Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

As fi vrut sa intru sa va spun ca am vazut II. Dar nu pot decat sa va zic deocamdata ca am vazut o a doua liniutza si extrem extrem de vaga si dupa cele 10 minute in care se poate citi rezultatul.
Oare de ce spune pe teste sa nu fie citite dupa 10 minute. Aveti idee?
Pana una alta nu ma entuziasmez de pomana. E mai mult decat un test negativ curat ca-n palma, dar nu e nici mare lucru.
Ceva experiente imi puteti impartasi ?

mi-e dor de voi toate. sper sa fiti prin preajma azi.

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Alinushule drag, noi suntem experte in detectarea celei de-a 2-a liniute, oricat de slaba ar fi...asa ca daca tu zici ca ai vazut-o, eu ma bucur in sinea mea, da' peste cateva zile cred ca o sa putem topai de bucurie si sa strigam in gura mare, sa apara II intense! A cata zi esti? (Hihihi, ce ma bucur, o sa mai avem o "closca"!!!)
Aaaaa, eu nu cred ca apare vreo liniuta nr 2 falsa, daca trec alea 10 minute. Cel putin la testele mele nu a aparut niciodata, si le verificam si la o juma de ora, ca poate-poate...

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Alinushca daca a aparut si cea de-a doua liniutza chiar si pala,inseamna ca este ceva.Am facut si eu multe teste de sarcina si la cele negative,chiar si dupa 10 minute tot o singura liniuta era,asa ca...eu zic ca e cu ochisori.
Mai fa unul maine dimineata si sigur vor incepe sa se conturereze cele II liniute!Tin pumnii!

Va pe toate,nu pot sa scriu mai mult ca trebuie sa plecam din Bucuresti si e o vreme asa urata!
Sa aveti o zi asa cum va doriti!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinushca, , eu cred ca o sa apara in curand si cea dea doua liniuta clara! Asa a fost si la mine prima oara, la primul test, o liniuta slaba iar eu nu am luat-o in seama...Aveam un test mai de mult timp, pe care il tineam sa il fac atunci cand voi avea primul copil...Bineinteles ca nu ma asteptam ca asta sa fie mai curand...dar a fost...In fine...Daca se vede acolo ceva...eu zic ca e un bebita...Ai grija de tine!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetele,
Myry, pentru tine si bebelul tau. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari. Cunosc senzatia, e extraordinar sa-i auzi inimioara.
L58 , curaj, treceti voi si peste asta, biine ca sunteti uniti. Voi contati acum, fiti darzi si o convingeti ca aveti dreptate.
Alinushca, Doamne ajuta, o sa fie ochisori, ai sa vezi..
Eu sunt singurica, sotul meu tocmai a plecat in Romania,, de ce el si nu eu????????, Pentru ca asa e viata, el are delegatii si eu nu. Dar este mereu copilul cu mine, norocul meu, este comoara mea.
Va pup pe toate, plecam la tenis, imediat dupa masa.
o zi buna sa avem.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Va multumesc Irene si kossir, blueeyes si Ninia! In sinea mea de vreo saptamana ma tot gandeam ca as fi cu bebe la bord ca simptomele nu mai sunt ca luna trecuta cand eram inchipuita . Pe de cealalta parte am facut un test prost despre care mi-a zis o proaspata ca luna trecuta i-a dat fals pozitiv.
Si stiti ce ma gandeam? La experientele noastre comune, cred ca nu ma mai voi declara gravi pana nu trec de 3 luni. Pana atunci este doar un hazard emotional sa ma apuc sa fac speculatii. Asa de usor se poate termina totul conform toanelor naturii... nu?
Astept linistita pana Luni. somn usor!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinushca, oricat am vrea noi, nu putem influenta destinul.Daca Dumnezeu vrea, vei avea luni un test pozitiv si te vei bucura de bebe, daca nu...sigur va veni ziua aceasta. In fiecare luna trebuie sa speri, chiar daca uneori simti ca nu mai ai putere. Somnic usor si pufos si tie!
Fetelor sunteti f. ocupate in week-end...
Dana ce mai faci? Ce face bebita?
Musette , pe unde umbli?
C. myry, Flavia, Irenecam , Michelle81, blueeyes, teo, crysti74, alina 1980, dan_ny, consi, L58, si restul fetelor
Si eu am fost azi toata ziua in bucatarie. Am gatit cat pt o armata. Am facut chiar si tort de parca as fi serbat ceva.Va pup si va doresc noapte buna tuturor!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA multumim de intrebare. Sunt destul de bine. Adica, atat timp cat stau in pat e ok. Cand ma ridic sa ma duc la baie sau sa vin la masa sa mananc..........ma mai ia cate un crampi la ovare si durere ca la ciclu. continuu sa iau progetseron....no-spa. Numai bine iti doresc.

MICHELLE ce faci? Nu mai intri? Iti sunt alaturi.

FLAVIA cum merge serviciul sotului? S-a acomodat? E fericit? Tu ce mai faci? Esti mai bine? Ti-ai mai ridicat moralul? Stii ma intrebam intr-o zi........cum sunt sarbatorile de iarna la voi? Odata cand ai timp trimte-mi un PM . ca sa nu fim off topic......despre cum petrec americanii sarbatorile de iarna. Abia astept sa vina Craciunul.

Scuzati-ma daca am deviat de la subiect...

MUSETTEPINK ce mai faci? Cum a ramas pana la urma cu progesteronul? Il iei sau nu?

Fetelor, daca nu mai intru e ca asa am decis. Sunt bine. Nu am nimic. Numai ca...mi-am dat seama ca, cu cat stau aici pe forum.....cu atat ma stresez mai mult. Adica imi fac fel de fel de ganduri negre si ma face sa stau rau. De aceea am observat ca azi toata ziua .......pentru faptul ca nu am intrat pe forum.....m-a ajutat sa nu ma gandesc prea mult la sarcina, la ganduri negre. Am sa mai intru. Dar asa mai rar. Am sa incerc sa raspund. Va multumesc si va doresc numai bine!!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

niniasi eu,noapte buna si tie!!

dana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lianoooo, pai io te-am si felicitat deja, ca SIGUR ai un nou locatar, si de data asta ma rog cit pot io de tare sa fie bine!ma auzi acolo la unguri, sau vrei sa tip ungureste?

myri, imi venea sa pling cind am citi ca bebe tau e bine, mi-am amintit cind l=am vazut pe david prima data, misca de numa ca un viermisor!sarcina usoara in continuare(pe sotul meu il cheama Cristian), multumim de rugaciunea speciala ptr noi, vezi , a dat roade

dana, si eu am avut la sarcina cu dominic dureri ca la ciclu, cica uterul isi modifica forma, si bine faci ca iei o pauza daca asta te stresa, te rog sa ramii pozitiva, si oricum intru eu pe mess sa te mai din cind in cind. de data asta va fi bine, asa sa-ti repeti, vorbeste cu bebe mic, spune-i ca el e un luptator, eu, asa faceam cu david, si ca mama il vrea si il asteapta. sotul meu incepe in ianuarie la noul job, acuma inca mai are de terminat stagiul pina in decembrie.a, si dormi cit mai mult!

michelle, se pare ca noi imprartim nu numai prietenia ci si racealaam furat-o si eu de data asta!

ingeras, multa sanatate iti doresc mi s-a facut pielea de gaina de ce ti s-a intimplat, ai avut mare noroc, refacere usoara

irina, ma rog in continuare ptr job-ul tau sa-l obtii.bafta si la analize

monysorescu, merci de urari, multa sanatate si fericire si la voi!

consi, multumim si voua la fel

jojo, multumim mult, si eu o pup pe scumpeata. si eu am facut depresie la dominic, e de la nopti nedormite + hormoni, dar trece, nu accepta prea multe vizite sa te obosesti, si lasa treaba prin casa, dormi cit doarme bebe, si alapteaz-o!

ninia, multumim de urari, asa e ne-am linistit, si david e ff calm acuma nici nu-l mai recunoaste sotul.....banuiam eu din cum scriai ca sinteti tineri indragostitisa ai o nunta ca-n povesti iti doresc si casa de piatra, deci in februarie chef mare aici

alinushca, am zimbit ca tu nu te-ai indoit nici o clipa, pai asa sa dea domnu sa fie si cu cele II liniute ale tale, si pala, daca era era!bafta

irene, multa sanatate, da, s-au rezolvat problemele noastre, ca asa cu maternitatea mea si cu salarul sotului, totul e normal ca si inainte, nu mai sint probleme financiare.cum avanseaza proiectul

kossir, bafta mare si la tine sa gasesti de lucu, sanatate si numa bine.eu, am facut mamografie, nu doare deloc, e doar rece aparatul, am fost diagnosticata cu cancer la sin, din fericire s-au inselat, dar m-au operat degeabamerci c-ai intrebat de mine

musette, merci , david are iar mucisori, eu sint palita de raceala, dominic e bine, sa bat in lemn.asa asa sa profiti de sot acuma ca poi va fi asa pe fuga....

laura, merci draga mea, pai da el a ramas in locul meu dar ca stagiar de notar, pe cind eu sint secretara doar, el in ianuarie depune juramintul si e notar, nu a facut atita scoala ca sa fie secretar, de aceea el trebuia sa-si caute job din ianuarie incolo, dar avea contractul cu notara mea ca ramine la ea pina in mai cind ma intorc eu....si el sa-si caute linistit din ianuarie pina ina mai job dar ea a spus ca el nu e bun ca secretar si ca notar nu are nevoie de el, ca are deja una angajata.cam asta a fost, iti dai seama in ce climat ma intorc eu in mai, daca ma mai intorc la ea sau plec in alta parte! imi creste inima cind vad semnatura tacind ai programat cezariana?

mirelaionut, imi pare tare rau

baby, merci de noul capitol, cum mai esti?

cristy, bafta la analize, va fi bine ai sa vezi!

slimatei, stiu ca e mai greu spre sfirsit, vrei numa sa il tii in brate!eu, asa am fost de fiecare data, la dominic imi era frica daca am sa ma descurc, acuma la david imi era frica daca am sa-i iubesc la fel pe pitici!

violeta, mie mi-a spus 2 cicluri sa astept si asa am facut, imi pare rau de pierdere

miha, asa e, piticii simt, mai ales david ca-l alaptez exclusiv, de cind s-au rezolvat problemele parca e alt bebesper ca si dominic va spune ca ne iubeste pe amindoi, cind vine de la gradi si nu m-a vazut toata ziua ma cautacind faci test?

andreea, sotul trebuie sa stea pina in ianuarie, de fapt sfirsitul lui decembrie ca atunci se termina stagiul, si in ianuarie depune juramintul ca notar, si atunci va avea drept de semnatura, deci in ianuarie incepe noul job.ma bucur tare mult ca sint ai tai la tine, si ca te simti bine, bafta la eco luni

teo, ce ma bucur cind ma uit la semnatura ta!ai trecut de jumatea drumului

cristina, multumesc din suflet, asa este mi-am gasit calmul si linistea si ma pot bucura si eu de ce am!ce face piticul?

alinush77, imi pare tare rau ptr pierderi, poti vorbi aici cu noi cind vrei, iti doresc sa ai un bebe sanatos cum iti doresti

catty, cum mai esti?

mirelush, merci mult,asa e ai avut dreptate iti tin pumnii luna asta sa fie cu noroc!

lau, vei depasi problemele si va fi bine ai sa vezi!

va pup pe toate fetelor

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput