MAMICI DE ITALIA (11)
Raspunsuri - Pagina 13
micio spune:
Buna!
Eu sunt prin jur, cu chitaitorul in brate, nu ma lasa la pc, trage de mine!
Cristina, acum am vazut ca a facut pitica ta o luna, multe inainte sa cresca mare si sa fie sanatoasa! Scuze de intarziere!
de la eduard!
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
cristina85ss spune:
Multumesc Oana ![]()
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
slimatei spune:
ali felicitari
..
bine ai venit pe lume sonia
sa fii sanatoasa cumincioara si fericita alaturi de parintii tai si de fratiorul tau...
slimatei spune:
cristina...de unde ai cumparat pompa si cam cat te-a ajuns..?
petro...ne bucuram ca esti bine... cam pe cand o asteptam pe silvia..?
katia, micio multumesc
mami sper totusi sa-ti mai faci un pic de timp si pt noi
mirela sper sa fie bine de acum incolo
ginger..frumusica burtica..[:P]
dana si celelalte fete...
..si cate o
Stefania X 2
am intrat in 33sapt
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
pet.cost2005 spune:

stefania - merci pt. urari !!!!
Pai Silviuta noastra va veni peste vreo 3 sapt. (dupa data prevista del parto) ... dar volendo, e gata oricand ... sunt in sapt. 37. E pe pozitii, intoarsa, colul inchis, are 3,200 kg, deci ... poate sa vina ca e totul ok. Nu mai am rabdare ....
pet.cost2005 spune:
stefania - despre pompa ... am vazut ca e de la €60,00 in sus la chicco, prenatal ... magazinele de specialitate ... Daaaar .... parerea mea (ceea ce voi face si eu in cazul in care va fi nevoie) ... la prenatal, daca iti faci www.prenatal.it/PrenatalCard/index.asp?areacode=LAY_Pubbl" target="_blank">tessera aia de fidelitate ... poti inchiria pompa pt. perioada de care ai nevoie ... asta ca sa nu mai arunci banii degeaba ... mai ales ca poate nu o sa-ti trebuiasca sau o sa-ti trebuiasca pt. o perioada limitata ...
Raluk31 spune:
Buna,fetelor
Roxali,felicitari,sa-ti traiasca micuta si sa fie sanatoasa!
Petro,nu stiam ca ai ajuns prin spital,bine ca esti ok si fetita "pe pozitii"
Cred ca ai niste emotii....
Ginger,pozeaza-te si tu cu burtica cea frumoasa!
Cristina,iti doresc o zi usoara si sanatate fetitei!
tuturor!
Raluca
in asteptarea lui bb
Ginger00 spune:
Raluk - M-as poza da' arat tare nashpa....astept pana m-oi simti mai bine si sa arat si eu mai prezentabil (nu numai in pijamale
) si o sa va trimit pe mail
PetCost-mai ai unpicut si ai sa-ti tii gogosica in brate 
Eu stau in patuc cuminte,am baut acum o cafea ca-mi pleznea capul si imi admir progeniturile cum imi fac valuri in burta
.E totul nou pentru mine,mi-am dorit atat de mult sarcina asta incat cateodata nici nu-mi vine sa cred ca e adevarat,in pofida tuturor problemelor.
Mamii- am crezut ca ai plecat deja in Romanica...da' acolo faci botez?
+27
sufletelele mele
Atat mai avem
katiapam spune:
salut fetelor!!!!
Cristina-felicitari pt prima luna a Giuliei ne scuzi pt intirziere 
cred ca esti foarte ocupata cu scoala si cu sofatul,cum se da examenul acum la sala cu chestionar sau oral la straini,cind am facut eu scoala era oral pt straini
Ginger-tu nu ai chef de pozat dar sa sti ca ai o burtica frumoasa cu 2 prichindei,pina la urma ai schimbat numele baietilor?
Petcost-auguri ti manca poco pure a te
cred ca nu mai ai rabdare si eu abia asteptam sa o vad si s-a lasat mult asteptata
azi am scos cartelele clinice de la spital si am dat un ochi peste ele cu momentele toate scrise cum au decurs wow
Mamii-poti scrie putin mai des ca dupa ce ajungi in Ro ne faci un salutino pe saptamina ca sigur n-o sa mai ai timp de noi![]()
tu cind ii faci baita lui Ale seara tirziu?
Slimatei-te apropii si tu spre termen,sarcina usoara in continuare
Micio-eu inca profit cit pot de faptul ca e mica Giulia cind o sa mai creasca sigur patesc ca si tine si nu mai pot sta la pc
Raluk-v-ati gindit la nume?
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07