Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 12
Tonnia spune:
Am pus si eu cateva poze mai recente in adresa noastra. Nu sunt cine stie ce. Sunt si 2 cu Sa, vedeti sa nu le incurcati ca au acelasi gabarit baietii.
Va pup, intru mai incolo.
locca spune:
Antonia, mi-au placut pozele. Smecheras Dinu cu sapca aia
Bai, dar ce seamana Sa cu Dinu. Ori am inceput eu sa vad peste tot frati care seamana.
O sa mai pun si eu niste poze cu Matei, ca nu vi l-am mai aratat demult.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Antonia ai 2 super baieti
. Sa-ti traiasca!
Si eu zic ca seamana bine Dinu cu Sa
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
norina spune:
Jadi, se pare ca suzeta era un bun somnifer pt copiii nostri. Si Teo si-a aruncat somnul de pranz la ora 4 (care era la ora 1)
, dar daca ar fi dupa ea nu l-ar mai dormi nici pe ala ca nu doarme decat daca ne culcam toata casa, altfel pas
Buna mai era suzi aia...Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze
Tonnia spune:
Iar eu m-am uitat intre timp la pozele lui Mihnea, frumos baiat, uitasem cat e de dragut. Si mamica lui e super!
norina spune:
Mai, m-am uitat si eu la poze..zau ca nu mai stiu ce sa mai zic , sunt care mai de care mai smekeras
SUPER COPII- Piticodromul are cu ce se lauda
Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze
Diana30 spune:
Mama fetelor,nu tin minte sa mai fi fost atat de complimentata(si daca s-a intamplat,a fost demult,in tinerete).
De aia va iubesc eu pe voi.La adresa lui fiu-meo primesc frecvent complimente si m-am obisnuit,deh..."ce frumos e si ce bine seamana cu taica-so"![]()
Multumesc mult!Fiecare copil are ceva-ul lui care-l face special.Sa fie sanatosi toti!
Tonnia,frumos foc Dinu creolul.Sa ii seamana.Cum v-ati distrat ieri?
Si mie mi se pare ca Sma e Miru mica.
Hildegard spune:
Am intrat sa va pupam pe toti si sa fiti sanatosi!
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 11 luni)
nanadana spune:
tonnia imi place de dinu
si sa este un dragut 
natydeati-am admirat baietii frumosii 
dana-luciasalutam si noi pe Aberto 
hildi
irina
ce strengar vladut