Discutii despre clasa I (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 3
preda_vicky spune:
E ambidextru, tb sa-mi dau seama ca si invatatoarea. A ramas si ea socata, ca-l lasase sa scrie cu stanga. Ne-a luat pe toti prin surprindere
.
http://community.webshots.com/user/viki39
lilach spune:
Apropo de carnete de scoala ..aici nu exista asa ceva...dupa fiecare semestru primesc o fisa unde le sint trecute notele si citeva cuvinte din partea fiecarui profesor(a), a dirigintei(lui) si a directorului(directoare).
Laura inainteaza foarte bine ...aproape ca au terminat alfabetul. Cu scrisul se descurca destul de bine...nu foarte frumos insa stie sa scrie bine...aritmetica scirtie insa un pic dar ne vom pune la punct si cu ea.
In fiecare seara inainte de culcare citeste din carte cite o pagina in avans si e tare mindra de asta..." mami citesc bine si repede"...asa spune
.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
melinav spune:
preda_vicky, broderia e doar 10RON, grosul e restul ![]()
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
mihmir spune:
Fetelor vreau sa va spun ce am aflat noi despre vaccinuri.In mana stanga subcutanat vor face vaccin rujeolic,rubeolic si urlian(RRO) iar in coapsa vaccin difterotetanic(DT).Invatatoarea ne-a cerut sa scriem pe o hartie daca copilul are alergie la diferite substante,alimente si daca sufera de vreo boala.Felicitari tuturor fetelor pentru ca sunt convinsa ca aveti copii foarte buni.NOAPTE BUNA.
violeta69 spune:
noi am avut sedinta azi...
cica copii sunt toti buni si concurenta o sa fie f mare ![]()
mai e cate un adormit,dar nu a dat nume....
unuii de nu-si stiu caietele si o intreaba pe ea care e caietul de mate? sau de ce-o fi...
unul e fi-meu
ca el saracul are si caietele de semi si probabil ca de asta le mai incrca,dar ma gandesc sa-i fac niste semne,ceva sa le recunoasca ...
o sa aiba test pana la vacanta,la abecedar din semnele astea(care nu stiu cum le zice...nu la toate) ca o sa le dea sa faca un bici,un oval,un semioval....
apoi cuvinte pe care sa le desparta in silabe(cu liniute) si sa identifice un anumit sunet(cu o culoare,de exemplu ,cu verde)..
aici nu prea le nimereste,dar o sa exersam in we...asta daca nu cumva o avea ideea sa le dea maine testul 
iar la mate sa scrie cifrele...alea care le-a invatata!
mai discutam si cu o mamica pe drum...au prea multe caiete,carti ,carti ajutatoare,culegeri.....ca o sa-i facem toba de carte...
la fiecare materie sunt cel putin cate 6 din astea...
ori se incurca in ele,ori ies direct doctori
vaccinul cica e in noiembrie pana la urma,dar nu ne-a pus sa scriem nimic despre alergii sau altceva....
si,evident,inca o sedinta in noiembrie...
deci,tineti minte ce se da la teste
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
La noi evaluarea o sa fie sapt viitoare, inainte de vacanta. Dani deja face bine semnele, silabele, propozitia dar avem probleme la recunoasterea sunetului
, rar nimereste si-l pune bine
, asa ca are un suficient si un insuficient
. Plus ca nici cu desenatul nu prea le are
. Au un caiet cu foaie velina pe care d-na i pune sa deseneze ceva din lectia respectiva, sa scrie langa din cate silabe e format si unde se afla sunetul respectiv.
A auzit si Dani de vaccin, si aseara nu-l mai lua somnul de frica ca il fac azi, si ma ruga sa vin cu el cand o sa-l faca
.
O sa exersam in wk, i-am facut si un caiet pt. vacanta, sa mai scrie ce a invatat pana acum, plus desenat.
si succes la evaluare.
http://community.webshots.com/user/viki39
violeta69 spune:
Vicky,cum adica are un suficient si un insuficient?!
numai pt ca nu nimereste sunetul?!pai si pt ca stie semnele nu i-a dat FB?!
am scris,nici Mihnea nu prea le nimereste,mai ales la cuvintele cu litere mai multe....dar lasa,nu te ingrijora ca or sa le nimereasca el/ei.....exersam in vacanta...eu o s-o pun pe bunica la treaba,ca o sa-l ia la ea!!!![]()
sa nu se teama de vaccin...spune-i ca baietii sunt curajosi,doar merg la razboi cand vor fi barbati(nu mai merg,dar ei nu stiu asta
) si daca se tem doar de o intepatura ce-or face acolo? ...ca pierd razboiul!!!
(asa i-am spus eu lui fi-meu)....
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!