Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Cami sper k in 2 sapt sa se vada si la mine ceva.
Numeioana daca ti pofta de salam ia si manaca, nu te mai chinui.
Singurul lucru de care mi-a fost greata pana acuma a fost salamul, deci nu-i putesm suporta mirosul! Acuma nu mai am nimic de la el. Uite, iti dau o ca sa te inveselesc si un

12+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Nu v-am mai scris de cateva zile, dar in schimb va citesc cu mare interes de mai multe ori pe zi, dar la fel ca si Ioana (bine ca nu sunt singura) ma simt foarte nervoasa, imi sare tandara din orice, as vrea sa va scriu, dar parca nu imi gasesc cuvintele , asa ca renunt, am cam sarit cu gura pe toti cei de pe langa mine, si ma simt foarte prost, si pe sotu l-am scos din pepeni aseara rau de tot, ca s-a luat de mine, azi i-a trecut, dar eu parca nu ma mai recunosc, nu stiu ce se intampla. Oare de la hormonii astia sa fie?
Inca odata imi cer scuze ca nu v-am mai scris, dar imi sunteti toate la fel de dragi, si inclusiv noile randunici care s-au alaturat stolului nostru.

18+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Cory draga mea , te rog sa iti readuci pozitivismul inapoi pentru ca autosugestia este cea mai buna . Este lucru dovedit stiintific , nu ca o spun eu , patita fiind. Incearca sa gandesti cat mai pozitiv (desi stiu ca e foarte greu), bb al tau este un luptator si ai sa te convingi de asta, in final va fi bine , si nu-ti pierde increderea nici in Dumnezeu, ca uneori "dumnezeu ne da in carca cat putem duce" asta dovedeste ca tu esti o persoana super puternica.Te imbratisez fratzeste cum o faci tu de fiecare data cand noi suntem triste.este bine ca te-ai hotarat sa repeti analizele , care dupa parerea mea nu sunt chiar rele, iar interpretarea ai facut-o cam singura ...Acu sun pe cineva si ma interesez, te tin la curent.

Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ralu la fel sunt si eu. Inca acuma nu mai sunt asa rau, dar mai am momente cand imi sare tandara din orice si ma ratoiesc la toata lumea. De obicei sotzul meu pica pe gura mea, noroc ca-mi intelege toanele

12+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cory, am intrat sa vad daca ai scris! Eu sa stii ca o sa te cert: lasa, te rog, interpretarea rezultatului pe seama medicului tau, please! Valorile tale sunt aduse la o medie, sa o numesc asa ( am terminat de 6 ani facultatea, asa ca m-a mai lasat matematica, sa pot explica cum se cuvine ). Uite ce scrie pe interpretarea mea, unde langa fiecare rezultat este calculata valoarea MoM:

MoM= multiple of median ( valorile masurate ale analizelor se raporteaza ca multiple ale medianei pentru corectarea variatiilor introduse de varsta, si greutatea pacientei, precum si de factorii de risc ).

Cu alte cuvinte, toate valorile respective sunt corectate in functie de parametri enumerati si de tine. Deci valoarea aia a estriolului poate nu e atat de dezastruoasa cum ti se pare acum. Asa ca nu iti face griji inutil, pana nu vorbesti cu medicul tau. In plus, asa cum stii, numai amnio poate da un diagnostic corect...

Hai, cheer up, te rog! Bebe e bine!

Pup tare tare!

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, bine ( ca ) ai revenit!

Eu as mai sta la ciripit, dar ma doare rau cocoasha! Ma duc sa ma intind...Ne vedem maine!

Pup stolul!

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu cred ca sunt hormonii de vina. Problema mea e ca nu ma manifest, tin in mine si ma consum. Tare-as vrea sa ma ratoiesc si eu la cineva!
Uite, acum m-am enervat rau ca am vrut sa fac o poza la burtica s-o pun pe forum, dar nu am acumulatorii incarcati...

Ioana
21+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Ne rugam la Doamne-Doamne sa fie toti bebeii sanatosi si mamicile tari, mai ales cele care au curaj sa faca amnio, TT, samd...
Eu nu m-as vedea in stare sa fac analizele astea, psihic vorbind. asa ca si curaj in continuare!
Ma simt terminata cu decolarea mea de placenta....

Parca m-am mai linistit si cu eco facuta de dimineata. L-am vazut pe bb cum se zbenguia in casuta lui. Mi-a aratat si degetutele de la maini.... m-am topit vazandu-l... nenea doctoru' m-a asigurat ca bb e bine.
Ceea ce nu inteleg eu e faptul ca aseara la eco de la cab gineco bb avea 63.1 mm, iar la eco de azi (alt aparat) avea 54 mm !!??? Sa fie asa diferenta intre aparate?

Gata, ma duc sa stau la orizontala ca am reusit sa fac si o ciorbita intre timp. Ca harnica am putut fi!! O sa aiba tati o surpriza ca s-o fi saturat saracul de salam si cascaval...

Pupam burticile si bebeii sa fie cuminti si sa asculte de mami lor!!!

Dana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

La mine hormonii reactioneaza invers, cred. Sunt mai nesimtita ca niciodata. Chiar absolut nimic nu ma enerveaza si inainte imi sarea tandara pt orice. Cred ca fiecare femeie reactioneaza altfel. Pup toate nervoasele

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu am pus pe mine 5 kg si cand m-a intrebat dr cat am pus si i-am raspuns,s-a uitat lung la mine...parca pusesem 20kg,mi-a zis sa mananc mai multe fructe,2 mere pe zi!cu David,insa pana acum pusesem dublu si pana la sf sarcinii au avut plus 18,destul de mult,dar am reusit sa le dau jos!
nu cred ca conteaza f mult cate kg pui,conteaza sa-ti fie bine,daca doresti ceva sa mananci sa mananci,nu sa te privezi si apoi sa apara alte complicatii!am auzit de multe avorturi datorate faptului ca viitoarele mamici nu au mancat ce au dorit si au pierdut sarcina!asa ca..."la placinte inainte!"noi si bebeii sa fim sanatoase,nu?
vise placute

Simo,mamica lui DaVID,19+ cu

Mergi la inceput