Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

nu inteleg de ce inca sunt moderate mesajele mele, desi am trimis 10 pana acum.

Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Am uitat sa va zic ca nu stiu inca ce culoare e, dar mi-a zis ca nu se vede nici un firicel... si deci nu se poate pronunta inca.
Prapaditul de bb dormea lemn, si m-a apasat dr un pic pe burtica, zguduit un pic, da degeaba, nu avea el treaba nene, nani nani la greu...
Abia abia a reusit sa masoare pliul nucal..
AAA, si i-am vazut si auzit inimioara

Cristina 13+ si Mara(4 ani si juma')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna. Ce mai facetzi?

Eu am fost ieri la eco si totul e bine, in parametri normali, cu o exceptzie: dr. Iosup a vazut o "mica imagine hiperecogena la nivelul ventriculului stang". Cand a dictat asistentei nu am vrut sa-l intrerup iar dupa...am uitat sa intreb ce inseamna...ca eram emotzionata. Dr. Badea, la care m-am dus tot ieri dupa eco, a zis ca inima e inca in formare si ca probabil data viitoare va fi bine. Nu mi-a dat sa fac alte investigatii si a zis ca TT nu ar fi cazul nostru sa-l fac. Oricum ma hotarasem sa nu-l fac.
Am cautat pe google si am gasit un subiect chiar pe DC despre "imagine hiperecogena" si se pare ca poate fi doar o alarma falsa. Nu dau mai multe amanunte despre ce am mai citit eu ca sa nu va intristez cu problemele mele.
Aistenta domnului dr. Iosup a zis ca au mai fost cazuri ca al meu si copii s-au dezvoltat normal si sanatosi. Ma rog la DD sa fie bine si pentru fetiza mea.

Ca sa revin la optimism, fiindca asta e arma ce o avem cand luptam cu ingrijorarile, domnul dr. i-a facut fetitzei mele prima poza indecenta si ne-a aratat labiile.

In rest, dr. mi-a dat ampicilina, o saptamana, pt streptococ si m-a trimis sa fac dozari de anticorpi ca am grupa 0 cu RH negativ iar sotul are A cu RH pozitiv. Mi-a mai dat sa iau si Magne B6, ca sa nu fac carcei ca oricum am predispozitie si a zis ca ea il da la toate gravidele.

Doamne Ajuta-ne sa fie bine pentru toate.

Elara
17+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

chris felicitari! si eu cand i-am auzit inimioara prima oara m-am topit toata...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 20+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Underqueen vad ca te-ai hotarat la nume - felicitari! Sa-ti traiasca puiutul!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Elara stai linistita ca sunt sigura ca fetita este bine ,la morfologie o sa se vada totul mult mai clar.

anca 37+

Maria
poze

AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

multumesc, Kya

acum chiar ca la scoala...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 20+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ancaaaaaaaaaaa , ce mai faaaaaaaaci?????
De cand nu te-am vazuuuut. (eu sunt de vina ca intru rar.....nu am timp cat as vrea).
Cum et simtzi? Cum e colul? Astept raspuns.

Multumesc mult de incurajari.

Elara
16+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu fac prea bine,colul este deschis rau si au reaparut contractiile,asa ca stau si astept sa vina domnisoara.

anca 37+

Maria
poze

AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Anca mama, de acu poti sa nasti linistita, eu am nascut fetita la 38 saptamani super bine si normal, a avut 3,300 kg si 50 cm lungime - la cat sunt eu de amarata si ametita toti s-au mirat cum am facut asa bebeloi (pentru fizicul meu e f mare), asa ca sa ai bagajul pregatit si gata, nu mai ai de ce sa-ti faci griji, bebele e format si are tot ce trebe cu el...
Facem galerieeee....vine bebeeeeee ....

Cristina 13+ si Mara(4 ani si juma')

Mergi la inceput