Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
simonette spune:
Cory Ma bucur ca te-ai mai asezat si asa cum ti-am mai zis...repet...o sa fie bine!
Romania-Romania-Romania
mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
adela achim spune:
Buna pufoaselor,m-am mobilizat si eu si am venit la voi...
Cory gindul meu a fost la tine,nu te mai gindi la rele Dumnezeu e face minuni,sint sigura ca va fi bine,ma voi ruga si eu ptr sanatatea bebelui tau...
Simo si Monicanu va mai stresati cu kilogramele,important e ca bebeii sa fie sanatosi,iar dupa nastere sigur veti slabi...un ptr pufoase sa treaca supararea
Raportez si eu ieri o criza,nu ma mai puteam contola si opri din plins...bine ca a trecut,ce sa facem nu-i de joaca cu hormonii...
Azi am facut papa bun,ciorbita de pui de casa,copane pane cu pireu,si salata verde cu rosii..a fost delicios....
VA pe toate,toate
ADELA 19+cu
natynic spune:
Cory, te-oi fi dus in pat dar eu tot te cert!! Mai da-l incolo de TT si sa stii ca amniocenteza nu e chiar floare la ureche, are riscuri pe care sunt toate sansele sa le iei DEGEABA. Eu merg luni la doctor, o sa discut serios si cred ca o sa refuz TT (DA, auzi bine!!). O face mai mult...
Ioana, bine ai revenit, degeaba zici, ai alt tonus si ma bucur mult!
Pidana rabdare!
Giani, fata plansa. Si eu am plans azi, aiurea. Suntem niste proaste, in loc sa zburdam de fericire...Sau macar sa fim nesimtite, cum foarte bine face Cami.
Pup stolul, ne vedem maine.
naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
simonette spune:
Clau, m-as iubi si iou mai rar, dar nu poci mey sa-l tzin la distantza! Ca daca-l apuca nu mai intzelege mare lucru! Si apoi nici n-am interzis la prostii! , merg sa-mi culc odrasla!
BB2
simonette spune:
Adela
BB2
clauclau spune:
Da mai fetelor, nu mai plangeti mey ( Giani, Naty )! Nici nu stiti ce dor o sa va fie de perioada asta peste ani de zile, o sa va aduceti aminte cu multa placere si melancolie de ea. Bucurati-va, ca nu tine mult, mai aveti cateva luni de burtica si gata! Mai citesc la alte odisee si sunt mamici care au nascut de putin timp si le e dor deja de burtica! Sa ne bucuram caci suntem niste rasfatate acum si toti ne privesc altfel, avem o aura a noastra! Haideti, capul sus si vreau sa vad zambete multe!!!!
Lasa mai Simo ca e bine ca va iubiti asa mult, va tineti uniti! Mai ales ca nu ai interdictie, pai atunci ce sa te tina! Asa ca dat-i inainte cu amorul!
CLAU 20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
adela achim spune:
Coryai face bine sa asculti ce zice Naty,stie ea ce zice.Pot spune ca nici eu n-am facut TT,mai bine ma rog pentru bebele meu si sigur Dumnezeu ne va proteja pruncii si va fi bine...Doamne ajuta!
Pidanastai cumnintica la pat si va fi bine...
clauclau spune:
Gata, ma striga copilul! Am plecat si eu la dormitor ca trebuie sa citim povestea de noapte buna!
Va pup si va urez vise frumoase !
CLAU 20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
diana_g spune:
ce a fost azi,ziua plangacioaselor?
sus cu moralul,fetelor ca faceti rau lu" ala micu.
ma duc sa caut si eu un film la tv,dar nu cred ca reusesc sa vad nimic la cat de somn mi-e.se simte ca am sarit programul de somn de dupa-masa.va urez noapte buna si vise placute,cu bebei.
diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png
delphin spune:
Desi i-mi sunteti dragi, uite acu nu am chef prea mare de palavre, dar nu pot sa o ratez pe plangacioasa de Giani: sa treaca! Da putina putza la randunoi si sa vezi cum trec hormonii astia de netinut in frau! Bine face simonette , parca as fii io! Uneori ma gandesc ce sa-i zic ca sa ma lase, dar cand se apropie, uit tot si ma trezesc cand trebe sa-mi ridic chilotii!
Cu trebile alea doua, ce-mi explicasi tu...astept sa vii sa-mi arati modul de operare, ca la treburi dinastea asa complicate nu ma bag. Razi tu razi, dar azi am realizat ca am o problema la etajul superior cu matura asta. Sa vezi ce nervi aveam ca nu statea lipita si legata cu skoci. N'am avut timp sa trec sa cumpar alta si desi mai am doua maturi cu care mai matur terasa, mie aia i-mi trebuia! Maine fac o poza si va arat! Dar am reusit sa matur pana la urma ca nu aveam chef sa bag aspiratorul!
Acum cand vad ce scriu i-mi zic ca ar trebui sa vad un psy ca nu-i a buna!
pozici
bb2
burticutza