Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi DVD-urile de care vorbesc eu le gasesti pe la Diverta, Media Galaxy...
Sunt facute de Gabriela Nagy (parca asa o cheama) - unul e cu gimnastica prenatala, mai usurica pentru gravidute, si unul mai complicat cu miscari de tae-bo pentru slabitul postnatal.

Sunt foarte dragute si par bune amandoua. Dar pana acum le-am vizionat doar din pat

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Randunici,
vand in continuare MORCOV!
La laboratoru' lu' Peste mi-au dat numai rezultatele, nu si interpretarea.
Iata rezultatele:

AFP, val. obtinuta: 25,7, val.de referinta: 15.01-61.33
hCH, : 40150 7500-63276
estriol liber : 0,81 1,03-3,83.

Deci estriolul liber mi-a iesit prost.

Acum, am mai citit destule despre interpretarea TT, care se exprima sub forma unui raport de probabalitate a riscului...care se calculeaza pe baza translucentei nucale, a celor trei markeri de la TT, a antecedentelor mamei, antecedentelor din familie, varsta si greutate a mamei. Eu stau prost la translucenta si la estriol...asa ca nu ma astept la vesti prea bune. Interpretarea o face dok-ul meu ginecolog. Maine ma duc la alt laborator sa repet analiza asta si abia dupa asta il pot suna pe doktores.

Cosmarul continua!
Daca ar fi sa ma iau numai dupa valoarea de la alfafetoproteina, ar trebui sa stau relaxata...dar nu sunt si nici nu voi fi. ASTA ESTE!

Mergem cu investigatiile mai departe! Cred ca e limpede ca nu prea mai sunt om! NU SUUUUNT! Da' luam lucrurile asa cum sunt! Si asteptam parerea avizata a medicului!

Va doresc toate bune! Bafta Riri si cu Maia la amniocenteza!

Va pup pe toate in general si apasat in special pe alea care sunt pe lista mea! E vorba de fetele pe care eu le pomenesc frecvent in postarile mele!

Oricum, dragele mele, tuturor va doresc BINE!
Fug sa fac de mancare, ca ai mei sunt rupti de foame!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cory, nu te ingrijora, te rog! Pana la urma amniocenteza iti va spune adevarul si eu sunt sigura c-o sa ai un bebe sanatos! Nu inteleg de ce te mai chinui cu testul asta, care oricum nu-ti aduce nicio informatie sigura. Sunt alaturi de tine, cred ca-mi dau seama prin ce treci si sper sa rezisti pana la amniocenteza. N-am retinut, cred c-o faci, nu?!

Fetelor, am trecut sa va salut! Va pup cu mult drag!
Simo, foarte frumos numele baietelului tau!

Ioana
21+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Cory nu te stresa, stai linistita ca rezultatul nu e chiar asa de rau, plus ca oricum nu te poti lua numai dupa rezultatul asta. Valorile astea iti dau doar un risc estimat, ceva statistic care nu e sigur deloc. Si eu am patit cu testul asta, la mine AFP era in jur de 85, si mi-au zis risc de spina bifida 1 la 70. Dupa asta am facut un eco foarte detaliat la 18 saptamani care a iesit foarte normal, ei ziceau ca daca avea bebe ceva probleme de gen spina bifida sigur s-ar fi vazut la eco care depisteaza peste 90% din cazuri cu malformatii. Si dupa eco mi-au redus riscul la 1 la 700. Uneori valorile astea de la test sunt in afara limitelor dar asta nu neaparat inseamna ca e vreo problema, poate sa aiba si alte cauze, cum a fost la mine sangerarea, sau unii bebelusi produc mai mult sau mai putin din hormonii aia la care se ia valoarea. Asa ca stai linistita, stresul nu face bine deloc nici tie si nici lui bebe. Tin pumnii sa fie bine!

Felicitari pt cele care au aflat culoarea carucioarelor. Imi pare rau ca nu pot sa scriu mai des si sa citesc ce faceti voi.

Maine merg si eu la control, eco nu voi face ca merg doar la medic si cum v-am mai spus, el nu face si eco. Va fi doar o discutie de cateva minute cu el, luat tensiunea si cantarit. Cantaritul nu prea imi place ca am inceput sa ma ingras tare, in ultima luna am pus aproape 3 kilograme, e drept ca am si mancat mult si uneori am mancat chiar si prostii care doar ingrasa. Trebuie sa ma mai abtin ca deja ma simt tare grasa.

Vroiam sa va si intreb ceva daca tot am intrat. Voi simtiti des miscarile lui bebe? Eu simt cam de la 17 saptamani si cateva zile, dar numai cand stau intinsa pe spate, asa de exemplu stand pe scaun eu nu simt nimic. E normal sa fie asa?

si numai bine va doresc la toate!

Monica 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cory, gandeste-te ca o sa fie bine! Baga-ti asta in cap...

Monica, si eu mananc non-stop si am inceput acum si cu dulciurile, dar nu am pus niciun kg inca... Ma mir!! Vroiam sa-ti spun ca de la 20 de sapt bebe o sa miste din ce in ce mai puternic. La mine toata ziulica se agita in burtica. Si acum, cand scriu, da din picioruse... Nu-mi vine sa cred ca la varsta asta se simt miscarile atat de puternic! Sunt absolut uimita!

Ioana
21+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare randunici!
m-am flendurat astazi toata ziua cu o prietena
in legatura cu kilogramele m-am enervat si eu azi ca 2 persoane mi-au spus" draga dar ai luat proportii de cand nu te-am vazut(de 1 saptaman)" drept urmare mi-am cumparat 4 pere si 4 mere si asta mai mananc astazi. adevarul e ca mi-a cam revenit pofta de mancare si a-si fi in stare sa mananc non stop( mancare nu dulciuri)adevarul doare dar cred ca m-am trezit un pic si ma mai controlez ca tot mie o sa-mi fie greu sa le dau jos. am pus 5 kg dar am plecat de la 75 la 170cm.eu si inainte sa raman am facut tot felul de tratamente hormonale si am pus 10 kg in 6 luni si sunt si predispusa.am si facut miscare inainte acu nimic dar ma bate gandul sa-mi fac abonament de luni la aqva fitness

va pup
blankar18
http://webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Numeioana bucura-te ca nu se pun kilograme, mie deja imi este frica sa mai calculez cat am pus. Mi-am zis ca de maine gata macar cu dulciuri, sa vedem cum o sa mearga. Ce frumos ca tu simti deja asa bine miscarile. Abia astept sa ajung si eu la peste 20 saptamani sa simt mai bine si mai des.

Monica 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Cory curaj si nu te lua dupa niste calcule,statistici caci nu-ti faci decat rau.Stiu ca nu poti sta nepasatoare dar deocamdata nu-i nimic sigur.Amniocenteza spune tot daca esti hotarata sa ajungi aici dar nu cred ca e cazul.Multe erori exista si noi suntem cele afectate,cele pline de sperante.Azi am primit si eu un raspuns care m-a dat peste cap ca organismul meu face anticorpi in proportie mica dfar pana la linia de final mai este mult.
Maria si Tonicfelicitari pentru carucioarele albastre!
Mimonixma bucur nespus ca suntem de varste apropiate si chiar copiii sunt de varste apropiate.
Katy''La multi ani!''si scuza-mi intarzierea
DN-1970,UM-03.O6.2007,D.P.N-10.03.2008

Mihaela, mamica Andrei 13+ si 19+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Cory,

Acum am ajuns acasa si vroiam sa-ti spun ca m-am gandit la tine.
Ai sa vezi ca o sa fie bine. Ai incredere ca o sa ai un bb2 sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu am pus pe mine un kg de cand am ramas insarcinata si astept sa creasca burtika.....imediat fac 13 sapt si sunt tot asa k inainte. Eu vreau sa se vada burtika!

12+ cu posibil

Mergi la inceput