Fara ovulatie!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

merci crinuta. nu e nici o graba butoneaza tratamentul cind ai timp. luna asta a fost iarasi fara noroc pt mine si am decis sa renunt pentru o perioada la tratamente medicamentoase si sa dau o sansa plantelor. acum ma ocup cu cautarea lor, dar avind in vedere ca nu sint in tara, e destul de greu. pt fetele din montreal sau estul canadei, am gasit o firma romaneasca in montreal care vinde plante pt ceaiuri si alte preparate din plante. am sa revin cu adresa pt ca acum nu dau de ea.
lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Oana, nu ma supar. Am mai sarit cateva zile, n-am reusit s-o iau la fix. Crinuta, te uiti te rog la graficul meu sa-mi spui parerea ta?
Va pup, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

poate intereseaza pe cineva. adresa farmaciei cu plante din montreal este http://natura-online.com/
au o gramada de ceaiuri si alte extracte din plante. eu nu i-am incercat inca dar am sa comand de la ei cit de curind.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cosmina, m-am uitat peste graficul tau. Fertility friend indica ovulatie. Se pare ca ai ovulatie tarzie, ca si mine, dar asta nu e o problema. Important este sa ai.
Totusi, temp este destul de oscilanta, iar asta nu stiu sa interpretez. Sunt curioasa cate de lunga va fi la tine faza luteala, si cum se va mentine temeratura.
La dr ai mai fost?

pupici
CRinuta

Mergi la inceput

Cosmina, tu urmezi vreun tratament acum? Luna trecuta vad ca ai avut ciclu de 28 de zile, iar luna asta vei avea o intarziere considerabila. Asa e la tine ciclul, neregulat, sau e din cauza vreunui tratament?
Si la mine s-a intamplat asta, dar eu m-am dat singura peste cap luand tincturi de care nu aveam nevoie. La tine care e cauza?
Astept detalii.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Crinuta, am facut tratam. cu Clostylbegit luna asta. Si mai beau ceai de napraznic si cretisoara + tinctura de zmeur. Nu stiu daca voi avea intarziere, habar n-am. Le am cam neregulate ciclurile. Dar sper sa nu mai vina deloc vreo 9 luni... :).
Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Cosmina, pe mine tinctura de zmeur m-a dereglat rau. Nici acum nu mi-am revenit complet.
M-au vazut doi bioenergoterapeuti si mi-au spus ca eu nu aveam nevoie sa iau asa ceva ca eram ok. Doar ovarul stang e usor afectat de la raceli netratate, si trompa stanga este usor inflamata, nu infundata total, dar are locuri cu mici blocaje. Asta mi-a spus cineva doar uitandu-se la mine.
Mi-a spus tot ce am cu o precizie de necrezut.
Poate ca tincturile ajuta atunci cand este nevoie, insa in cazul meu au daunat, asa ca mare atentie la ce iei.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Cosmina,
Eu una nu am avut niciodata temperatura bazala peste 37.Eu zic sa nu te stresezi din pricina asta.Am trecut si eu prin stresula acesta, mai ales ca intram zilnic pe forum si vedeam cum fetele au temperaturi atit de ridicate.Temperaturile mele erau intre 35,5-36.8(din cite imi aduc aminte).Si uite asa am renuntat sa imi mai iau temperatura.Am facut si tratamentul Liviei( cu exceptia napraznicului)timp de o luna, dupa care am ramas insarcinata.Dar din nefericire eu nu am putut duce sarcina la capat si uite acum trebuie sa o iau de la capat.
Eu zic sa renunti la a-ti lua temperatura bazala si sa iti urmaresti doar mucusul cervical.
Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Neda, se s-a intamplat de nu ai putut duce sarcina pana la capat?
Si de ce ai facut tratamentul Liviei, ce probleme aveai?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine va rog. Poate sa apara mucusul cervical(ca albusul de ou), dar sa nu am ovulatie. Mentionez ca nu-mi iau temperatura. Multumesc mult, mult. Pupici, Ursulica

Mergi la inceput