Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
Clabucicaaaa , bate-ma, omoara-ma, injura-ma...am cautat nr tau sa te pui la curent cu noutatile si nu il mai gasesc ca nu stiu sa intru in meniul telefonului pe care azi l-am luat! Te rog...iarta-ma!
Monica......recunosti vreuna din cele doua duamne? Ai ghiciiiit...suntem noi doua! Lasa ca tot randunele frumoase suntem
Ioana fata nervoasa! Sa stii ca si iou sunt crizata si imipare rau tare uneori caci mai tzip la Luca, iar el nu vrea decat atentie...puiutzul meu scump! Lasa ca ne facem noi mari!!!
Clau...tu ce faci maicutzo??? Te respecti? Nu mai dai semne pe inserat? sau te iubesti salbatic cu omul???
al meu azi ma inghesuit de 2 ori si mi-a zis ca mai vrea o data...ziceti-mi voi unde sa ma ascund ca mi-e sa nu-mi deranjeze prea tare bb-le
Roxanaaaa!!! Tu chiar nu mai ai drag de noi???
mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
RalucasS spune:
Cory - nu te ingrijora pt rezultatul de la TT, pt ca de ex la mine pliul nucal a iesit 2,3 mm, si TT l-am facut ca asa mi-a zis doctorita inca din sapt a 6-a ca o sa il fac la 15 - 16 sapt, si rezultatele mele pe hartie au fost mult mai dezatruoase ca ale tale, si m-am dus panicata rau la dr, care mi-a zis cu un zambet foarte dulce si cald, ca este totul ok, sa nu imi fac griji, si mi-a explicat ca mai conteaza si sapt in care erai cand ti-ai facut analiza, si mi-a mai zis si ca valorile astea mai difera de la un centru la altu.
Uite cum au iesit ale mele:
AFP: 28,31 ng/ml si cica normal era 0 - 10,90 (dar nu erau specificate si saptamanile aici)
Estriol neconjugat 1,028 ng/ml Valori normale:
14 sapt : 0,2-3,0
15 sapt : 0,2-3,5
16 sapt : 0,3-4,2
17 sapt : 0,4-5,2
Beta HCG 14350,00 Valori normale :
Barbati : 0,00 - 1.00
Femei : 0, 00 - 5.00
Femei insarcinate:
sapt 1 - 10 : 1,2 - 225.000
sapt 11 - 15 : 16,995 - 225,000
sapt 16 - 22 : 6,860 - 225,00
Edit : uite si un articol pe care l-am gasit si da mai multe exp[licatii referitor la valorile astea, mie oricum dupa socotelile mele nu iesisera bune doua, doctorita a zis ca sunt bune toate, dar cel mai tare astept morfo de trim 2, ca sa vad daca bb este bine si nu prezinta vreun semn de vreo malformatie, si oricum dupa cate am citit despre TT asta, pe cata lume a bagat in sperieti, eu una nici nu vreau sa aud de el, si ati mai vazut si cazuri in care toate testele si ecografiile au iesit excelente si copii au foist nascuti cu grave malformatii....
[url=http://www.stiri24.ro/arhiva/Utilitatea+efectuarii+triplului+test+in+sarcina.html?id=160231[/url]
18+
[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/dev073pfs.png]Lucas sau Cristina?[/url]
simonette spune:
Cami...ferice de tine ca esti nesimtzita(tu spui asta) si calma! E mare lucru sa nu sari de in sus de cate ori ti se nazare!
Simo, adica la David ai luat 10 pana la 20de saptamani si pana la sfarsit ai mai luat 8???Pai e super!
Iou ma duc in dormitor,asa ca opresc pc-ul...
Noapte buna si sa visati frumos!
BB2
Simo27 spune:
SOVI,,iti raspund la intrebare,Nu,nu am facut epidurala...!asta a fost atunci,pot sa zic ca m-am chinuit de...nu mai vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut!acum stiu ce ma asteapta si nu o sa mai fiu asa daramata!!!!
Simo,mamica lui David, 19+ cu
gbutucica spune:
Ioana , daca te ajuta cu ceva pot fi sacul tau de box, numai sa iesi din starea proasta.
si eu am plins azi , din diferite motive , da noroc ca imi trece repede.
Delphin am un cadou pt tine sau poate , cu care ai 2 posibilitati ori inlocuiesti coada la matura veche ori inlocuiesti matura de tot uite asa (instructiuni de folosire:1-- se uda bine bine si se da peste gresia alb bine uscata si prafuita, astfel se formeaza un strat gri usor negru de pe care nu se mai cunoaste nimic(in plus ai si avantajul ca cine a fost la tine acu 2 zile si vine iar , va spune ca ti-ai schimbat-o, si 2--
se deschide , se inchide si astfel se usuca mai repede operatiunea initiala, ppt a da luciu.) uite asa, eu sper ca macar asa am fost de ajutor acu te pup si spor la treaba..
Cristina la multi ani cu sanatate si fericire pt al tau BAIAT MARE, cu scuzele pt intarziere
Sa stiti ca nu o fac intentionat , dar zapacita cum sunt (zmuncita mai bine zis) uit sa fac anumite chestii pt ca vreau sa fac cat mai multe odata, cineva stie si o sa zica E DE LA CURENT MAICA<, si iese o varza a la Giani........
pentru restul imi cer scuze ca nu va mai scriu, dar iar ma doare una din spondiloze (cea de pe dreapta , ca cea de pe stanga am inlocuit-o), si in plus am uitat si cui trebuia sa mai scriu( baba ce sa fac ) va transmit multi pupici si sper sa vb maine.
inainte de noapte buna va dau si un banc
O ciocanitoare se aseaza pe o creanga. La un moment dat observa doi ochi mari care o priveau dintre frunzele copacului. Ciocanitoare intreaba: - Bufnito, tu esti? - Nu. Sunt vrabiuta. -Si de ce ai ochii asa mari? - Ma c......c
si acu noapte buna si bine inteles pt cineva(curentul maica, curentu)
Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc
numeioana spune:
Ai, Simo, ce-am mai ras cand am citit ca te-a inghesuit barbatul! Am incercat si noi ceva duminica seara, dupa 5 luni de pauza si a fost un esec total!! Nu stiu daca mai am chef sa repet experienta... Parca nici prima data nu m-a durut asa!
Offff
Ioana
21+David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
lyvy spune:
Eu sunt noua pe forum, si nu ma gasesc nicaieri,sunt mamica de martie, si vreau sa stie tot poporul.
DPN 5.03.08.
VA PUP PE TOATE FETELE !!!!
livi
cory3maz spune:
Randunici-Inimoase,
cu fiecare mesaj al vostru, parca iau cate o gura de oxigen!
NumeIoana, Monik din Toronto, Gudinde, Maia 37, Cami 33, Simonette de Luca, Giani Butucica, Ralucas din Galati, Olgutzyka, Kya, Delphin, Naty, Zozelina, Clauclau, Sovieticutza, Mihutz, Clabuc va datorez o stare de spirit mai buna si un optimism, din nou in crestere precum cotele apelor Dunarii!!!
Din pacate doctorul meu nu face amniocenteza la cerere...ci numai daca El considera ca se impune, dupa rezultatele de la TT, coroborat cu alte chestii. Daca, dupa interpretarea TT reiese un risc sporit de anomalie, fara sa ezit, o sa fac amniocenteza.
Nu stiu daca v-am povestit...dar eu am lucrat pentru o perioada cu copii cu sindrom Down si cu copii suferind de diferite alte deficiente neuro sau locomotorii. STIU CE INSEAMNA si NU E DE DORIT asa ceva.
DAR SPERANTA MOARE ULTIMA!
O SA FAC TOATE INVESTIGATIILE POSIBILE sa ma asigur ca bebelanul e OK!
Hai ca mi-am revenit din lesin, dupa ce m-ati "palmuit" voi!
Asa ca zic si eu PIDANEI sa faca inca o echografie si sa stea cumintica in pat, ca sa se lipeasca placenta la locsorul ei!
Iar lui Monik, Blankar si lui Simonette de Luca le spun sa nu-si faca probleme cu silueta! Atata timp cat nu va afecteaza starea sarcinii, nu va faceti sange rau din cauza kilogramelor! O sa slabiti inapoi dupa nastere! Ganditi-va ca bebe tre' sa creasca, placenta si ea creste si trage, si se acumuleaza lichid amniotic la greu. Si alte dive s-au ingrasat in sarcina: Mihaela Radulescu, Romanitza Iovan, Milla Jovovich si nu au facut o tragedie din asta!
Atentie la dulciuri, ca exista un diabet indus de sarcina!
Eu celor care se leaga de burtika mea le dau replika: "Chiriashu' meu sta la VILA, nu intr-o amarata de garsoniera!"
V-am pupat GLOBAL! Ma retrag in pat, ca-s epuizata!
Numa' vesti bune!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
simonette spune:
Pidana..., fii curajoasa! stiu ca iti faci griji, cu decolarea de placenta dar se rezolva daca stai cumintzica! fata ingrijorata si ai incredere ca DoamneDoamne are grija de tine si de bb!
Ai mai Ioana!!! 5luni??? Cum de a rezistat omutzul tau atata? Baga lubrifiant natural si se rezolva Vai!!! Ce prostii vorbesc!
BB2
clauclau spune:
Gata, gata, am venit! Ce sa fac, azi m-am simtit mai bine si m-am apucat sa fac cate ceva pe acasa, am iesit si pe afara cu Razva, am mai luat niste hainute de bebe ca nu pot sa ma abtin, dar si pentru Razvan caci m-as simti vinovata sa nu iau la amandoi cate ceva , doar am doi acuma nu? Chiar daca unul e putin ascuns, dar e si el al nostru!!!! Are nevoie de lucrusoare, nuuuu???? Sotul se amuza cand mereu scot din dulapior hainute noi si i le arat!
Cory, lasa interpretarea pe seama medicului, acum stai linistita, nu ai incotro! Altfel stam numai cu gura pe tine si nu cred ca vrei asta!
Simo, olala, dar ce te mai inghesuie mai fato! E patimas tare sotul tau! Ce sa zic, eu inca il mai tin la respect pe domnul meu, ne iubim mai rar, in special sambata, duminica fara graba asa ...mai pe indelete!
Acum unul e la meci, unul la Scooby, asa ca o sa stau putin pe forum pana striga copilul la mine!
Va pupic.
CLAU 20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2