Fara ovulatie!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Cosmina,

intreaba si de clostilbegyt si daca poti face tratamentul naturist o data cu cel medicamentos... Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Gata fetele, am intrebat medicul daca e bine sa iau 10 pastilute pe luna. Si a zis ca da. Ca se pot lua 50-100 mg pe zi timp de 5 zile sau doar 50 mg timp de 10 zile. Si eu iau 50 mg/zi. Deci e ok. Si pot face tratam. naturist o data cu cel medicamentos. Sper sa apara fffff curand.

Va pupic dulce dulce, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cosmina, m-am uitat la graficul tau si indica ovulatie. Eu nu mai inteleg nimic.
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta, zau ca nici eu. Dar ce sa-i fac. Doctorita ma tot bate la cap ca daca temp. nu e peste 37 nu are cum sa fie ovulatie. Am vorbit si cu Livia si mi-a zis ca temp. nu prea conteaza, ba chiar temp. mai scazuta prieste mai bine. Ce sa ma zic?! Eu fac acum tratam. si vad ce va iesi. Poate se lasa cu urmari bune. Eu sper.

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

crinuta,

crezi ca poti sa iti faci timp sa butonezi tratamentul cu bai de plante? e complicat? tu l-ai facut? ai simtiti vreo diferenta dupa tratament?

Lorelai

Mergi la inceput

Fetele daca va rog frumos, va uitati putin peste graficul meu sa-mi spuneti ce parere aveti? Va pup dulce. Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

cosmina, nu prea stiu ce sa iti spun in legatura cu graficele tale. cel putin in primul ar parea ce este ovulatie, ar nu mai stiu ce sa zic. pana acum cinci minute and am citit mesajele de pe aici, eram ferm convinsa ca si eu am ciclulri cu ovulatie, chiar daca nu depasesc 37.0 grade, dar acum.....
poate ca ne ajuta fetele.
spuneti-mi si mie va rog, ca parere aveti.

pupici dulci

anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Fetelor m-am incuiat! Cei de la fertilityfriend mi-au spus ca am avut ovulatie in ziua 14. Asta pana cand am introdus alaltaieri temp. si mi-au spus ca am avut ovulatie in ziua 22. Ce sa mai cred? Voi ce parere aveti?

Pupici, Cosmina

Ps. Luna asta am facut tratam. cu Clostylbegit din ziua 5 pana in ziua 15 cate 50 mg./zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cosmina, sa nu te superi pe mine, dar tu iti iei temperatura cam haotic. In zilele 14, 24 si 25 ai luat-o la o diferenta de mai mult de o jumatate de ora de la ora normala si poti sa bulversezi graficul asa. Ca sa interpreteze cat de cat corect, diferenta nu trebuie sa fie mai mare de 15 minute inainte sau dupa ora pe care o stabilesti.
ici,
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lorelai, acum am terminat cu examenele cumplite din vara asta, si in sfarsit pot respira linistita. Voi posta acel tratament, asa cum am promise. Scuze pt. intarziere.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput