Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
sovietica spune:
Bau! ma pusei si eu in capul oaselor.
Delfinutzo- Silfidutzo, nu eu sunt cea care a rosit firul, ci sotu, ca n-am apucat sa rosesc nimic de el!! E in delir, m-a innebunit cu "baiatu meu", "sportivu meu" tot ce fac interpreteaza ca de fapt baiatul lui vrea aia sau face aia :))). Mare experienta a fost pt el echo de ieri. Daca cumva putza se transforma in labii, greu se va reseta.
Noooo si povestea ta cu matura m-a dat pe spate! cat am putut sa rad, ca mi te si vedeam ca un leu in cusca, facand 13-14 pe langa matura rupta. "desperate housewife" :)))
mimonix bafta multa la amniocenteza si te asteptam sa ne impartasesti experienta!
Si nu uita! "sunt tanara, sunt frumoasa si puternica, si foi face un bb perfect!"
Naty, ok cu incuscrirea, numa sa vrea si ei! Ca daca i-o place de zanutza Olgutzei, a Clabucicai sau a lu Bitzu, nu mai avem ce face. Mergem si le da drumu prin parc si pe cine trage mai mult de coditze, cam aia e
.
Cory, da-l incolo de morcov! fa-l piure! Hai ca n-ai pierdut razboiul. Sunt sigura ca in adancul sufletului si tu stii asta. Iti doresc tot binele din lume. Fii tare!
Monica9 bafta la control!
lyvy, te tzuc! si te rog sa nu gandesti ca te ignoram, da nu iti vedem mesajele ca primele 10 apar mai tarziu. Baga mare la scris 10 mesaje si hai la turuiala!
MamiP! care mai e viata ta?
Ririan, ceva vesti? Tu stii ca noi te iubim, da?
Dana_Singh, las ca daca al meu iese pana la urma berbecutz si al tau tauras, facem schimb
. Da auzi, cica daca e baiet, sunt toate sansele sa se nasca dupa DPN-ul calculat de tine initial.
Chris, ma bucur ca a iesit echo bine si ca l-ai lasat pe doc cu gura cascata cu cunostintele tale dobandite pe DC. Ce experte ne facuram noi aici
Elara, sa dea DD sa fie bine! sigur o sa fie bine! cu cugaciune si cu cantec inainte!
underqueen, sa va traiasca Tudor-Stefan!
ancadragoman bafta multa, nastere usoara si bebitza perfecta!
Aolo, tre sa fug, ca a venit sotu sa ma scoata la parc! o tura de lac la tineretului, ca de obicei.
Pup la "ochi de vultur" si la toate randunicile!
sovi
12+ saptamani cu 
pozici
ralucaspm spune:
Multumesc fetelor care s-au gandit la noi si ne-au transmis condoleante.
Raluca
15+ si
Ioanna (5.07.2006)
elara spune:
LA MULTI ANI si de la mine pentru Luca. 

Succes fetelor care fac azi amnio. Tinem pumnii sa fie usor si sa treaca repede iar rezultatele sa fie numai din cele minunat de bune.
Anca, si eu iti fac galerie.
Hai, Maria..., toata lumea te asteapta.. 
Naty, cand intri, poate imi dai si mie ceva detalii despre "imaginea hiperecogena la nivelul ventriculului stang" ca stiu ca lucrezi la cardiologie, chiar daca nu pentru feti, ma gandesc ca oricum stii mai multe. Te pup si multumesc anticipat. 
Edit: Raluca, nu stiu despre cine e vorba; Dumnezeu sa-l(o) ierte
si sa se odihneasca in pace. Imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva, acum cand esti gravida. Fii puternica, ca asta e job-ul nostru. E greu, dar trebuie!!! 
Sovi si Zoze, pup dulce mult, mult de tot.
Elara
17+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Clabuc spune:
LA MULTI ANI LUCA scump! 

Sa fii sanatos si fericit alatu ri de parintii tai si de fratiorul ce trebuie sa apara in primavara! Pup mult frumusete de baiat si pe mamica lui! 
Laly
17+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
zozela spune:
Ralu sa-ti ia ceva..petit beurre..Sunt grozavi cu laptic!
fata!
Chris mie imi place ca te-a apucat limbaritza!
Asa sa ramai!![]()

Kya eu in trafic nu pot sa nu ma enervez!
Prea multi dobitoci mai..Ma dispera prostia
..Hmm..nimic..nou!
Sovi stai linistita ca putza..putza ramane!
Mie mi-e putina frica,sincera sa fiu-pt.ca noi nu avem decat fete in familie..Cum s-o creste un baiat..habar n-am?!!
Oricum-ma tin tare-nu vreau sa-l cocolosesc!Vreau sa fie independent si..shmecherash!![]()
Ralucaspm esti bine?!Pup fata trista!Hai..aduna-te putin si spune-i babii(ca deh..senila si ea saraca..) cand mergi la eco?!Asteptam cu nerabdare coloratul tau!
si io Elara draga!
Si
si una bucata Luca sarbatorit azi!
Edit:Fetelor ati auzit ca a nascut Bahmu aseara?!Mihaitza a venit pe lume prin op.cezariana la Sp.CFR2!
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
gbutucica spune:
LA mlti ani pt Luca lui Simo inghesuita!!!Vazui de dimineatza , da tuta cum sunt uitasi.
si bine inteles pupam si pe mama lui
Mimonix bine ai venit la noi , aseazate comod pe creanga sa ai sarcina usoara alaturi de noi. Bafta iti spun si io , dar fa bine si asculta Sfatul Sovi-ei ca este fosrte bun, repeta dupa ea. gandirea pozitiva este cea mai buna. pup la tine
Ralucas poate acu iti e mai bine???? uite de la mine
ca sa treaca starile nervoase, da ia mai scrie tu cate ceva aicisha la noi sa vezi cum te mai descarci ( pe mine m-a ajutat) randunicile pot confirma........
Maria mie imi piace Tudor Cu Stefan (mere f bine unu cu altu) da va hotarati voi 
Kya impartasesc cu tine vb spuse catre Naty , desi ea nu are nici o vina . Ca sa treca pup la voi doua 
apaaaaaaaaaaasat.v-asa povesti io mai multe legat de acest subiect da tre sa faca Ela cel putin 2 capitole si in plus nu se merita . NAty noi te iubim pe tine fetita sa stii, doar discutam , sper ca nu te-ai suparat, iar daca ai facut-o imi cer iertare anticipat si 
Olga
si sa traiasca bb la sotia colegului (ura SE mareste natalitatea vazind cu ochii!!!!!)
Chris
fata informata si pe bb somnoros.
a ma bucur ca ai limbaritza si ca ai scapat si de gretzuri .
Elara , stai linistita ca de era ceva in neregula iti spunea dr. chiar daca tu uitasi sa-l intrebi.Si mie la prima eco mi-a spus ca nu vede nu stiu ce.... si uitasi , dar era un stres de-al meu ( am sunat si am intrebat) eu te pup sa treaca grija
Delphin am ras de m-am prapadit(nu mai spun ca am contractii ca iar mi se spune sa nu mai rad din uter) . poza de panou, iar tu burtika....nu ai asa mare de la circuitele din poza precedenta. oricum esti super !!
vezi ca acu te si boldez te si colorez, da?
Ancadragoman , cred ca esti tare nerabdatoare . te pup si nastere usoara ( 2 minute sa tina)
Sovi 
Ralucaspm , cum te simti fetitza, ma bucur ca te-ai intors la noi , si sa ai grija de tine, bine??
Iyvy dupa primele mesaje ai disparut , baga 10 mesaje sa vb si cu tine sa te descoasem..
Ela pup si la tine
dar sa nu raman datoare
Pup pe restul din treacat , revin cu un mesaj mai tarziu , acu ma duc la niste probe.......(nu de curent)
Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc
ursuleata spune:
buna,
eu sunt prima oara aici.... de fapt pe un forum si nu prea stiu ce sa fac.
alina
zozela spune:
Bine ai venit Alina!
Sa inteleg ca esti mamica de Martie-Aprilie?!Spune-ne mai multe despre tine!
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Kya spune:
Fetelooooor!
Imi vine sa rup gatul cuiva!!!!
Hormoni sau nehormoni, ce te faci cu niste colegi imbecili de-a dreptul??? Si de parca nu ar fi fost destul ca sunt prosti de bubuie, isi dau niste aere, si se comporta de parca sunt mai sus decat directorii principali!!!
Imi vine sa ma urc pe pereti: de la gesturi copiate din reviste (ca asa au vazut ei la "oamenii cu Rolex") la lectii de viata de 3 lei, si la invataminte legate de job. Ce frumos e cand vine el, "maria sa puiul padurii" si vrea neaparat sa-ti arate ca e mult mai inteligent decat tine, cu toate ca ierarhic e sub.
Si cate importanta stie sa-si dea - nu mai ai loc domne de el prin birou. Dar deh, nu e prost destul daca nu e si fudul...
Chill out boy, you are way out of your league!!!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gbutucica spune:
Acu is la pauza de masa si stau cu ochianele pe voi
Alina vine venishi , sarcina usoara si bb sanatos . darunca cu mesaje-n noi
Cory un
si nu uita ca
suntem alaturi de tine.
Ririan este valabil si pt tine SUntem
langa tine.
Ela 
Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc