Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
cristy74 spune:
C.Myry ma bucur atat de mult pentru tine. E o senzatie unica sa vezi inimioara puiului tau batand. Acum sper ca te-ai linistit si nu vei mai sta stresata. Pupici pe burtica
Lau-Meli imi pare rau ca ai probleme cu soacra ta, dar sa sti ca nu prea am auzit de cupluri care sa convietuiasca in bune conditii cu socrii. Sa stii ca si eu am ales de la bun inceput sa stam separati, la facultate am stat la camin si apoi ne-am mutat cu chirie. Cred ca e mai bine asa. Ma bucur ca sotul tau este alaturi de tine si te sustine, asta e cel mai important.
Alinushca pai eu zic ca e de bine, oricum abia astept sa refaci testul si sa fie mai convingator. Eu tin pumnii, cred ca e pozitiv.
Danangie sa faci asa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine si pentru bb mic. Sa ai grija de el si de tine, noi ne gandim la tine si iti trimitem toate gandurile bune.
Liana te pupam si noi si abia asteptam sa ne dai niste vesti bune.
Nu prea mai pot scrie asta seara, nu ma simt prea bine, dar va pup pe toate,
Cristina 10+
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carminabulina spune:
Buna seara!!!
Am timp fix 5 minute si intru sa va salut si sa va pup si sa va imbratisez pe toate.
Dana felicitari...iti dores din suflet o sarcina usoara pana la 40 de saptamani sa te bucurie de aceasta perioada.
Imi pare nespus de rau ca s-a lungit listuta...
Eu am avut o saptamana foarte aglomerata, am mers la doctor ba pentru analize ba pentru eco , ba pentru rezultatul biopsiei...ufff, am sarbatorit si 14 ani de cand sunt cu husbandul si tot asa, una calda una rece.
...3 minute ...al doilea BHCG, facut la 28 de zile de la chiuretaj a iesit 40, fata de primul rez. de 450. La biopsie a iesit : suspect sarcina mola hidatiforma completa. Dar eu ma intreb ce inseamna "suspect"? Adica nu e sigur? Si atunci ce mama ma-sii de biopsie e aia? Asa, si cica sa incep un tratament cu metotrexat
. Eu nu prea stiu incotro sa o apuc ca nu as face chimioterapie. Aaaa si mi-a venit si CM fix la 28 de zile de la chiuretaj si este ceva foarte ciudat ca numai cu sangele nu seamana...zici ca-i mal.
Astept pe marti al treila BHCG si mai vad atunci ce o sa fac.
Miha am inteles ca daca nu esti insarcinata BHCG, valoarea lui normala, este intre 0-5. Stii cumva mai multe despre aceasta mola nesuferita? O sa-ti scriu si pe PM sa mai schimbam impresii.
P.S. - sunt varza de racita.
Va pup si o sa incerc sa intru mai des ca e asa greu cand lipsesti mult si mai ales ca aici se scrie atat de repede...
Noapte buna!
alinushca spune:
Ce ti-e si cu visele astea? Tot uichendul am dormit mizerabil si am avut vise nasoale (sa fi fost luna plina?) iar azinoapte am visat cel putin de 3-4 ori ca faceam teste pozitive de sarcina.
Iar in dimineata asta visele raman vise. Am cumparat un Clearblue ca nu mai incercasem si am zis ca daca Femina e prost sa incerc unul bun. Sunt impresionata de test mai ales ca are banda ascunsa dupa o folie de protectie. Acum se pune intrebarea: cine are experienta cu Clear Blue? ? Din nou se vede (de data asta chiar de la inceput) o vaga urma de a doua liniutza. De data asta e completa ca forma, dar e foarte stearsa, abia o zaresti. Na... si cica dai banii pe un test bun... relevant. Am cetit eu pe net ca si la 5 saptamani dupa period BHCG poate fi intre 3-426, asa ca o sperantza mai exista. Cine a mai facut Clear Blue? Ar aparea linutza aia acolo vag vag vag din greseala? Ce test sa imi iau si eu sa iasa ori alb ori rosu/albastru ?
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Alinushca eu am facut test barza Gold si e f. bun. Nici nu a trebuit sa astept cele 5 minute...ca deja se vedea liniuta a doua...Am facut 2 unul, dupa altul si sunt super ok. Costa 16 lei si eu l-am luat de la farmacie help net. Hai, ca sigur e bebe acolo, la tine in burtica...dar e prea micut. Te pup si sa ai o saptamana usoara si tu si toate fetele....
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
alinushca spune:
Dana ma bucur ca esti bine acum sa treaca repede primele 14 saptamani!
musette ai tras o viroza urata cum am mai auzit si pe la altii. pacat ca a trebuit sa nu iei pastile.... si eu sunt foarte constipata si stau cuminte... dar de ce zici ca nu crezi ca s-a prins bebe? N-ai de unde sti. Uite eu eram sigura in sinea mea ca s-a prins si azi, la 32 de zile, deci cu maxim 1-2 zile inainte sa imi vina ciclul la ultima strigare, ma uit la o liniutza asa de pala ca probabil altcineva in locul meu nici nu ar vedea-o. Nu cred ca instinctele sunt grozave.
Pepsi - sunt de o obstinatie ceva ce n-ai mai vazut, asta asa-i. Sunt zodie din aia care merge tot inainte cu ochelari de cal . POate ma bag in afaceri cu Irda si depistam cu ochii nostri fotografici liniutze oricat de vagi la test! Vrei si tu?
Kossir, casa e acolo unde sunt cei pe care ii iubesti cel mai mult. Daca esti cu comoara ta, esti la locul potrivit! Cristy, Irene, blueeyes, Ninia
sa auzim numai de bine!
In asteptarea lui
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Alinushca, iar pt constipatie iti recomand un pahar cu apa la temperatura camerei si 2 lingurite de miere.Este f. bun, la mine rezolva problema si crede-ma ca am mari probleme cu tranzitul intestinal. Cand eram insarcinata am fost constipata 10 zile si nu puteam rezolva problema cu nimic. Solutia asta a fost cea mai buna, apa cu miere. Pupici.
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
alinushca spune:
Am mai facut un al doilea test. Shurecheck de data asta. Pai ce credeti ca mi-am cumparat doar unul? Ma gandeam eu ca poate primul nu va zice mare lucru. Si pe al doilea se vede o liniutza foarte vaga. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Data trecuta (sarcina trecuta) la 34 de zile de la UM aparuse liniutza rosie din primele 10 secunde de la pipi... si acum ... nu stiu ce sa cred. Sper sa fie bine.
Oricum ramane valabil ce ziceam: am sa incerc sa nu ma pun in postura de pana nu e clar ca merge bine si ca ma apropii de 14 saptamani. Ca cine stie ce Doamne iarta-ma se poate intampla?
Am citit pe net si despre sarcini inchipuite. Oare nu visez toate astea si de fapt nu m-am trezit? Liniutzele astea ma omoara. Cred ca ma duc la HCG azi si peste vreo 2 zile... sau poate la doctor?
In asteptarea lui
alinushca spune:
Ninia, merci mult, nu stiam de schema asta. Am sa o incerc. Daca functioneaza ar fi super pentru ca eu sunt mai mereu constipata si predispusa la hemoroizi din aia de apar prin sarcina...
In asteptarea lui
cristy74 spune:
Alinushca eu vreau sa te felicit deja pentru ca sunt sigura ca ai un bb in burtica. Si la mine testele au fost foarte slab pozitive, chiar primul test pe care l-am facut a iesit negativ, dar eu am simtit ca e ceva acolo, asa ca nu m-am lasat si apoi au iesit slab pozitive, si uite ca am ajuns deja la 10 sapt. Sunt sigura ca ai un bb, daca vrei sa te convingi si mai mult fa-ti un test de sange, pentru ca la eco nu se vede acum nimic. Te pup si ai grija de tine si de bb.
Cristina 10+
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
Flavia multumesc pt pumni, sper sa aiba efect. pup dintosii si pe mamica lor.
alinush imi pare rau ca ai ajuns si tu printre noi. referitor la analize daca vrei iti putem spune ce analize ni s-au recomandat noua iar danangie care sta in italia poate iti spune unde a reusit ea sa le faca.
alinushca eu stau pe faza ca sunt sigura ca zilele astea vei avea un test pozitiv clar si parca vad ca maine poimaine facem galerie pentru nastere.
lianoo eu sper ca ai cel putin 3-4 locatari ca doar nu facusi ditamai drumu pana la unguri doar pentru unul. asa ca eu astept sa imi spui cati sunt nu daca sunt clar? asa ca stai tu in pat cu perna pe burta si cloceste bine sa iasa o gramada de bebei.
michelle te-am lasat la urma pentru ca nici nu stiu ce as putea spune ca sa te incurajez. stiu ca ccc cuvintele nu iti sunt de mare folos si pe cuvant daca as putea as mai lua o parte din durerea ta ca sa iti fie mai usor. stiu ca este o luna grea dar gandeste-te ca este un nou inceput. aceasta incercare te-a intarit nu poti stii de ce a vrut doamne doamne sa fie asa, probabil exista un motiv pe care nu il vedem noi. uite cum a fost si la ingerasa pierderea sarcinii i-a salvat de fapt viata. gandeste-te ca probabil asa a fost scris. ridica-te din nou si ia-o de la capat cu mai multa forta si optimism. hai ca acum sunt aici atatea gravidute , e clar ca a inceput sa se ia "microbu", si sa vezi tu daca nu iti da si tie liana macar de tripleti. asa ca stai tu pe aici si ai sa vezi ca luna viitoare o sa ai un test pozitiv.
ingerasa cum mai esti?
pup toate fetele!