Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, n-am apucat sa citesc finalul capitolului precedent, am inceput cu asta DAR ceea ce deduc si e FF IMPORTANT e ca Sovi chiar a gasit un coios la locul lasat de mine. Ce bine e cand iese si ceea ce ne doream! FELICITARI, Ochi-frumosi!
Maria, eu votez tot pentru Tudor Stefan (mai ales pt Tudor, asta imi doream pentru al meu daca era baiat!)
Astept si eu cu nerabdare sa ne spuna Cory ca totul e OK. MERITA, dupa cat de minunat ne-a incurajat ea pe noi toate mereu!
Azi seful a anuntat public dimineata ca mi-a mai luat o responsabilitate. M-am inchis in vestiar, am bocit, apoi mai tarziu m-am dus sa vorbesc cu el, sa-l intreb care e planul cu mine. A fost ff dragut, a zis ca prioritar e sa duc sarcina pana la sfarsit cu bine si ca de-asta ma protejeaza, ca din partea lui pot sa vin la serviciu selectiv, important fiind sa termin partea practica la doctorat, sa fac baza de date si sa ma apuc sa scriu partea teoretica (ceea ce se poate face si de acasa!) plus programul de ecografii care ma destind si nu ma suprasolicita fizic. Ca pot astepta toate celelalte studii, proiecte stiintifice, specializarea in Italia, nimic nu pleaca dar bebitza are acum nevoie de mine intreaga. E suficient de munca oricum, dar ma simt realmente usurata si recunoscatoare. Bine ar fi sa judece toti sefii asa...
Mai scriu daca gasesc ceva de raspuns in capitolul vechi

naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Underqueen Tudor Stefan e o strada aici in Bucuresti... Parca Tudor Alexandru suna mai bine... Dar si Tudor Stefan rimeaza. Cred ca mai rau te incurc decat sa te ajut. Depinde si cum se asorteaza cu numele de familie.

Cat despre kg si bebei, mai bine nu spun. Nu stiu daca ar zice lumea ca sunt , dar eu asa ma simt . DAR (asa cum spun aproape in fiecare zi) o sa ma apuc de gimnastica pentru . Am acasa DVD-urile cu prenatal si postnatal, doar vointa imi lipseste.

cory suntem tare nerabdatoare sa ne dai vesti. Eu nu ma misc de la calculator, pana nu spui ceva!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si inca un mesaj...asa, sa fie la numar.
Sa va spun ca acum 14 ani, pe vremea cind mai faceam eu copii,nu existau ecografii transvaginale, nici DT, nici TT si nici amniocenteze....Nu-mi vine sa cred ce a mai evoluat medicina si sper din tot sufletul ca nu numai cu scop comercial.Stiti voi, inca o analiza, inca 1000 RON. M-am dus la policlinica prima data si am cerut analize uzuale.S-a uitat aia la mine ca la extraterestrii.Pentru ce? ma intreaba.Pentru sarcina, zic.Pai...cine e pacienta? ma intreaba Chiar eu, zic deja nervoasa.AAAAAA
Pai sunt multe analize doamna, si de virusologie si de genetica.O sa va coste vreo 700 RON sa stiti. Atunci mi-a fost greata singura data de cind sunt gravida.Dar mi-a trecut repede, si m-am conformat ...Ce sa fac?


Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Asa, asa, Cristina ai 3 bile albe la frumoasa incurajare pe care ai scris-o!
Naty, si eu ma gandeam ca numai sa te protejeze iti ia din sarcini. Ma bucur ca ai vorbit cu el si ca te-a linistit. Nu mai pange, mama eroina, ca oricum nu ti-e usoara dulcea povara!
mimonix, ai grija ce zici despre tine, ca acum sar randunicile pe tine la trosneala! Ia repeta dupa mine: sunt tanara, sunt frumoasa si puternica. Si voi face un bb perfect. Amin!
Zoze, si eu ma intrebam unde tineai kilele alea, da in fine, poate pozele sunt mai vechi? Si felicitari! nu stiam ca esti ditamai specialista. Nu ca nu pareai specialista!
Kyyyyyaaa de unde ai dvd-urile? Si mie mi-ar prinde bine sa vizionez unu, macar sa ma prind ce miscari sunt de evitat.


sovi 12+ saptamani cu
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Underqueen, io-s pentru Alexandru. Si eu si tata suntem Stefani, si nu imi place . Alexandru ma atrage si pentru ca am oarecum interzis la el ( numele fostului ), iar Alexandra e deja luat la mine in familie de una dintre nepoate ( si cea mai speciala dintre toate ). Sotul tau ce zice?

Naty, vezi ce buna e comunicarea? Sa o vezi pe sefa mea ce fata face si ce zice cand ii spun ca eu ma intorc dupa 4 luni la serviciu...Imi spune ca eu tot nu am inteles ca mai importanta decat toate este fata mea!?!? Si eu ma jelesc ca nu mi se va simti lipsa...

Cory ma tine pe ace!

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu zic ca s-au facut deja 10 mesaje.
Dar nu s-o fi facut update la server si d-aia nu apar decit 7.
Azi toata ziua am stat la calculator.Nimic n-am facut.Rushinica...
Si miine nici atit nu voi face, ca cica n-am voie sa ma agit prea tare dupa amniocenteza.Offf

Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Fetelor, vorbarete mai sunteti!
Se duce omul sa-si ia odorul de la gradi si cand se intoarce nu mai intelege nimic.Astazi v-ati intrecut pe voi.
Cory, te asteptam cu sufletul la gura.
Simona(mimonix), bine ai venit printre noi. Si eu sunt doar de o sapt printre randunici si la inceput aveam aceeasi senzatie ca nu ma baga nimeni in seama(pana am pricipit chestia cu moderarea).
Pupici, multa putere si o sarcina cat mai usoara.

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci, sa mai completez:
Mimonix, zic ca Sovi: esti tanara, frumoasa, cu bb perfect si ai venit in cel mai super-mega-meserias grup de gravidutze!
Laly, sfatuieste-te si cu ginecologul despre vaccin, eu v-am zis parerea si nu e doar a mea, mi-a intarit-o prietena mea infectionista. Habar n-am daca nu cumva se da gratis la gravide-eu oricum il primesc gratis lucrand in spital public...
Olgutza, si mie mi-a zis Iosup ca urmatoarea morfo trebuie la 20 saptamani si mi se pare logic, esti la jumatatea trimestrului 2; dar daca e sa te abati, mai logic mi se pare sa o faci mai tarziu decat mai devreme (cu cat mai mare, cu atat se vad mai multe si mai bine)
Iar apropo de kg si inaltime: la greutate sunt bine, am luat 3,5 kg (eu fiind de fel slaba-slaba), deci par doar mai implinita dar nu grasa. In schimb la inaltime m-ati distrus, daca ne intalnim nici nu ma vedeti: am 1,60. O ciupesc pe Sovi doar de picior!
Sovi, ma gandeam sa ne incuscrim. Combinatia Taur-Berbecutza e ff buna, pe verificate, plus ca al tau coios inalt ca bradul, combinat cu a mea miniona (ca nici Omu meu nu e inalt) poate mai creste un pic media de inaltime a neamului meu. Si bashca-nu are cum sa nu le placa la amandoi pestele si racii si alte astfel de vietati, plus mancarea arabeasca, ca doar parintii lor se dau in vant!!!
Cory, nu te-am uitat, tin pumnii stransi tare-tare!

naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Cory, iti tin pumnii stransi pentru rezultate. Probabil ca la ora la care iti scriu deja stii raspunsul.
Eu trebuie sa plec acasa la ai mei si acolo n-am net asa ca o rog mult pe Simonette-ul meu drag sa ma sune si pe mine sa-mi spuna ce-ai facut.

Va pup pe toate si sa aveti o seara cat mai buna si HAI ROMANIA!!!

Laly 17+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mimonix oi fi tu noua..da' io tot viu cu dupa tine!Ia repeta tu frumushel dupa Sovi!
Alea NOUAJ'DE KILEle tin acolo unde vedeti!Da daaa..atatea sunt!!90!!
Vezi Naty?!Iti faceai griji degeaba!
Cory!!
Hai Chriiis!!
sa o trec pe Monix in listaaa!!


Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput