Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )
Raspunsuri - Pagina 6
IreneCAM spune:
Ingerash, acum am citit. Doamne, bine ca te-au operat la timp. Nu stiu ce sa mai zic, m-am ingrozit. Ma rog sa te refaci cu bine.
Irinel numai bine iti doresc!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
IreneCAM spune:
Liana sa veniti cu "bagaj" si sa-ti tii puiutul sanatos in brate (sau puiutii)
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
IreneCAM spune:
Cristy74 abia astept sa ne pui poze cu burtica.
Andreea16, ce frumos, 15s!
ingeras26a spune:
Va multumesc din suflet tuturor.
Eu sunt o persoana foarte, foarte optimista si cred ca nu realizez deocamdata ca era sa mor.
Am avut dureri foarte, foarte mari, nu ma puteam ridica, dar toti dr au spus ca e normal, ca s-a eliminat sarcina din uter.
Ei nu au banuit ca mai am inca o sarcina, daca nimeni nu s-a lovit de asa ceva...muream cu zile. Eu nu am ce sa-mi reprosez, pentru ca am fost la 3 dr si la 100 de eco cat a fost Tutu plecat din tara, dar toti si-au dat cu presupusul, ca am burta plina de lichid, ca am dureri ca s-a eliminat sarcina, ca am anexita pe dreapta etc. Cand eu de fapt aveam sange in tot abdomenul, trompa taiata de sarcina si sarcina infipta in perineu...
Nu am avut febra deloc, organismul meu se pare ca a luptat cu infectia.
Este ironic faptul ca eu sarcinii din uter care s-a oprit din evolutie ii datorez de fapt viata, ca mi-a zis Tutu ca altfel nu-si dadea nimeni seama, daca sarcina din uter se dezvolta ok.
In plus de asta, alta ciudatenie: beta hcg-ul mi-a scazut de joi pana vineri, apoi pana luni a crescut, s-a dublat!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
alinush_77 spune:
Ceau fetelor, ma numesc Alina , sunt noua pe situl acesta si mi-ar placea sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Actualmente locuiesc in Italia si imi este foarte greu ca nu am cu cine ma sfatui.Am pierdut de curand a doua sarcina si sunt asa de speriata incat imi este frica sa mai incerc sa fac un bebe. Va rog daca ati vrea sa vorbim, sa ma sfatuiti cum sa pot depasi aceasta frica pentru ca imi doresc atat de mult un bebe.
Ninia81 spune:
Alinush 77, imi pare rau ca trebuie sa fii si tu printre noi, cele care au pierdut un bebe...dar asta e! Impreuna vom reusi sa invingem temerile si o vom lua de la capat...Stiu cat este de greu acum, dar chiar daca nu va disparea niciodata amintirea aceasta trista, aici, cu fetele, vei reusi sa uiti si poate usor, usor vei zambi din nou. Nu iti pierde speranta! Noi suntem aici si te vom ajuta sa treci peste acest moment. Atunci cand vei putea vorbi, poate ne spui si tu povestea ta...
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
Ninia81 spune:
Fetelor, voi mai stiti ceva de Caty? Sper ca este bine...
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
c.myry spune:
Buna seara dragele mele,
Multumesc pentru incurajari si ganduri bune.Asa e, cred ca subconstientul ma pune la incercare. Dar nu mai e mult. Maine vedem daca totul e in regula cu bebelusul nostru.
Incerc sa ma linistesc dar orice semn de durere, poate de altfel normala, ma pune pe ganduri. Am de ieri aceeasi durere in stg. si parca o simt si in spate si in picior. la fel ca data trecuta.... Ma rog sa treaca timpul mai repede si sa ajung la dr. sa imi zica ca sunt nebuna ca imi fac griji si ca totul e in regula
ingeras26a- Doamne prin ce ai trecut! Inca nu imi revin. Chiar DD stie ce face! Inca imi rasuna in minte cuvintele tale, ca sarcina oprita in evolutie ti-a salvat viata. Ce bine ca a fost depistata problema, ca organismul tau a rezistat si ca esti sanatoasa. Ma rog sa iti revii cat mai repede.Multa sanatate si o imbratisare mare, mare sa iti revii cat mai repede.
Alina-imi pare rau de sarcinile pierdute. Sa dea DD sa treci cat mai repede peste durere si in curand o sarcina si un bebe sanatos. Intra si spune-ne temerile tale. Aici vei gasi intotdeauana niste fete minunate, gata sa te ajute cu sfaturi si ganduri bune. Sunt sigura ca iti vei reveni repede! Muuulti
Liana- ce veste! Sa dea DD sa te intorci sanatoasa si cu cel mai frumos cadou al vietii. Sau poate cu doua! Ai grija de tine
Michelle- Multa putere. Si tu esti o fata puternica si sunt sigura ca iti vei reveni!
Lau meli- unde esti? Mi-e dor de tineSper ca nu esti prea deprimata. Hai intra si zi-ne ca esti bine.
Irinel - Imi pare rau pt fetita ta. Cata durere in povestea aceea, dar cu final fericit. Asa e, o mama e in stare de orice pt. bebelusul ei.
Va doresc tuturor o seara buna
myry
Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
danangie spune:
MYRY de ce nu te duci la urgente? Eu ieri de pe la 12 am inceput sa am dureri jos la burta. Durerea dura de prea mult si am fost la urgente. Acolo doar mi-au facut vizita ginecologica. Aveam uterul contract. Mi-a dat no-spa, progesteron si stat la pat. De ieri stau incontinuu la pat. Ecografie nu mi-au facut pentru ca sarcina era mica....5 saptamani. Dar tie ti-ar face ca esti mai avansata in saptamani. Vreun no-spa ai luat? Numai bine!
Dana
mult asteptat