Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata la !

Cory .Esti mare si cu buletin, stii tu ce e mai bine pt. tine, nu-i asa?

Un gand bun fetei care face zi amnio si pe care nimeni nu a bagat-o in seama ieri. Eu inclusiv. Iertare...dar cred ca e din cauza ca ne e frica...rian zicea ca totul a fost ok si ca nu a durut-o, sper si pt. tine sa fi fost la fel. si incao o data iertare in numele tuturor...nu suntem fete rele...poate doar depasite de evenimente!

Giani normal ca vorb. cu tine dupa ce mai dat cu bold! am ceva pt. tine:
http://community.webshots.com/photo/2923552350102218615lmDngQ

Sovi, cu prima ocazie i-ti raspunt detaliat la ce m-ai intrebat ieri. si nu mai vorbi atata la tel. ca rosesti firul draga. Mie Sacha i-mi place, dar daca nu mere cu numele de familie...pune-l pe locul doi.

Si la noi cred ca vor fii schimbari, David ramane, insa Andrei cred ca va zbura...amica mea careia i-am dat chestii pt. bb a nascut si cum are baiat, l-a numit Andrei.. N-ar fii o problema, ca nu vom mai fii vecine de cat vreo 8 luni, apoi fiecare cu drumul lui...dar parca nu mi-a picat bine!

pup celelalte, fug la trebaluit si circuit caci am invitat sotul la cafea azi, dupa masa de pranz si vreau sa fac o placinta cu mere, gen strudel! Prevad ca asta va fii masa mea de pranz!

Mi-am tras si eu burta in poza, a crescut de la ultima poza...se vede muuult mai bine.
http://community.webshots.com/photo/2951095460102218615QmiZPn

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by chris

Anca mama, de acu poti sa nasti linistita, eu am nascut fetita la 38 saptamani super bine si normal, a avut 3,300 kg si 50 cm lungime - la cat sunt eu de amarata si ametita toti s-au mirat cum am facut asa bebeloi (pentru fizicul meu e f mare), asa ca sa ai bagajul pregatit si gata, nu mai ai de ce sa-ti faci griji, bebele e format si are tot ce trebe cu el...
Facem galerieeee....vine bebeeeeee ....

Cristina 13+ si Mara(4 ani si juma')

Si eu vreau sa nasc ca deja nu mai pot ,am fundul burdusit de la injectii si Mariuca ma apasa rau de tot pe toate cele ,saracuta nu mai are loc de mine
Multumesc ptr galerie

anca 37+

Maria
poze

AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Sustin si eu fetele cu amnio, curaj ca o sa fie bine!!!
Numa zilele trecute ma gandeam ca urmez si eu, da pana acu am scapat.
Pupici multe pentru incurajare !!!

Edit: ia uitati-va la mine ce cocosel sunt, pana acu mi-era frica de o eco transvaginala, care e fix pix si tot m-au incurajat fetele si pentru asta - merci pasarele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Delphin mama, da arati de nu se poate, nici nu zici ca esti gravida. Eu maine fac 19 saptamani si deja nu imi mai vine nici un plover si nici o bluza , toate mi se ridica pe burta si raman cu ea goala....

18+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

13 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata!

First of all..am wordul alaturi-cum scriu ceva..cum salvez!
Asaaa..Incep cu Cory-pe care o si o imbratisez taaare tare!Totul o sa fie bine-o sa vezi!
Ioana ma bucur tare ca esti printre noi..live!Lasa rautatile gratuite deoparte si bucura-te de burtica-cum spunea Clau..dureaza putin si cred ca o sa ne fie taaare dor de ea mai apoi!dependenta de salam Sinaia!
Azi facem pt. Cami!!..
Monica!Tinem pumnii pt.intalnirea de azi cu Dr.Sper sa nu ai si tu parte de "scotocire prin madame"-cum am avut eu
Blankar nu baga in seama lumea reaDa-i tu papa bun lui bebe si lasa-i pe ei sa se minuneze(de necaz)!
Maia intr-o clipa te trec si in listutza!
Monix ne gandim la tine azi!!Doamne-ajuta sa scapi repede!
Simo am doua pozici in "Photos" in albumul cu testul de sarcina.Nu stiu de ce ziceti voi ca nu se vad..ca eu le vad..cu varf si indesat!
Scapasi de-nghesuiala?!
Cu tikerul..eu zic sa nu va mai obositi pt.ca oricum o ia razna..Eu ma bucur ca "tine minte"saptamanile..ca la zile-e varza
Ralu cu siguranta contribuie si hormonii la starile astea..Eu inca nu le-am experimentat..Mai degraba-s euforica di duracelloasa
fata!
Olgutzika cu dureri de cocoasa si o invit la pauze mai dese pt.intinderea.."problemei"-pt.ca intr-o saptamana are o superseara de zbantzuiala,pe care stiu sigur ca n-ar ratao pt.nimic in lume,nu?!!
Pidana stai cumintica in patutz si o sa vezi ca numaidecat scapi de problemutza.burtica!
si una bucata Simo(27)!..Mmm..N-ar fi rele niste plashintzele cu branza dulshe si stafide!
Butu suuper bancul!!Cred ca asa o sa fac si eu cand o sa incep sa iau fierul(rec.de Dr.)
fata cu spondiloza dr. si..i-as recomanda neshte corent..poate ajuta
Bine ai venit in stol Livi!!Iti spun si tie-ceea ce le-am spus si celorlalte noi-randunici:scrie repede vreo 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti putem vedea mesajele in timp real!
Ce frumos Clau-ca ai inceput sa-i faci trusolul lui bebitza!Noi nu avem decat un body si niste jucarii!
fata harnica!
Adela mi-ai dat o idee cu piureul!N-am mai mancat demult si cred ca ar merge de minune cu niste muraturi!
Delphinashul!!Vaai ce m-ai distrat cu matuuuraaa!!!
Mary-lou cam mult stai tu la munca!!
Dana Singh ce DPN tarzior..Avezi un CM lung..sau de ce ti-o fi dat DPN-ul pe 4Mai?!Dupa UM,DPN ar fi undeva in jur de 27 Aprilie..Off..stiu si eu cum e cu migrenele astea si-si alte mamici de aici le-au experimentatPoate trece daca bei o cescuta mica de cafelutza!
Miha cred ca ai facut o vraja mica pentru lapticul ala..recunoaste(si mie imi place tare mult lapticul cu bicuiti)
!!
Kya si Maria!Nici eu nu ma pot lauda cu vreo pofta nebuna de dar nici nu pot refuza-atunci cand mi se propune pt.ca are un stil domne'..
Chris felicitari pentru intalnirea cu BB somnoros!Eu cred ca ai luat decizia buna!
Elara ce m-ai distrat cu poza indecenta!Face pictoriale de mica!Fotomodel o face mami!!
Mi s-a facut dor de BB si abia peste 4sapt.il voi vedea!
Facem galerie pt.Anca?!Wooow!!Nu vreau sa pieeerd!!
Hai Ancaaa!!Curaj Mariuuucaaa!!
Kitzy de ce stai pitita?!
Gata..ca m-am lungiiit cat o placinta de post!
Pup randunicile pufoase!!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ela te , cred ca de la hormoni este, dar incerc sa ma mai controlez cat de cat.
Si ce credeti acum ca am facut? L-am sunat pe sot sa imi aduca biscuiti ca sa imi fac si eu cu lapte...

18+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

dupa ce nu am mai scris e vreo cateva saptamani, acu m-a apucat limbarita... sa fie din cauza ca nu imi mai este rau si greata?
Raluca si io stau rau cu nervii - da sigur sigur e de la hormoni, ma dau la unu si la altu din senin, bine, mie mi se pare ca am dreptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Buna dimineata!
Simonette, sa-ti traiasca copilasul LUCA,azi e Sf.Ap. si Ev.Luca(ocrotitorul lui Luca),LA MULTI ANI,cu bucurii si multe impliniri!!!Sa fiti fericiti alaturi de scumpii vostrii copilasi!

Simo,mamica lui David,19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Maaare lucru cu hormonii astia. Eu ieri m-am burzuluit la toata casa (bineinteles pentru ca toti ma enervau eu aveam dreptate ). Sunt mereu groaznic de nervoasa, imi sare mustarul din toate cele.

In schimb, in trafic sunt de un calm inimaginabil! Daca pana acum mai claxonam, mai injuram, ma faceam un car de draci, acum nu ma mai intereseza decat sa ajung sanatoasa acasa, fara sa ma mai grabesc.
Ieri eram cu barbate-miu in masina si ne claxoneaza o nebuna in spate... Urla, se agita, injura cu geamul deschis, facea semne cu miinile... o isterica. Nu stiu ce vroia - poate sa se ia la intrecere. Oricum era foarte interesant sa auzi limbajul ala de birjar din gura unei "doamne" foarte bine imbracata, machiata si coafata...
Pe mine m-a pufnit un ris de n-am mai putut - dupa cum v-am spus eram de un calm greu de daramat. Altadata m-as fi enervat si eu cot la cot cu ea.
Circul i s-a terminat cand era sa buseasca un taximetrist, si s-a dat ala jos sa-i poceasca mutra. Cum coloana noastra s-a miscat mai departe, nu am mai vazut si finalul. Dar oricum a fost fooaaarte intersant sa te uiti la alti cum fierb de nervi, si tu stai impasibil...

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput