FIV 140
Raspunsuri - Pagina 6
nusy spune:
Fetelor,va multumesc mult pentru incurajari.
Mi-am luat rezultatul de la CA-125 si este 22.37 (limite: 0-35).Deci sunt in limite.Astept acum sa-mi vina menstruatia,apoi in z10 sa merg din nou la eco si sa stabilim ce facem.Daca trebuie laparo,as vrea s-o programez in saptamana 12-15 noiembrie(ca sa pot pleca de la serviciu,fara sa afectez lucrarile).
Pupici dulci pt.toate fetele!
Nusy
Mirela_1 spune:
Nusyc, bravo, ti-ai mai luat o piatra de pe inima. Poate dispare si chistu'.
Teli, bafta la examen.
Fetelor, gata, imi vine si mie CM-ul. Spuneti-mi si mie analizele de z. 2-3 se pot face chiar acum la primul CM dupa FIV sau ar trebui sa le fac la CM-ul urmator?
MadalinaM spune:
Mirela,
eu stiam ca nu sint f. concludente cele de acum. Mai lasa un CM.
Analizele ar fi FSH, LH si Estradiol. Ca de obicei!
Succes in planurile tale!
Marina,
ti-ai revenit? ce ma bucur ca e totul bine si ai mai sters ceva de pe lista cu posibilele probleme!
S-auzim numai de si
ladyxe spune:
ayda, felicia multumesc pt incurajari,
din pacate numai cand vad acul o iau razna, sa mi le fac singura ar fi un adevarat act de curaj, intelegeti ce vreau sa spun?
"incerc marea cu degetul".
Multa bafta si sa veniti cu vesti bune
puiramy spune:
ZOUZOU Trece-ma si pe mine la Fiv Octombrie - Noiembrie cu dr. Laura Dracea, Giulesti.Mai am doua incercari tot cu ea , ultima s-a prins dar am pierdut la 2 saptamani.Merci!
rami 73 spune:
Nusyca, hai ca am avut amandoua parte de o aniversare... mai bine lipsa ! Dar trecem noi si peste asta.
E ciudat ca ti-a crescut chistul in urma tratamentului cu Diphereline, dar dupa aceea mi-am amintit ca au fost destule fete care dupa perioada de inhibare nu au putut incepe stimularea pentru ca...aparusera chisturi (parca Moniland e una din ele, si nu numai...) Deci se pare ca in cazul tau n-a fost cea mai fericita solutie. Eu nu cred ca vei avea dureri la menstra, chiar daca se sparge nu e obligatoriu sa fie asa furtunoasa treaba (si eu am avut un chist de vreo 45 mm si nu m-a durut cand s-a spart). Asta daca e folicular, dar daca vei face laparo se va vedea clar natura lui si e mai bine s-o faci, medicul te-a sfatuit f.bine. Iar laparo e floare la ureche, crede-ma, n-ai de ce sa-ti faci griji. In 2-3 zile esti ca noua, eu m-am operat la 10 noaptea, iar a doua zi dimineata eram ca o floare, externata din spital. Te pup si ai grija de tine !
Mirela, si eu zic sa mai lasi un CM.
felicia, mi se pare tare ciudat ca te-au programat abia in ianuarie, eu dupa esecul la FIV am sunat si m-au programat peste 2-3 saptamani parca si n-a fost nevoie sa insist, dar le-am atras atentia ca vreau FIV. E imposibil sa nu te programeze mai repede, mai incearca, faza cu abordatul pe hol nu stiu daca e cea mai fericita. Vezi insa ca in perioada 2-15 nov. e plecat din tara.
MadalinaM, ma bucr sa te revad, ce mai faci, ce planuri mai ai ?
Marrina, bine ca ai scapat si de histero...deduc insa ca ai asteptat destul de mult, Monseniorul ce mai zicea ? Sper ca te simti mai bine.
KITTA, si zi asa, nu simti nimic, simptome ioc, e clar, vei avea un test pozitiiiiiiv !!! Cand il faci, apropo ?
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
daniela_b spune:
Miine dimineata incep (in sfirsit!!!) cu diphereline si poimiine si cu menogon.
Tot citind pe aici mi-am dat seama ca nu stiu ceva esential : cum se fac injectiile astea? lent, lent sau nu conteaza?
www.helpsonia.com
marrina spune:
quote:
Originally posted by Mirela_1
Marrina, ai facut histero pe viu? De la ce ti-a fost asa rau?
Da, pe viu, adica nici nu m-a intrebat nimeni daca vreau vreun fel de anestezie. N-am primit nici macar un antispastic. Cu toate astea nu m-a durut absolut deloc (cu exceptia ciupiturii de la inceput). Dupa cela 5 minute (maxim) cat a durat "vizitarea" m-au pus sa ma ridic in fundult."Simtiti o presiune in umarul stang?" "Nu". "Asta e". Iar dupa ce-am iesit din sala m-a apucat o durere in umarul drept (nu stiu de la ce, poate aveti idee voi), eram nemancata de cu seara (rontaisem vreo 2 biscuiti si atat), m-a apucat si o durere groaznica de cap si de stomac de nici acum nu mi-am revenit. Si in starea asta am alergat la Medlife la dr. Bajenaru la endocrinologie si inapoi la giuly sa vorbesc cu profu.
In rest, suparata, M. a vorbit cu mine fix un minut. Trebuie sa ma linistesc si sa-mi fac un plan.
KoraPop spune:
betuta daca ai facut laparo anul trecut nu mai e nevoie sa faci,cu cine ai facut laparo,cu dr. T sau cu alt dr.? Daca ai facut cu alt dr. sa ii duci lui dr T foaia de externare si te sfatuiesti cu dansul ce veti face in continuare.
ladyxe si eu sunt de parere ca atat la gonal cat si la diphe e acelasi solvent ca si la toate injectiile care se prepara cu solvent ( la pregnyl de exemplu) asa ca ai de ales faci cu seringa de la solvent sau prepari cu o seringa mare cum a spus felicia_ si apoi injectezi cu cea de la gonal.Vezi ca sunt mai multe fete la fel ca si mine care ni le facem singure injectiile si crede-ne ca e f usor,iti dam toate indicatiile si ai sa vezi ca dupa ce o vei da pe prima,restul vor fi floare la ureche.Curaj si bafta!
Nusy bine ca ai mai scapat de o grija cu analiza aceasta,bafta in continuare!
Kora
CARPE DIEM!
marrina spune:
quote:
Originally posted by MadalinaM
Marina,
ti-ai revenit? ce ma bucur ca e totul bine si ai mai sters ceva de pe lista cu posibilele probleme!
S-auzim numai de si
A, nu e chiar totul in regula. Uterul da, dar cica unul din orificiile trompelor e obstruat. La ultima HSG, din ian. a fost OK. Oricum, asta nu mi se pare o problema atata timp cat am luat-o pe drumul asta.
Tu in ce faza esti? Ne spui cate ceva si despre tine?