Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
PIDANA spune:
nu inteleg de ce inca sunt moderate mesajele mele, desi am trimis 10 pana acum. 

Dana
12+
chris spune:
Am uitat sa va zic ca nu stiu inca ce culoare e, dar mi-a zis ca nu se vede nici un firicel...
si deci nu se poate pronunta inca.
Prapaditul de bb dormea lemn, si m-a apasat dr un pic pe burtica, zguduit un pic, da degeaba, nu avea el treaba nene, nani nani la greu...
Abia abia a reusit sa masoare pliul nucal..
AAA, si i-am vazut si auzit inimioara 
Cristina
13+ si Mara(4 ani si juma')
elara spune:
Buna.
Ce mai facetzi?
Eu am fost ieri la eco si totul e bine, in parametri normali, cu o exceptzie: dr. Iosup a vazut o "mica imagine hiperecogena la nivelul ventriculului stang". Cand a dictat asistentei nu am vrut sa-l intrerup iar dupa...am uitat
sa intreb ce inseamna...ca eram emotzionata. Dr. Badea, la care m-am dus tot ieri dupa eco, a zis ca inima e inca in formare si ca probabil data viitoare va fi bine. Nu mi-a dat sa fac alte investigatii si a zis ca TT nu ar fi cazul nostru sa-l fac. Oricum ma hotarasem sa nu-l fac.
Am cautat pe google si am gasit un subiect chiar pe DC despre "imagine hiperecogena" si se pare ca poate fi doar o alarma falsa. Nu dau mai multe amanunte despre ce am mai citit eu ca sa nu va intristez cu problemele mele.
Aistenta domnului dr. Iosup a zis ca au mai fost cazuri ca al meu si copii s-au dezvoltat normal si sanatosi. Ma rog la DD sa fie bine si pentru fetiza mea. 
Ca sa revin la optimism, fiindca asta e arma ce o avem cand luptam cu ingrijorarile, domnul dr. i-a facut fetitzei mele prima poza indecenta si ne-a aratat labiile. ![]()
In rest, dr. mi-a dat ampicilina, o saptamana, pt streptococ si m-a trimis sa fac dozari de anticorpi ca am grupa 0 cu RH negativ iar sotul are A cu RH pozitiv. Mi-a mai dat sa iau si Magne B6, ca sa nu fac carcei ca oricum am predispozitie si a zis ca ea il da la toate gravidele.
Doamne Ajuta-ne sa fie bine pentru toate. 
Elara
17+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
underqueen spune:
chris felicitari! si eu cand i-am auzit inimioara prima oara m-am topit toata...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
20+ cu
Tudor Stefan
Kya spune:
Underqueen vad ca te-ai hotarat la nume - felicitari! Sa-ti traiasca puiutul!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ancadragoman spune:
Elara stai linistita ca sunt sigura ca fetita este bine ,la morfologie o sa se vada totul mult mai clar.
anca
37+
Maria
poze
AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!
underqueen spune:
multumesc, Kya 
acum chiar ca
la scoala...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
20+ cu
Tudor Stefan
elara spune:
Ancaaaaaaaaaaa
, ce mai faaaaaaaaci?????
De cand nu te-am vazuuuut. (eu sunt de vina ca intru rar..
...nu am timp cat as vrea).
Cum et simtzi? Cum e colul? Astept raspuns. ![]()
Multumesc mult de incurajari. 
Elara
16+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ancadragoman spune:
Nu fac prea bine,colul este deschis rau si au reaparut contractiile,asa ca stau si astept sa vina domnisoara.
anca
37+
Maria
poze
AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!
chris spune:
Anca mama, de acu poti sa nasti linistita, eu am nascut fetita la 38 saptamani super bine si normal, a avut 3,300 kg si 50 cm lungime - la cat sunt eu de amarata si ametita toti s-au mirat cum am facut asa bebeloi (pentru fizicul meu e f mare), asa ca sa ai bagajul pregatit si gata, nu mai ai de ce sa-ti faci griji, bebele e format si are tot ce trebe cu el...
Facem galerieeee....vine bebeeeeee
....

Cristina
13+ si Mara(4 ani si juma')