Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salut!Am fost plecati in weekend cu copil la paket si pot zice ca mi-a facut o mare surpriza si s-a comportat super. O mai iau si altadata gata cu circul cu suzi, am incheiat capitolul cu brio. Nu o mai cere deloc si pare ca s-a calmat. Am reusit! dar zau ca a fost cumplit...Azi ne-au venit si ghetele ortopedice, e incaltata cu ele de cateva ore si vad ca nu zice nimic saracutza, ma asteptam sa fie mai naspa.Tonia, merci pt calculator bIrina c, vazut si eu Vladutul tau si nici el nu pare grasut deloc, e super.Locca, e bine ca pleaca din bucatarie, Teo sta si urla langa robot dar nici nu vrea sa plece, o suspectez de masochism Cu fixurile cred ca e cam naspa, te cred ca te apuca bazdacii..Ioana faine fete ai soro!..O fi avut Miru 16 kg dar e si inalta...grasa nu mi s-a parut niciodata, e f bine gagicaSunt cam in urma cu raspunsurile, dar abia azi am reusit sa citesc , daca am umblat creanga tot uikendu'Fug , ca-i deja maine (aka 1.00) feteleTeodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am vizionat pozele frumoase, v-am citit, dar nu ma duce mintea sa mai comentez sau sa va raspund etc.
am zile cam aglomerate... si sapt trecuta la fel . dar sunt aici, dupa perdea!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata!

Am vazut poze cu Mihnea si cu petrecerea lui. Frumos copil si mama frumoasa, slaba si draguta. Am extins vizionarea si la mare, sunteti niste parinti frumosi, are cu cine semana copilul!

Vlad a fost tare incantat ca a reinceput gradinita, a venit ieri foarte fericit de acolo. Nu conteaza ca nu a vrut sa doarma pana la 4 jumate! Eu banuiesc ca de cand cu suzeta si-a scos copilul si orele de somn, ne chinuim 3 persoane sa il adormim, eu, mama si bona!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza

Ioana am admirat si pozele cele noi. Miruna e super, dar asta stiam deja. Si Sma e o frumoasa, dar nu seamana deloc cu Miruna (cel putin asa mi se pare mie). Aseara am primit o invitatie la munte deci nici eu nu-s libera in WE :(. Mie desenul Mirunei imi pare un dinozaur .

Diana l-am admirat si pe Mihnea . Frumoasa petrecere a avut!

Norina .

Vladut... Din vorba in vorba aseara am ajuns iar la intrebarea cum o cheama pe mami la care el raspunde: "Iina... Buia" (cu accent si pe i si pe a) si mie mi-a sunat a Irina bulina. L-am intrebat daca asa a zis... n-a zis asa, dar i s-a parut tare faina treaba cu bulina. Un sfert de ora m-a strigat Irina bulina si radea in hohote... uite ce-am ajuns face copilul 'misto' de mine.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si multumim frumos pentru complimente.

Irina, ce tare e Vladut. Distractie placuta la munte!
Norina, succes cu ghetutele.
Diana, frumoase poze! Vad ca ati avut si zine angajate sa vrajeasca copiii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana, uauuuuuu ce fetite superbe ai, sa va traiasca si aduca numai bucurii. Cit despre greutatea Mirunei eu zic ca e foarte OK, stii bine ce greutate are Alberto si l-ai vazut si in poze recente, cred ca nu ti se pare gras caci oricum greutatea se coreleaza si cu inaltimea.
Am admirat-o si pe Maria si pe Mihnea, ce copii superbi are piticodromul.

"La multi ani!" sarbatoritilor ultimelor zile si a celor de azi.

O zi buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ziua buna

Irina, tare Vladut. Eu am zis ca seamana Sma cu Miruna . Mie asa mi se pare, dar poate gresesc.

L-am vazut si pe Mihnea. Frumusel foc

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana Lucia. Multumim. Intr-adevar Miruna nu e grasa, dar e solida - mi-am dat seama vazind cit de slabi sint alti copii de virsta ei. Alberto arata foarte bine si el.

Daca stiti unde gasesc o dr oftalmolog, Adela Nicolae (a tinut consultatii pe la Medicover, Centrul de Diagnostic si Tratament Victor Babes) va rog sa ma ajutati. Un prieten care are herpes la ochi de citiva ani (il trateaza si tot recidiveaza) mergea la ea la Medicover, dar acum nu mai lucreaza acolo si nu stie unde e.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Si mie mi se pare ca seamana Sma cu Miru cand era mica, are aceeasi fatzuca rotunda cu ochi mari si par drept mult, e frumusica foc. Si cate luni ziceai ca are mai de sta asa bine in picioare?
Ioana, dar daca suni la Medicover nu iti spun aia unde o gasesti? Sau...mai bine incearca la alt doctor, se pare ca dr asta nu a fost cine stie ce daca tot recidiveaza herpesul ala...poate gaseste un doctor care il anihileaza de tot.

Azi noapte a bubuit Alexandra din pat. Ea nu mai doarme in patut de cateva luni, doarme in patul dublu de la ea din camera, nu a cazut decat la inceput (cand ii puneam pilota pe jos, langa pat). Acum nu i-am mai pus pilota ca o stiam cuminte si a cazut pe la 2 noaptea destul de rau. A dat intr-o horcaiala si in tuse de la atata plans, ca la 3 dimineata am dat sms la gradinita sa o lase acasa sa nu vina dupa ea. Azi e vesela, daca la noapte nu mai cade din pat o trimit pachet, ca noua ne-a mancat urechile dimineata acasa (mie mai putin, dar bonei mai mult)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana_Lucia si eu vreau sa-l vad pe Alberto!

Am cautat o poza cu Miru cand era mica.. seamana cu Sma la ochi... nasuc... dar forma fetei nu e la fel . Nu zic ca-s total deiferite, ca deh... sunt surori.Miru mica si Sma. Ioana sper ca nu te superi !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput