dimensiune. In plus acum cifrele par mai interesante. Apasa de n ori pe 1 si e tare incantat ca "ie multi de unu acolo" , apoi trece la 2...
Am vazut si eu pozele cu Sma si Miruna. Super fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

La multi ani sarbatoritilor din weekend, Milan, Fabiano, Alexandra si Andra! Primiti cu o mica intarziere urarile noastre de bine.

La multi ani, Dinuuuuu! Distractie frumoasa azi si multe cadouri sa primesti!

Ma bucur ca Ana banana a stat cumintica la vampiroi. Sa va iasa bine si rezultatele si sa se mai linisteasca mami

Am vazut patul lui Vladut. Foarte frumos, sa doarma bine in el! Misto faza cu cumparaturile Noi suntem in continuare cu trenurile, autobuzele, tractoarele si masina de gunoi. Incarcam si descarcam tot ce prindem.

Kid, nu pot sa zic decat Uraaaaa! parca te vad acum ca o dai pe partea cealalta, ca mananca prea mult fata

Ioana, deci te intorci asa devreme la serviciu de data asta? Si eu sunt in plin proces de contorizare a cheltuielilor lunare si deja e clar ca dau multi bani pe prostii pt. Matei. Asa ca s-ar putea sa join the club, daca gasesti asociatia aia

Si eu sunt pe punctul de a avea o discutie cu bona. Azi a venit la 10 si 10, m-a sunat la 9 si 10 ca nu vine tramvaiul. Si se intampla cam des in ultima vreme. Oi fi eu pe program mai flexibil dar nici in halul asta.
Ca sa fie ziua si mai frumoasa am gasit azi in inbox un mail inaltator de la soacra. Tare ma mananca degetele sa dau un reply, dar incerc sa nu.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxi mail de la soacra ? Da reply . Vladut se joaca si el cu trenulete, vagoane, autobuze dar nu pot spune ca e innebunit dupa ele. A avut o perioada fixatie pentru masina de pompieri, dar i-a trecut repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, petrecerea e duminica pe 28, dar nu m-am uitat eu bine. Noroc ca am sunat-o pe mamica sa ma scuz ca nu pot ajunge cu fata ca e mucoasa si ea draguta mi-a zis ca sigur se face bine pana duminica si ne asteapta! Asa ca vreau nu vreau, ma duc si eu vreo ora pe acolo!

Irina, super patutul lui Vlad! Si sa stapaneasca sanatos casa de marcat. cred ca e un cadou super!

Ruxi, dar ce scrie in mail soacra ta cea moderna? E de rau? Daca zici ca e inaltator o fi revenit la sentimente mai bune.
Eu am lasat-o pe Alex la soacra peste weekend, era bolnava si muncitorii tot in casa, am salvat-o de la praf. Dar atatea miorlaieli am auzit de m-am cam lecuit de lasat copilul acolo. Ca e greu, ca e rea (alexandra), ca o doare inima, ca nu mananca, ca nu doarme, ca nu ii place suzeta, uffff. N-o mai las mai mult de o noapte, ca devine tragedie nationala. Si totusi ea e cea care insista ca a crescut nu stiu cati copii (pe ai ei si nepoti), atunci ce i-o fi greu cu inca unul? Sau o fi Alex asa de rea?

Mergi la inceput