MAMICI DE ITALIA (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ali - felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!! Sa va traiasca printesa Sonia si sa va aduca numai bucurii !!!!! Refacere cat mai rapida si mult laptic pt. bblina !!!!

cristina - multumim si tie pt. vesti !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor!!!
Raluk-felicitari pt. fetita!!!! e viva inca o fetita,eu ziceam ca poate e baiat din cauza ca toate gravidutele care trebuie sa nasca au fetite iti doresc sarcina usoara si sa fiti sanatoase amindoua
Cristina-incearca sa faci cum ti-am scris si apoi da vizualiza,poate reusesti
imi pare rau de probleme care le ai ai prea mult lapte si altele deloc adica eu glumesc
Piccaflor-auguri e un scump Matteo,eu trebuie sa-i schimb Giuliei laptele si deja a reactionat rau ca am inceput sa-i introduc in meniu papete de fructe mar cu biscuite si a mincat f rau ieri de exemplu 180 ml lapte la 12 h de nu mai stiam cum sa o fac sa manince plus de asta am umblat numai cu supozitor sa-i dau un ajutor....azi noapte a mincat si in dimneata asta dar vad ca nu vrea sa pape sa speram ca-si revine repede
Slimatei-ma bucur ca a fost totul bine la eco si analizele,ti-am tinut pumnii
Micio-mi-au placut pozele cu zapada,pe unde stau eu nu ninge dar nu mi-e tare dor de zapada sau chiar sa-mi fie dar de frig nu
Petcost-ma bucur ca ai revenit,eu am vb serios ca-mi lipseai
Mamii-unde esti de nu mai dai semne?(frumos cadou)
Mikuta-cum te mai simti? dai dai che ci sei quasi!!!
Ginger-saracul sot ai de recuperat dupa ce o sa nasti si o sa te simti bine trebuie rasfatat un pic si el tu ce zici? cum te mai simti?
Dana-tu cu strumful tau vad ca-ti combina mereu cite ceva,cum e acum la asilo s-a mai obisnuit?
acum trebuie sa ies si aparte ca e frig si nu am chef trebuie sa o scot pe Giulia afara
a dopo care!!!

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Roxali-felicitari!!!!
sa va traiasca Sonia si sa fie sanatoasa!!!!
refacere rapida si asteptam sa ne povestesti tot

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Bine ai venit Sonia! Sa cresti mare si frumoasa si sa aduci multe bucurii parintilor.

Roxali, felicitari si Refacere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Roxali felicitari ! Sa-ti creasca mare si mancacioasa fetita !
Katia- l-om rasfata pe sotior ca saracu' cate a facut in lunile astea n-a facut in viata lui pana acum
Eu cum tot stau la pat nu stiu cum trebuie sa fie burta cand stau in picioare...eu o simt tare si pielea intinsa...parca am mereu contractii ..poate e doar senzatie de-a mea ...dar e normal sa fie tare cand stau in picioare????????????

+27 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

am facut o pozica cu burta...

http://www.flickr.com/photos/ginger00/

+27 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Felicitari Roxali, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucure mereu!
Frumoasa burtica Ginger!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna dimineata fetelor..eu sapt asta nushu kt voi mai intra pe net k fac pregatiri pentru plecare...

Felicitari ROXALI pentru SONIA sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!pupici

§ieri am aflat o veste oribila mi.a murit un amic...inca nu imi vine sa cred asta este...DD sa.l ierte!

ginger ai o burtica superba!!Fa.ti cat mai multe poze sa ai amintire!

Picca ai un baietelll duuulce dulceee

Mi.am cumparat si hainele ptr botez...slava Domnului..
Acum fug ca am trebi mai vb pupici fetelor

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

FELICITARI ROXALI !!!!
BINE AI VENIT PE LUME SONIA !!!!
offf..si eu care stateam cu ochii pe telefon ca ma suna Roxali sa-mi dea vestea..nu am fost poate pe faza

Buna dimineata fetelor
Ptr problema mea,obtetrica m-a fatuit sa-mi alaptez fetita culcata pe spate si ea peste mine,e greu ptr ca nu isi tine inca bine capul,ma gandeam ca poate voi aveti si alte ideei.Mi-a interzis sa mai folosesc pompade muls ptr ca nu voi face altceva decat sa maresc productia de lapte,totusi atunci cand voi merge la scoala ce ii las Giuliei de mancare? Obligatoriu trebuie sa ma mulg altfel ea nu papa orele acelea.
In dimineata asta sunt foarte obosita ptr ca ieri pana la miezul noptii am condus masina,pe 31 am examenul si timpul e scurt.Giulia -a lasat ca de obicei sa dorm insa eram obosita oricum chiar daca nu din vina ei.Cum m-am trezit am facut collazione cu sotul ce apoi a plecat la servici.Eu am pus la munca masina de spalat cu hainutele Giuliei si sterlilizatorul cu pompa de muls si biberoanele.Mai am multe de fcut prin casa mai ales ca deseara la 17 ma duc mai intai la notar ca am ceva de semnat si apoi la scoala.Mai am si de condus in seara asta ...offf
In plus Giulia este bolnava are candida,a luat-o de la mine la nastere ptr ca nu mi-au facut antibiotic desi le-am spus ca sunt pozitiva la infectia aceea.Are limba alba si funduletul rosu.Ieri a vomitat de doua ori cand i-am dat tratamentul si astazi in somn era sa vomite din nou

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

fetelor am ramas singura?

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput