Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri:
TEODORA MARIA de Raluci
ANYA IOANA de Anya
MAYANNA de Sarmisa
si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi:
FABIANO ANTONINO de Carmi
MILAN de Bianca
ALEXANDRA DENISA de Dory
Sa cresteti mari si frumosi, petrecere frumoasa tuturor si multe, multe cadouri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by Anya20

la multi ani si pentru fabiano (chiar, ce mai face carmi?) si pentru denisa lui dory. sa creasca mari, sanatosi si frumosi!

Anya20, Carmi face bine, va mai citeste din cand in cand...
Multumim pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat. Si noi uram piticilor din grup multa sanatate si noroc !
Eu nu mai scriu, ca nu am cu ce sa ma laud. Feciorul meu e mut ca lebada, poarta cu mandrie in continuare pampers, si cateodata tine cate doua suzete in gurita Intelege toate cele trei limbi in care i se vorbeste si raspunde intr-o limba numai de el stiuta. Inventeaza cuvinte f. ciudate, care n-au nicio legatura cu “originalul“. De ex., cartofii prajiti se numesc “apm“, masina “pam“ si parcul “papm“. Suzeta este “kaki“, iar el se numeste “Ama“ Ati inteles ceva? Partea buna e ca noi nu disperam (inca), il lasam in ritmul lui, asa cum ne invata neamtul
Va pupam pe toate si toti si promit sa revin cu poze.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Am reusit sa recuperez; de cand am inceput serviciul, nu mai am timp deloc de net. Cand vin, uit si de foame si de tot si petrec timpul cu copilul, si daca mai am timp de ceva pentru casa, bine...
La bilantul de doi ani, avem cca 14 kg, 90 cm, suzeta, biberonul de seara si dimineata, pamapers pt pp, in schimb vorbim mult, clar, in fraze corecte, cu stalcirea unor sunete. Si "citim", "scriem", coloram din ce in ce mai aproape de realitate (incercand sa se incadreze in contur); tot cartile sunt preferatele.
Si de cand a venit frigul, tanjim dupa mai putine haine, facem show la imbracat si dansuri de indian in pielea goala si desculta prin casa. Si la telefonul meu nu are voie sa vorbeasca tati sau altcineva, pe scaunul de bucatarie pe care sta tati, sa nu stea nimeni, calculatorul e "a lu' mami", volanul "a lu' tati" etc, cu specatcolul de rigoare .
Adoarme cu veioza aprinsa, si cand am stins-o sperand ca o sa adoarma mai repede, s-a ingrijorat: "Mami, unde-i Maiia?" In rest, creste, avem zile in care spun ca am cea mai cumintitca si mai cooperanta fetita din lume, si zile in care reuseste sa scoatem peri albi oricui!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+20)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Salutare natiune!
Mai e vreun copil care are dantura de jos mai in spate decat cea de sus (mandibula mai in spate)? La Mario distanta este cam de un centimetru si am inteles ca nu e k... plssss astept raspunsurile voastre!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna buna...multumim de felicitari! Le spunem si noi la multi ani copilasilor sarbatoriti zilele astea!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Multumim si noi tuturor celor care s-au gandit o clipa la noi si ne-au felicitat si uram tuturor piticutilor piticodromului festiv sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi!
O sa revin zilele astea cu informatii despre noi ca tare de demult n-am mai scris aici.

Va pupam cu drag,Mayanna si Sarmisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata si La Multi Ani copiilor care au implinit 2 ani in ultima vreme!

Eu am fost pe baricade, e si mama la mine sa ma ajute ca sunt iar in declaratii! Vlad se pare ca o reia cu raceala, parca zic ca a inceput sa ii curga mucii, nu foarte rau dar mi-a intarit ideea ca poate sa mearga la gradi si foarte bine poate sa stea acasa, tot racit va fi. Merg cu medicamentele naturiste poate il vor intari, macar sa faca raceli mai usoare. Bine ca i-a revenit pofta de mancare de o saptamana si parca a repus o parte din ceea ce a slabit.
Zicand toate astea, azi l-am expediat la gradi, ma gandeam ca se va marai pe acolo ca nu a mai fost de mai bine de 2 saptamani dar a fost bine, fara plansete si fara lamentari!
In rest trece printr-o perioada in care toate sunt ale lui, inclusiv lucrurile noastre. Daca eu citesc o carte, vine si imi spune ca e a lui si orice lucrusor care nu ii place, zice ca e mic si ca i-l da lui Dodo, mama ce marinimos este .

Vineri am tras si o cearta inocenta cu bona, mai mult ea s-a aprins din nimic decat eu si nu stiu daca va mai sta cu noi dar sincer sunt consolata desi stiu ca nu o sa gasesc alta mai buna. Nu de alta dar sunt si eu obosita de hranirea orgoliilor, poate totusi se va indura de noi si nu ne va lasa balta.

Eu sunt oarecum obosita dar nu zic asta ca sa ma plang, as vrea si eu un pic de viata sociala ca mi s-a cam luat de stat acasa. Ieri am dat o tura prin magazine ca sa ma mai inviorez dar tot sunt suparata ca vroiam o vesta si sotul se cam stramba la ea si pana la urma nu am luat-o si regret. Alta data sa merg singura la cumparaturi

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si sa nu uit, am vazut fete noi pe aici . Hai sa ne scrieti mai des!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LA MULTI ANI DINU! sa cresti mare si voinic.

La multi ani tuturor copilashilor care au implinit 2 ani in ultimele doua saptamani!

Eu tot mai rar pe aici, de cand am inceput munca nu ma pot aduna delok, desi si acasa si la munca am net parca nu imi mai ajunge timpul.
Vlad la 2 ani e inca dependent de suzi, bea lapte de 3-4 ori pe zi cu bibe, face in pampers, vorbeste doar cateva cuvinte, e cam obraznik, doarme doar pe taicasu samd.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani sarbatoritilor!!! n-am mai semnat condica de ceva vreme...
dar va perdelesc la greu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput