FIV 140
Raspunsuri - Pagina 4
KITTA spune:
beeey, pe mine nu ma doare nimic! Ar trebui? Eu oricum sunt mai "nesimtitita" de felul meu ca pe mine nici histero nu m-a durut, nici alte alea, doar putin burta in ziua punctiei!
Zouzounakimultumesc mult de sfat. Daca in Italy se gasesc am pe cineva care pleaca acolo saptamana viitoare. Daca nu cum sa o contactez pe Adina1967 ca m-am blocat?
M-au mai rugat cateva fete sa le trimit schema dar nu am avut timp. Ma ocup diseara! Nu va uit!
Dariela spune:
Nusy - Imi pare rau ca a aparut asemenea problema! Laparascopia este binevenita. Eu am facut-o cu dr. noastra si m-am simtit bine dupa interventie.
Flory - Nu m-ai ametit deloc. Acum sunt ceva mai lamurita.
Zouzounaki - Deci taci si faci! Sa dea DD sa fie bine!
Marrina - Bine ca ai scapat si de asta! Cat despre mine am fost ametita si am uitat sa intreb la cabinet. Noroc cu voi fete dragute care stiti tot!
dariela
KoraPop spune:
Buna dimineata fetelor!
Dream multumesc mult!
Luck uite ca a venit vremea sa ma incurajezi si tu pe mine...multumesc!
Nusy laparo e usoara si chiar necesara inainte de FIV.Totul va fi bine,ai sa vezi!
Kitta in ce zi esti,cand e testul?
Monillaaaaand strig dupa tineee,ne pregatesti vreo surpriza ?
Fetelor de septembrie-oct ce mai spuneti,haideti cu toate amanuntele!
Vioam sa va spun ca l-am intrebat pe dr. T de fiolele de progesteron injectabil si a spus ca pot sa iau oricat,cat vreau...eu am fiole de 250 mg,dar cred ca voi lua 200 mg/zi incepand cu ziua punctiei asa cum a spus dr. Matei si ma gandesc ca sa imi fac analiza progesteronului cu o zi inainte de ET, ce parere aveti?Azi am facut numai jumatate de fiola de diphe si astept cu nerabdare eco si analizele de maine....
Va pe toate si va tin pumnii tuturor!
Zouzou multumesc ca m-ai trecut la galerie!
Ana_p multumesc pt sustinere
Teli pe unde umbli ,nu mai dai nici un semn de viata?
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Buna dimineata!
...raportez si eu AMR = 13, incerc azi sa sun sa ma programez!
Kitta si eu vreau schema!
Zouzoule cand incepi, te-ai hotarat, ne tinem de manuta???
Moni mai da si tu un semn!
Pupici tuturor!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
ladyxe spune:
nussy, nu fi tristuta, priveste partea buna a lucrurilor, daca continuai si se agraveau problemele?
Cat despre laparo, stai linistita, am facut-o si eu, esti adormita complet, iar durerile de dupa nu sunt chiar insuportabile.
Un si o sa te mai invioreze.
Kora dupa cum ai zis si tu ai reusit sa-ti pui ambele ovare la treaba, sigur vor mai creste foliculi si poate mai apar si alti, importanta e calitatea lor si nu nr.
Bafta multa si sa vi numai cu vesti bune
-ici pt fata optimista, tu esti aceea, nu?
Nico
KoraPop spune:
ladyxe bine ca mi-ai amintit ca sunt "fata optimista" , multumesc pt incurajari!Tu in ce data incepi?Doamne ajuta sa fie bine!Ieri i-am aratat lui T si analizele imunologice ( cele 10 analize) care au iesit bine si s-a amuzat un pic pt faptul ca m-a pus Matei sa fac atatea analize....eh,oricum nu imi pare rau ca le-am facut,am mai eliminat niste "bolovani" A, Matei a spus ca vrea sa imi puna ebrionii la 72 de ore ca in ultima vreme asa a avut rezultate fericite...vom vedea,depinde si de cum se dezvolta in laborator cred.
Kora
CARPE DIEM!
betuta spune:
Buna,
Kora multumesc frumos pentru raspuns, stiu ca tu esti pacienta doctorului Tutunaru. Vroiam sa mai intreb pentru ca fiind pacienta lui stii cam toti pasii care se fac in asemena situatii. Am facut anul trecut laparoscopie, nu s-a intamplat nimic de atunci, intrebarea ar fi:pentru fertilizare trebuie sa fac iar laparoscopie?
merci si multa bafta tuturor
kla78 spune:
fetelor in focuri va tin pumnii stransi sa aveti productie frumoasa!iar celor ce asteapta rezultatul multa bafta!sa dea DD sa ne intalnim toate la odisee!
eu sunt bine azi ziua 14 dupa et mi-am mai facut un test si e tot pozitiv,numai ca n-am nici un simptom,numai sanii un pic umflati si durerosi dar ii am asa de imediat dupa et!totusi e un semn bun ca n-am sangerat de loc pana acum!
va pup pe toate fara exceptii!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
ladyxe spune:
Kora, pe 24 incep inhibarea si in jur de 3, 4.11, daca rushy nu-mi fac surprize, o sa continui cu stimularea.
Sincer, am emotii pt ca merg pe protocolul lung si nu mai fac nici menogon.
Revin cu o intrebare mai veche: am luat gonal cu seringi preunplute, in sit in care pot sa fac 2 gonal cu 1 cant de dizolvant, imi ramane o seringa de la celalt gonal, pe care ma gandeam sa o folosesc si sa-mi fac cu ea diphe. Doar arunc dizolvantul din ea apoi imi prepar diphe si mi-l fac.
N.B. seringa nu a fost folosita
Ce zici?
Kla, bhcg nu faci? sau am ramas eu in urma cu noutatile?
kry spune:
Ladyxe, pai solventul e ser fiziologic si la diphereline si la gonal, nu? de ce sa-l arunci? eu cred ca e ok sa-l folosesti pe acela.Sa vedem ce mai zic si fetele