Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ingeras am citit de cateva ori si nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva. bine ca s-a terminat cu bine. dar cand s-a fisurat trompa nu ai avut dureri? si febra de la infectie? ce simptome ai avut inainte?
hai ce deja incep sa devin paranoica si ma gandesc ca tre sa ajung si eu neaparat la dr sa vad daca e totul ok .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

INGERAS nu-mi vine sa cred ce a trebuit sa induri. Multa sanatate si sa te refaci cat mai repede. Am cam ramas fara cuvinte.

Cristina 9+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Ingerasule, prin ce ai trecut! Ce incercare grea ai avut, slava Domnului ca ai trecut cu bine peste! Ma bucur sa vad ca esti optimista (asa reiese din mesajul tau) si sa dea Domnul sa ramai graviduta cat mai repede si sa-i faci un fratior/surioara Mayei

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Ingeras, te admir f mult pt ca esti extraordinar de puternica. Cred ca si faptul ca ai un puiut acasa iti da putere. Ai fost foarte greu incercata, dar sti vorba aceea "ce nu te omoara, te intareste".
Iti doresc din tot sufletul sa mai ai un puiut cat de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ingerash, bine ca esti in viata! Mi se face frica cand ma gandesc la ce ti s-a intamplat. Bine ca ai avut un medic bun si nu unul din ala care sa te trimita acasa si sa iti dea aspirina. Uf, acum cum te mai simti?

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pentru cele ca mine care au pierdut ingerasi si sufera enorm...va pun o melodie care o ascult des...
http://www.youtube.com/watch?v=gSCHJlC77Rw&mode=related&search=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ingeras-imi pare atat de rau sa aud prin ce ai trecut...am ramas fara cuvinte!Iti doresc sa te faci bine cat mai repede si sa ramai gravida atunci cand esti pregatita!Multa putere draga mea,esti o fata puternica si optimista,o sa fie bine ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi, desi nu sunt pe listuta voastra, am avut si eu durerea de a pierde fetita mea mult iubita. Mai intru uneori pe la voi, dar scrieti mult si n-as apuca sa va citesc in intregime si sa va raspund asa cum mi-as dori. Insa imi pare rau cand vad atata durere, atata tristete. Am citit acum cateva zile povestea unei nasteri si m-am gandit ca v-ar face bine sa o cititi si voi, mai ales cele care v-ati pierdut speranta (Michelle ). Mamica ce povesteste a trecut ca si voi prin incercari grele, chiar teribil de grele, dar si-a pastrat credinta ca Dumnezeu poate sa ii daruiasca ceea ce isi doreste atat de mult: un pui pe care sa il iubeasca si sa il alinte. Iata linkul. Poate unele dintre voi deja ati citit...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90620&whichpage=1

Ingeras,

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor! Acum am ajuns acasa de la munca. Am citit la capitolul trecut si am intrat sa-i scriu MireleiIonut. Imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat Mirela, si eu am nascut in februarie un baietel care din pacate nu a trait decat o zi. E o durere cumplita. E bine ca reusesti sa fii optimista si sper sa ne dai curand vestea ca astepti un bebe pe care sa-l tii in brate sanatos. Multa sanatate!

Dragele mele, ma duc sa citesc din urma. Eu sunt binisor, adica tot cu dureri de spate, dar nu le mai bag in seama. A, se pare ca m-am pricopsit cu o candidoza recurenta, tocmai ma laudam ca am scapat de ea si iar si-a facut aparitia

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

13 cu posibil

Mergi la inceput