Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata fetelor! Sa aveti o duminica frumoasa, chiar daca e f. frig afara si va ganditi ca maine incepe o noua saptamana de munca!
Dana, e f. bine ca eviti ceea ce te streseaza. Odihneste-te cat mai mult si fa doar lucruri care sa te linisteasca!Pe mine cel mai mult ma linisteste muzica, mai ales voi ca voi, acolo in Italia, aveti o muzica sublima...
Flavia,(imi place enorm de mult numele tau), ma bucur ca David e un bebe linistit acum, asta este din cauza faptului ca prin lapte se transmite linistea ta sufleteasca acum. Se pare ca avem ceva in comun, si eu lucrez tot in notariat ca si voi. Eu doar de un an sunt in domeniul asta si pot spune ca desi e f. obositor imi place f. mult. Sper ca si la voi acolo este tot placuta aceasta munca.
Va pup pe toate fetele si sper sa intrati mai multe azi!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna dimineata!

Alinushule, , din pacate sunt si lucruri care nu depind de noi, dar cele pe care le putem face, adica sa speram si sa nu ne dam batute, sa le facem temeinicStai cumintica, cum ai zis, si mai asteapta o zi-doua pana la un nou test.

DANA, asa e, cred ca iti face bine sa nu te gandesti tot timpul la sarcina si la ce se poate intampla. Cu durerile te inteleg, parca ma descrii pe mine, tot progesteronul si no-spa erau cei mai buni prieteni ai mei. Ai grija de tine, stai in pat, chiar daca e mai greu...citeste ceva frumos

PEPSI, , tu ma uimesti mereu! Cate ai pe cap si ti-ai mai adus aminte sa ma intrebi si de proiectul meu! Proiectul bebe e in stand-by un picut, proiectul de la munca a inceput sa mearga, ca nu ma ocup decat de el acum, am mai putine responsabilitati la munca pana prin februarie. Nu te mai gandi la nesuferita de sefa, imi aduc aminte cat te-a putut tracasa si la sfarsitul sarcinii. Sanatate multa, sa-ti treaca raceala repedeAaa, ca tot m-ai intrebat de proiect; fac eu pauza la proiectul bebe, da' crezi ca am stare? Nuuuu! Am gasit un nume frumos taare de fetita, Sara...am zis ca n-o sa mai fac asta, dar nu ma pot abtine, tare mult il iubesc pe bebe de pe acum si stau sa ma gandesc cum sa fac sa fie posibila venirea lui mai repede. Cred ca o sa mi se puna pata intr-o luna si o sa uit de protectie...

MICHELLICA, citesc io printre randuri la Pepsi si reiese ca esti racita?! Ai grija de tine, fa-te bine!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

P.S. Ninia, mmmm, ce pofta mi-ai facut cu tortul! Ma duc sa iau prajituri, ca nu mai rezist

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Irene, este superb numele SARA. Eu l-am auzit pt prima oara la Dansez pt tine. Pare un nume f. pur si curat. Du-te si ia-ti repede prajituri! La mine este traditie, ca in fiecare duminica sa mancam la pranz prajituri...

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna ziua !am aparut si eu acum....ieri mi-a fost atat de rau cum nu mi-a fost niciodata.....am avut febra,dureri de cap,vomitat,durere in gat eram terminata....m-a ingrijit sotul meu toata ziua,am incercat toate lecurile babesti posibile si imposibile dar azi va pot spune ca ma simt mai bine,macar nu ma mai doare capul ca simteam ca-mi expoldeaza.
Ninia ce bunataturi ai mai gatit?imi faci pofta.
Alinush eu cred ca e bebe asa ca maine te astept cu cele 2 liniute!
L5845 imi pare rau ca treci prin momente asa grele,o sa fie bine ai sa vezi!
C myry ce bucurie sa-l vezi pe bebe,sper satraim toate asa experienta!
Michelle ma gandesc la tine!
Pepsi bine ca te-ai linistit ,am bucur mult!
Danangie stai cumintica sa se faca bebe mare....eu nu am luat progesteron luna asta,voi lua luna viitoare daca nici luna asta nu se intampla nimic.
Irene si sotului meu ii place Sara si asa vrea sa o cheme pe fetita noastra,eu inca nu sunt hotarata!
Va pup pe toate si fug sa ma bag in pat ca inca nu sunt vindecata de tot!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Musette, sanatate multa iti doresc! O sa iti zic eu ce bunatati am gatit...dar nu acum, ca sa nu uitam ca pe aici mai intra si gravidute si pacat ar fi sa le facem pofte d-astea...De la ce oare ai avut starea asta? Ai racit? Stai in patut, la caldurica...

Ninia

Mergi la inceput

Musette, dar ce-ai patit? Urate simptome, bine ca a trecut.

In alta ordine de idei: ati fost pe afara azi? vine iarnaaaa! brrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ninia,Irene cred ca este o raceala dar cum nu am mai avut pana acum,o durere de cap insuportabila,daca ma ridicam in picioare imi venea ameteala am si vomitat,si febra si frisoane,a fost cumplit mai ales ca mi-a fost teama sa iau medicamente ca deh eu tot sper ca o fii un bebe prins prin burtica desi nu cred dar am zis sa nu ma risc asa ca singura pastila care am luat-o a fost un no spa pt durerea de cap dar nu prea a avut efect si in rest numai leacuri babesti dar care si-au facut efectul destul de repede si din fericire am avut o noapte in care am putut dormi.
Va pup!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt bineestau in pat..vroiam sa stiti ca va pupacesc pe toateee..
cetesc si revin..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Liana

Mergi la inceput