Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 15
innaa spune:
Buna dimineata tuturor!
Am citit aseara ultimul capitol (spre rusinea mea ..daca pana acum mai perdeleam, in ultima vreme nu am mai avut timp de nimic). dar sunt hotarata sa devin activa!
Ce sa spun...ma bucur ca analizele Anei (Miflore)au iesit bine...iar pentru temperatura nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi daca nu creste...
Am vazut si poze cu paturi, cu flacai si printese...am un amalgam in cap...va felicit pentru acesti copii minunati !
Ioana nu pot spune decat ca Miruna a fost precoce dintotdeauna insa Smaranda parca o intrece...la trei luni sa stea asa rezemata de canapea...chiar si sustinuta!
Catush imi pare rau pentru Briana....stiu cum e....eu dupa ce am ramas insarcinata am devenit foarte sensibila in masina..si din pacate nici acum nu mi-a mai trecut
Poate e totusi cum a zis si Ioana a avut ea o zi mai proasta.
si sa va spun si despre Noelia...
-nu am mai dus- o la gradinita...dupa trei zile am renuntat pentru ca era dic ce in ce mai rau....de fiecare data cand treceam pe acolo si ma uitam prin geam ea nu facea nimic...doar statea cu ochii fixati pe usa...doua saptamani a fost apoi traumatizata de acest episod daca o intrebam daca mergem la copii la gradinita se punea pe plans...cand ieseam in parculet tot drumul repeta :¨nu copii...utza! ¨
-puzzel uri nu face fiindca nu are rabdare...nu are rabdare sa ii explic nimic..i-am cumparat si ea era ocupata sa deseneze pe tabla pe care se pub partile de puzzle...asa ca am lasat o balta acum le am insirate prin toata casa
.
-poezii nu stie pentru ca din nou nu are rabdare sa stea linistita sa asculte...ea are mereu treaba..e ca o viespe nu sta deloc.
-doarme tot cu mine in pat deocamdata. cand vom merge acasa unde are camera ei o sa o lasam singura in camera.
-kg...nu stiu cate are...cam 12-12.5...tot slabanoaga!
asa ca nu avem cu ce ne lauda...decat cu boacane(de ex. a varsat o sticluta intreaga de ulei de ricin pe jos-bine ca e gresie....si sa nu mai povestesc cum noi credeam ca doarme si ea daduse buzna in cutia mea cu farduri s rujuri
- si cred ca e suficient sa spun ca dupa persoanele importante din viata mea cel mai mult tin la farduri!![]()
iar m-am intins...
dar cu ceva tb sa o laud si eu pe Noelia...de mult timp noi nu mai punem pampers ziua...facem doar la olita...de mai bine de doua saptamani nu a mai facut deloc in pantaloni...o singura data..la pranz in somn...
si mai nou spre disperarea mea ma trezeste si noaptea sa o pun pe olita
...ieri noapte la 2 facea kk
. dar bineinteles noapte a mai scapa si cate un pishu in pampers...insa e un inceput bun.
of m-am intins o gramada...sory
innaa spune:
Oana am vazut frumusete de flacau cretzulin blond si cu ochii albastri tare vesel...dar de ce ai pus doar doua poze? mai vrem!
miflore spune:
Pup fetele!

Catush, si mie mi-e rau in masina, chiar si acum; ce-i drept doar pe serpentine, la drum intins pe autostrazi n-am nimic mii de km. Si eu stiam ceva cu urechea interna, dar nu foarte clar, nu poate receptiona in timp util schimbarile bruste de peisaj...in fine, cred ca spun aiureli. Aaaa, mi-am amintit, hahahhaha, asta-vara cand am fost cu pitica in Franta si Spania n-am avut nimic amandoua jde mii de km. Un singur drum de 30 de km a fost cu peripetii, era pe serpentine si ne intreceam in pungi, si eu si Ana, barbatu-miu era dispe.
Acum rad, atunci nu prea.![]()
In rest stationam bine mersi la temperatura noastra deja binecunoscuta.
Azi ies exsudatele. Urina nu-i pot recolta sub nici o forma.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Miflore, dar analizele de sange.alea care indica ceva infectie, sunt bune? Leucocite, Vsh, Proteina C reactiva... Eu tot cred ca e de la masele...
Oana, ce copii frumosi ai! E prima data cand vad pozele tale, cel mare e foarte foarte frumos.
miflore spune:
Eu nu mai stiu cum se pun poze aici, chestia aia cu url=nu stiu ce. Se indura cineva?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Salutare
Innaa, simpatica Noelia
, felicitari pt. operatiunea pampers jos! Cand va intoarceti in tara?
Oaana, ai 2 copii superbi!
Mihaela, dar tie chiar ti se pare ca e calda seara de ii tot iei temperatura? Chiar asa, doctorul ce-a zis? Sper sa rezolvati dilema asta. 
Matei a primit aseara un set thomas, cadou de la o prietena de-a mea. Nu mai vroia sa plece de la ea din casa, tot insista "mai stam aici la andreea". Pana nu i-am zis de cateva ori ca e al lui si poate sa-l ia acasa n-a vrut sa plece. Bineinteles ca azi noapte a dormit cu trenul in pat.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Mihaela, vezi la profilul tau cum ai scris la semnatura. E cel mai simplu :)
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Da, Tonnia,
alea au iesit bune, si VSH-ul, e 7 la o ora deci ok, si leucocitele sunt bune, proteinele, in fine, i-am facut hemograma completa, i-am facut si de ficat, plus Ca, Fe daca tot am intepat-o. Am uitat de glicemie, asta e...
Chiar o sa ma uit in gura ei cu maselele-astea, dar eu nu stiu cate avea....nu m-am canalizat pe chestia asta fiindca Ana nu mi-a facut niciodata absoluti nimic la nici un dinte...dar cine mai stie.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Mercic Ruxandra!
Asa ca, poze cu www.flickr.com/photos/15949865@N03/?saved=1" target="_blank">ANA
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI