Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Fetelor...

Chiar ca piticodromul asta are niste copii superbi...
Toti sunt "tuper..." :
Teo ,
Miru & Sma
Dinu & Sa
Vladut de 'Irina-buli..'
............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Salutari tuturor!
Am vazut si eu poze cu copilasi care mai de care mai frumosi: surorile Ioanei, Sma si Miru, mie mi se pare ca seamana mult Sma cu Miruna mica, apoi petrecerea de Mihnea, frumusel foc, i-am vazut si pe fratiorii Dinu si Sa, m-am prins care-i Dinu si care-i Satare frumusei amndoi, si tare mult seamana unul cu altul,si pe Teo dulce si frumoasa, si l-am admirat si pe Vladutul in alea 2 poze pe care le-a aratat Irina, eu stiam ca-i frumos da parca s-a facut si mai blond si mai frumosIar faza cu Irina-bulina e mortala
Felicitari tuturor mamicilor pentru asa minuni!
Irina cum a ramas cu decalotarea?Ma gandeam la voi zilele trecute....
Miflore, bravo pentru analize.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI EVA!
Aseara eram prin bucatarie, si Andrei se plimba cu "moto" in jurul mesei, si m-a calcat din greseala cu o roata pe picior, si cand a vazut ca ma vait, a coborat repede, a venit langa mine si mi-a zis
"Iata, mami!" si ma pupa cu foc- initial n-am inteles, apoi cand a repetat m-am prins ca mi-a zis "iarta, mami"

Mergi la inceput

Miflore- ma bucur ca i-au iesit bine analizele Anei, poate febra e de la vreo zana maseluta...
Sumar de urina si urocultura i-ai facut?

Si noi tre sa merem la dr pt vaccinul de 2 ani,controlul general si diverse "stoluri" pe care le are "masa" pe creier...

Am fost la munte in WE, am plecat taziu sambata dupa-masa,am fost pe Transfagarasan la Balea lac unde era zapada super, -3grade si ningea ...,ne-am dat putin cu "fashu" si am coborat spre Sibiu.

Nu stiu daca Bria are ceva sau pur si simplu nu-i plac serpentinele ,deoarece a varsat de 3 ori si de fiecare data imi zicea "gata mami" , la un moment dat a inceput sa se miorlaie dupa o repriza de varsat si sa zica "veau atasha mami,atasha a noi!!!"....

La intoarcere nu am mai avut probleme, ne-am intors pe Valea Oltului ca TF-ul s-a inchis... , dar a stat mai mult culcata si cu bibe in gurita...
Cand am fost asta vara in Turcia am mers o gramada de kilometri numai pe serpentine dar nu a varsat decat o data...
Ce-o mai fi si asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary . Decalotarea am lasat-o balta, din nou . Pur si simplu mi-e groaza sa ma duc la chirurgie .
Ce dragut e Andrei cum isi cere el scuze .

Catush . Sunt verede de invidie... auzi tu... zapada... abia astept si eu sa ajung la un sanius. Raul de masina... nu ma pricep... eu am scapat de el pe la 12-14 ani.

Ioana planurile mele de WE la munte s-au anulat. Da-mi de stire (beep sa ma bag pe YM) daca ai vreme de intalniri.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim inca o data ca ne-ati laudat.

catush, ce frumos ca ati fost la munte, la zapada. Poate ati prins-o pe Briana intr-o faza mai sensibila; sau poate TF e mai nashpa decit traseul de asta-vara.
mary, ce dragut e Andrei.
zino, felicitari pentru rezultatele bune! Eu ti-am mai spus sa nu-i mai iei temperatura Anei asa fara motiv. Pediatra ce zice, si-a dat cu parerea?
irina, ce idee buna ai avut sa-l inveti pe Vlad ca 'e/nu e goie'; eu nu am implementat aceasta optiune la Miruna.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Irina, Ioana - nu stiu daca i se poate spune rau de masina,numai pe serpentine s-a intamplat ,prima oara asta iarna apoi asta vara si acum..., si cum se face ca numai in masina lui unchisu' (fratele meu), ori schimba masina ori soferu' .
Facem o plangere la Hy....i ...!!!!!!!!
In rest nu are treabaca doar e "copilul masinii" la cat ne-am plimbat de colo-colo.....

Mergi la inceput

catush, mi-a zis cineva ca persoanelor cu o sensibilitate la urechea interioara li se face rau in masinile diesel; e pe motorina masina fratelui?

Mergi la inceput

S-a mai deschis un hipermarket, real; miine mi se incheie luna fiscala, asa ca de vineri pot sa ma duc sa vad ce au la raionul de jucarii.

Irina, vorbim. Cel mai probabil e sa ne putem vedea duminica dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

tuturor.
Am pus poze pentru cine vrea sa vada.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput