Fara ovulatie!
Raspunsuri - Pagina 3
gabid spune:
Eu va recomand sa mergeti la un dr care stie ce sa faca in asemenea cazuri.Va da analize si in functie de rezultate tratament.Cu puregon sigur o sa ai ovulatie.
Te pup,
Gabi.
anis spune:
Gabi....parca si tu mergi la Niculescu,nu?
Uite luna asta la mine era cam asa..in ziua a 16-a mi-a zis ca gata..luna asta nu s-a obtinut ovulatia cu stimularea...si sa ma gandesc la operatie de decorticare...si sa vin la el cand imi vine menstruatia.
Nu l-am ascultat si in ziua 21-a m-am dus la eco..surpriza avusesem ovulatie.Sa stii ca , eu o sa ma duc in continuare la Niculescu.......dar ca idee toti doctorii se pot insela...si oricum din punctul meu de vedere tuturor doctorilor le mai scapa cate ceva.......important e sa se aplice tratamentul corect dar si urmarirea lui pana la capat!
AniS
anis spune:
Tia....
Ce ma bucur..sa-ti zic....cu "ti-am zis eu..du-te la eco".de aia ma intrebai tu...pana cand se vede endometru la eco?
Bine ca te-ai dus si ti-ai facut-o.Pana la urma luna asta am patit amadoua acelasi lucru!
Ma bucur ca e de bine!
ANIS
Tia spune:
Anis,
endometru s-a retras... asa am aflat ca nu e sarcina... dar vorba dr. "n-au intrat lunile in sac".... sa speram!
anis spune:
Gabi.....ok....si eu o sa merg si la Ancar in august....si cu Ancar am sa fac 3 doctori la care merg.....
AniS
Cosmina spune:
Gata fetelor, am primit si rezultatul probei din ziua a 7-a si concluzia finale e ca nu am ovulatie. Mi-a dat tratament. Iau CLOSTILBEGYT din ziua 5, 10 zile, timp de 3 luni. Sper sa se intample minunea. Problema e ca fac si tratam. Liviei pt. ovulatie. Oare va fi o problema? Sper ca nu.
Va pup, Cosmina
Simona_ spune:
Cosmina, cum de ti-a dat tratament cu clostibegyt timp de 10 zile?.
In prospect (pentru ca si eu am inceput azi sa il iau) scrie ca se admin.1 pastila pe zi din ziua 5 a ciclului timp de 5 zile.
Vezi ca am postat un subiect CLOSTIBEGYT - citeste ce scrie acolo.
Mi se pare un pic ciudat acest mod de administrare.
In ziua 10, 11 stiu ca trebuie mers pentru monitorizari, pentru a vedea cum ai reactionat la tratament. Mai itreaba-ti odata medicul, spune-i ca ai citit in prospect cum se adm. si roaga-l sati dea o explicatie daca ramane tot la varianta cu 10 zile. E mai bine sa intrebi inca o data decat sa ai cine stie ce probleme.
Simona_
Tia spune:
Cosmina,
10 zile incepand cu ziua 5 inseamna pana in ziua 15... nu cumva trebuie sa iei din ziua 5 in ziua 10? eu am luat din ziua 5 in ziua 9 si din cate imi amintesc asa scrie si pe prospect. verifica reteta neaparat!!!
dr. nu ti-a spus sa mergi si la ecografie dupa clostilbegyt? prima ecografie ar trebui s-o faci in ziua 10 sau 11...
te pup si o zi buna!
Cosmina spune:
Da mai fetelor, am citit si eu prospectul si am vazut ca scrie din ziua 5, timp de 5 zile. Mie doctora mi-a dat din ziua 5, timp de 10 zile. Oare sa fie ceva gresit sau se mai da si asa pt. o reusita sigura? Oricum, o mai intreb o data maine. Dar apropo de tratam. Liviei oare strica cu ceva ca le fac pe amandoua, adica si tratam. medicamentos si naturist?
Pupici, Cosmina