FIV 140
Raspunsuri - Pagina 5
ayda_m spune:
multumesc mult fetele! m-ati incurajat pt eram ff speriata....de mult ma gandesc la acest FIV si mi-e teama ca nu cumva sa se intample ceva si sa nu mai aibe loc punctia....e vorba si de bani si de psihic mai ales....
maine tb sa ajung la echo si imi va spune dr mai multe...ce se intampla prin burtica...sper sa ne implinim toate visul cel mai de pret...de a deveni mamici .va pup si sa auzim numai vesti bune!
Mirela_1 spune:
Fetelor, va anunt mare intalneala luni 22.10.2007 la ora 18.30 la restaurantul Dantes. Care doreste sa mai puna mana pe burta Shericai si sa bea dupa ea acu' e momentu' (Sherico baga de seama ca vei ramane nebauta, eu zic sa-ti faci provizii). Restaurantul Dantes e in Dorobanti, langa piata. Cine doreste sa vina sa-mi dea un PM.
Kitto, m-ai facut sa rad in dimineata asta. Am rememorat si eu momentul buzunarelor.
Aly, bravo, vreau si eu sa mai incep ceva, nu stiu ce, abia astept sa merg la consultatie sa vad ce solutii au mai ramas. Bafta multa iti doresc.
Marrina, ai facut histero pe viu? De la ce ti-a fost asa rau?
Nusy, Dream
Ayda_m stai linistita, si eu am avut acea secretie abundenta si nu s-a intamplat nimic.
Kora, Kry tin pumnii sa va creasca foliculasii.
Kineta, bafta la punctie, sa fie bine.
ladyxe spune:
Kry, asa ma gandeam si eu, totusi, vroiam sa cunosc mai multe pareri,
te afli in aceeasi situatie?
kry spune:
da ladyxe, si eu fac gonal si diphereline, dar eu mi-am cumparat inainte de a cumpara gonalul mai multe seringi de insulina, si cum mama imi face injectiile, prefera acele seringi pentru diphereline , cele preumplute de gonal nu-i plac, zice ca sunt mai rigide. Asa ca o las sa aleaga ce vrea, numai sa mi le faca
va pup pe toate, succes celor aflate in stimulari, inhibari, punctii si asteptari.
ladyxe spune:
Kry eu vreau sa mi le fac singura, mai vedem daca o sa si reusesc, pana la urma exista seringi pt insulina cu ac detasabil, tu asa ai?
eu tot am cautat si nu am gasit, ba chiar mi s-a spus ca nu au vazut asa ceva (farmacistele), ce bine ca te poate ajuta mami, ai scapat de o grija.
Bafta multa
kry spune:
Ladyxe, eu am gasit la helpnet, vezi ca poate gasesti si tu, cauta pe site-ul lor si vezi daca sunt pe stoc in orasul tau.
ayda_m spune:
Ladyxe, asa am zis si eu la inceput ca nu o sa reusesc sa imi fac singura injectiile si uite ca mai am doar 3 zile de stimulare cu gonal....mie imi plac mai mult seringile de la gonal...merg mai greu dar intra serul incet...cele de insulina mi se pare ca aluneca prea repede.
Multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat.....sper sa va dau vesti bune maine dupa prima echo de cand fac stimulare cu gonal. Va pup pe toate dulce de tot!!
ladyxe spune:
Kry,
din pacate ar trebui sa existe, in oras, mai intai farmacia ca sa pot gasi seringile,
multumesc mult, am sa mai intru si pe site-ul altor farmaci, poate voi reusi sa fac rost de ele.
felicia_ spune:
Ladyxe, nici eu n-am gasit seringi cu ac detasabil, asa ca am folosit pt preparare seringi obisnuite (mi s-a parut chiar mai usor, ca aveau acul mai lung si ajungea pana sa iau tot din fiola) si pt injectare, pe cea de insulina. Curaj ca se fac f usor, vei vedea!
Fetele care au facut fiv cu prof Marinescu, va rog sa-mi spuneti si mie (eventual pe PM) cum ati reusit sa vorbiti cu el dupa ce ati aflat rezultatul negativ? Ca eu am sunat pt programare si mi s-a spus ca nu se poate decat in ianuarie... chiar daca am precizat clar ca sun in urma unui protocul fiv nereusit... Sa ma duc sa-l pandesc pe coridoarele de la Giuly?
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Teli spune:
Fetelor , sunt alaturi de voi in fiecare zi .
Kora , nu am reusit sa ma programez , sunt in dubiu referitor la data
Eu pe 24 nov as vrea sa dau un exemen (de expert contabil )si nu stiu cum s-ar impaca tratamentul cu asta.Sper sa le pot face pe amndoua.
In rest va tin pumnii si o sa va anunt cand incep
Va pup