Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
Buna dimineata si la multi ani Eva!
Antonia, super baieti ai
, sa-ti traiasca! Eu nu cred ca m-am prins care-s cu Sa si care cu DI, dar nu conteaza, sint frumosi amindoi
.
kid, si Miruna cade din patutul ei, dar nu ma ingrijorez ca ar pati ceva. Multumesc de sfat, au sunat la centrele medicale, dar cica nu stiu unde s-a dus (eu cred ca nu vor sa spuna).
Irina, cum sa ma supar?
Sma are 3 luni, dar e mai 'batzoasa' decit sor'sa la aceeasi virsta. Pentru mine fetele sint foarte diferite - nu stiu daca se vede in poza, dar noi astia 3 mai mari sintem albi, pe cind Sma e colorata (seamana cu soacra-mea). Oare ce-o sa zica lumea cind ne-om plimba toti 4?![]()
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
locca spune:
La multi ani, Eva! Sa fii sanatoasa si cuminte!
Ioana
cred ca va trebui s-o iei si pe bunica mai des la plimbare 
Sa-ti traiasca fata mica si batoasa, uau deja are 3 luni, ce repede trece timpul.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Tonnia, ai doi super baieti! Frumosi de pica!
Mihnea al Dianei e si el un bestial! Chiar ca are Piticodromul cu ce se lauda!
Ioana, probabil ca nu vor sa spuna! Eu zic sa mearga la alt doctor ca poate il drege mai repede. 3 luni imi iesea si mie la calcului varstei Smarandei, dar parca nu-mi venea a crede ca se tine asa bine in picioare! Super!
Cat despre culoare, eu m-am lamurit ca nu sunt gene recesive si dominante la culoarea pielii, a ochilor sau a parului. Vax albina, teoriile nu se pupa. La cat de "tigancoasa" sunt eu, pe atat de diafana e fii-mea, si cu ochi albastri in plus! Rade ta-su de ea ca se va marita cu un blond si ii va tranti un copil negru cu parul cret! Hi hi! Astept si eu un baietel mai creol, sa nu mai intrebe lumea in parc al cui e copilul, ca pe mine ma iau mereu de bona! 
norina spune:
Salut,Am descarcat si eu un bax de poze ca nu-mi mai incapeau pe aparat
Nu am avut timp sa selectez, le-am pus en gross. Sunt in album poze de la 3 bucati de aniversari a 2 ani (mamaaa ce joc de cuvinte) si alte alea...Alinam, vezi ca sunt in album si poze de la aniversarea lui Vladut,si cu tine si cu sotul
.Noi descarcam cam la 2 luni aparatul si pozele de la voi sunt in tura asta Sa-mi zici daca le vrei
lui Vladi PS. Bubitele de pe fatza au stat bine merci vreo 3 luni la loc de cinste,pt ca d-ra in fiecare seara avea treaba sa le zgandare
.... mostenite de la o alergie. Cam toata vara a avut fatza asta mascarita si cu urme de mixtura mentolata
Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze
Ioana75 spune:
Norina, suuuper poze si sarbatoriti
. Ce nepoti frumosi o sa aveti, tu si Alina
.
Ruxandra, mersic
. Astept vesti cu 2 liniute de la tine
.
kid, mai stii cind ne-a vazut la Kidex? De atunci tot vreau sa-mi cer scuze ca am ramas fara cuvinte si n-am reusit sa o complimentez pe fata ta. Doar ma mai uitasem la pozele voastre, dar cind v-am vazut una linga alta, tu si Alex, am ramas masca cit de diferite sinteti (deci eu ii inteleg pe cei din parc
). Iti doresc sa concepi in noiembrie baietelul care sa semene cu tine
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
b_irina_c spune:
Norina Teo e superba
.
Cu ocazia asta l-am vazut si pe cavalerul
Alinei.
La multi ani Eva 
Vladut a invatat sa ceara voie sa faca diverse lucruri. Vine si ma intreaba:
Vlad: „e goie mami?”
Eu: ...a... (oare ce-o fi vrand?!?!?)
Vlad: e goie!
si apoi o ia la fuga sa fac cine stie ce prostioare ii mai trec prin caputul ala mic si frumos.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Au iesit analizele de sange ale Anei, toate sunt buneeeeeeeeeeeeeee. Maine ies si exsudatele. Problema este ca de 2 seri i-a crescut temperatura, am ajuns la 38.
Eu nu mai stiu.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Wow, ce copii frumosi, nici nu stiu pe care sa-l laud mai intai! Asa ca-i laud pe toti!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Miflore ma bucur ca analizele Anei au iesit bine. Tin pumnii si pt exudate... Cat despre temperatura nu stiu ce sa zic...
Anei!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
nanadana spune:
norina este dulce Teo cretulina 
miflorene bucuram pentru analizele Anei,poate ii iese vre-o masea de a facut febra