Fara ovulatie!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

AniS, imi iau temp. in fiecare zi la 08.00 dimineata. E cam aiurea temp. mea!! Ce e de facut? Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Cosmina,

Ce analize ai facut? Profilul hormonal? Se poate sa ia dereglari hormonale, si cu stimulare sa se rezolve. Dar dr. tau ce spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cosmina..asa cum zicea si Tia...

Ai fost la dr? Macar o luna te-a urmarit ecografic..??Ai facut analizele hormonale?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cosmina, primul grafic arata clar ca ai avut ovulatie. Al doilea e varza, nu a fost ovulatie. Acum ramane sa vedem cum a actualul.
Eu tind sa cred in graficele astea.
Tia, ma tot uit la graficul tau si nu pricep de ce spui ca nu ai avut ovulatie? Adica temp crestea asa de ochi frumosi? Chiar ai incredere in dr tau? Tu nu ai mai auzit de erori la ecograf?
Parerea mea este sa mergi la alt dr si sa mai faci o ecografie, dar de data asta mergi la un dr bun.
Eu sunt sigura ca a fost ovulatie.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Tia, eu in locul tau as face acele bai de plante de care ti-am mai spus. Nu le-am postat inca din lipsa de timp. Am o perioada de cosmar fetele, de aceea scriu mai putin, dar voi posta cat pot de repede acea reteta.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Am facut niste analize in ziua 14 si ziua 21. Mi-a luat "proba" si a trimis la lab. la Bucuresti. Mai trebuie sa fac o analiza, acum joi, ziua 7 si apoi vom vedea daca intr-adevar ce e si ce tratament imi va da. Din primele 2 analize mi-a iesit ca nu as avea ovulatie. Oricum, va voi tine la curent si cu rezultatele si cu tratam. ce mi-l va da. Crinuta, ce probleme ai? Daca poti sa le spui.

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Cosmina,

din ce spui, inteleg ca ti s-a facut profilul hormonal. Probabil vei face stimulare ovariana... cum am facut si noi. Sa faci ecografie in timpul stimularii - daca se poate la 2-3 zile - sa vezi cum reactioneaza organismul... si daca e nevoie sa schimbi tratatemntul din timp!
Succes si sa ne tii la curent...

Mergi la inceput

Cosmina, care sunt analizele din care a rezultat ca nu ai ovulatie? Nu inteleg cum din 2 analize se poate trage o asmenea concluzie.
Crinuta

Mergi la inceput

Tia, te manac! Acum am citit maiul tau si tare am mai zambit cand mi-ai confirmat ca ai avut ovulatie. Pai nu ti-am spus eu ca ai avut. si tu plangeai si o tineai una si buna ca nu ai avut. Asa i-am spus si lui Anis referitor la luna trecuta uitandu-ma la graficul ei.
Am studiat mult graficele de pe fertility friend, toate cele 3 categorii, si mi-am cam dat seama cum arata un ciclul anovulator. Temperatura are tot timpul variatii, nu creste si se mentine, ce mai, e clar de tot.
Ma bucur pt tine asa de mult.
pupici ( tre sa faci cinste)
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta,

multumesc mult... L-am batut la cap pe saracul dr. si DA, am avut ovulatie, alta e problema, va trebui sa mai fac si alte investigatii.... si sa scap de chisturi!

Pupici multi, multi...

Mergi la inceput