Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mifloricico, mi-am dat seama uitandu-ma la poze ca nu am mai vazut-o pe Ana de aproape 1 an. Pai e frumos? S-a schimbat un pic. Si are par . Blond. Ce mai, e o frumoasa, dar vreau s-o vad si s-o aud.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

La multi ani PATRICIA IOANA
IRINA, eram curioasa cu decalotarea, ca nici noi nu stam prea bine, pediatra de acasa ne trimisese si pe noi la chirurg si eu i-am zis ca nu ma duc, iar aici am intrebat eu pediatrul si s-a uitat tare ciudat la mine, apoi a examinat "obiectul"si a zis ca e ok.....si am lasat-o asa, atata timp cat nu avem alte probleme gen dificultati la pipi sau roseata locala, etc....
IOANA, astept impresii de la Real, ca e exact in fata blocului meu, sper sa fie ok, sa avem unde cheltui banii
OANA, ti-am admirat minunile, Iosua e o splendoare de copil, foarte, foarte frumusel(eu am o slabiciune pentru copii cu bucle)si bebe Aaron e foarte dulce- felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Miflore, nici eu nu-s in stare sa folosesc pungutele astea, desi am baieti. Asa ca m-am dus fain-frumos cu plodul in cauza la Medicover (am card la ei) i-a pus asistenta punguta, pampersul deasupra si ne-am jucat vre-o jumatate de ora, pana am constatat ca se stransese ceva in punguta. Dai un ban, dar scapi de-o grija.

Ruxandra, si la voi incepe nebunia cu Thomas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

INNA ma bucur ca sunteti bine, chiar ma intrebam ce ati mai facut cu gradi....felicitari pentru pampi, noi inca mai lucram, insa am facut si noi mici progrese in sensul ca kk facem doar la olita, in rest..sperante
MIFLORE am admirat-o si pe Ana, chiar ca nu o mai vazusem de mult....s-a facut si mai frumoasa, am admirat si tortul, foarte frumos, impreuna cu Andrei care cum a dat cu ochii de tort a inceput sa strige "Auguriii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna ziua si la multi ani Patricia!

Zino, Oana, v-am admirat piticotii.
Mary, deci va ginditi sa va intoarceti inapoi? Miine iti dau raportu' despre real.
Irina Noeliei, felicitari pentru scapatul de pampersi!

In sfirsit ii curge nasul si Mirunei; ca trecea toamna fara muci.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumescccccccccc!
Ruxandra, deci urmeaza o intalnire. Hai ca se termina strada.
Anya, cand ai facut miscarea?
Adica cat avea copilul? Ca am senzatia ca pungile-astea sunt pentru copii mai mici...dar sa stii ca e o solutie buna!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mifloricico, ce floricica frumoasa ascundeai tu pe acolo prin casa! Vorba lui Ruxi, long time no see, a crescut mult Ana si s-a facut o frumoasa! Recunosc betigasele in ciorapi colorati, parca sunt picioarele Alexandrei. Lasa ca sunt finutze ele si cu picioare de Elle McPherson!

Ooana, tare frumos baiatul tau! Si scrie-ne mai mult despre el, daca tot ai intrat!

Alex a fost si azi la gradinita si nu a batut pe nimeni, asta ma intereseaza mai nou, nu daca mananca sau e cuminte, daca ii mai cafteste pe ceilalti. Mucii sunt aproape morti, sper sa scapam si noi de guturaiul asta, ca tot vine si pleaca din septembrie. I-am cedat locul Mirunei dar o pupam si ii dorim sa treaca repede si usor ca la Alex, ca alte complicatii nu a avut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

pentru aprecieri,nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva.
Vreau sa va spun cate ceva despre Iosua ,trebuie sa-l laud si eu un pic:are 14 kg si vreo 90 cm.
la olita sta de la 6 luni,la un an si sapte luni am scos de tot pampersul,a mai scapat cate un pipi noaptea,dar acum il pun seara la olita,si dimineata se tezeste si spune tisa,nu vrea sa spuna pipi,desi poate.
suzeta nu o mai are de la un an
asa,papa singur,in scaunul lui
intelege tot ce-i spun,stie multe cuvinte,acum vorbeste si in propozitii,ex:nenea bibi papa Yoyo-adica a adus nenea laptele sa pape Iosua.
repeta poezii dupa mine,si unde nu poate spune cuvantul,spune daaaa
ii place muzica clasica,daca aude la televizor ridica imediat degetele sa dirijeze.
incepe sa se dezbrace singur
ii place tare mult la baie.
cand mergem la magazin, spune buna doamna,cand plecam o seala buna doamna.
biberonul il tine inca,dar numai cat bea laptele seara si dimineata cand ma impinge jos din pat si spune mamiiii,bibiiii
ma ajuta la pus si la scos rufe din masina de spalat si mi le da sa le pun pe sarma.
are si parti negativecand se incapataneaza tare tare,dar ma bucur ca nu se intampla des.
acum incerc sa-l dezvat sa tipe asa aiurea...l-am disciplinat cu ziarulsi cand tipa nu mai apuc eu sa zic de ziar,ca el spune imediad:mami,adu ziaul...
asa,si ca sa spun tot,e tare pretentios la mancare,nu mai papa ciorba,branza,ou...numai ce vrea el,adica daca se poate tot timpul mamaliga-ca doar e moldovean ,nu?-si peste,in rest tre sa ma chinui sa-i dau cate ceva,dar papa fructe si nu stie inca ce e aia acadea,se uita lung cand ii vede pe copii afara.
Ma scuzati ca m-am intins,dar profit ca bebe doarme si am si eu un pic de timp pt. forumit.gata nu mai pot sta.
va pupic pe toate.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

So...reusesc si eu sa pun mana pe tastatura...(cum imi vine consortul de la serviciu trage direct la calculator fiindca e in cautare de masina cautare care dureaza de-o viata parca...saptamana trecuta am gasit una, vazut, probat..dat avans...azi nu o mai vrea, cauta alta - cam asa ne distram noi pe aici)

Miflore sper sa reusesti asta seara sa verifici maselutele zanei pentru ca eu sunt sigura ca ele sunt cauza...mai ales ca e o temperatura constanta. Am reusit sa vad si eu pozele de la aniversarea Anei...asa are o fata de copil linistit!! ce tort frumos a avut si curtea a fost tare frumos amenajata de party.

Ruxandra multumim pentru felicitari....de intors in tara..nici noi nu mai stim...avem parte doar de rasturnari de situatie..vrem de Craciun sau cel tarziu la primavara sa ne intoarcem..numai sa gasim o afacere profitabila.

mersi pentru gandul bun Mary! ce scump e el Andrei...cred ca ar trebui sa il serbezi din nou in fiecare luna sa se bucure de tort si lumanari.

Kid chiar asa de batausa e Alex...nu s-ar zice dupa chipul angelic. azi si Noelia se lasa pupata de un baietel in parc pana o musca de barbita...si eu eram langa ea

cam atat azi noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Salutare fetele!

Am reusit si eu in sfarsit sa dau cu nasul de net.
Pentru ca va vad in sarbatoriri va urez asa colectiv LA multi Ani fericiti langa piticoti! sa avem copii frumosi, destepti, sanatosi si mereu aproape!

Pun si eu niste poze de la aniversarea Mariei ca sa vedeti ce sarbatoare de gradinita am avut http://picasaweb.google.com/ramona.oros/ZiuaMariei03

noapte buna!

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput