Spitalul Filantropia - Peltecu
Raspunsuri - Pagina 7
ElenaBondila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sim_my Buna tuturor de pe forum! Elena la fel ca si celelalte fete,iti zic ca nu ai facut o alegere rea atunci cand te-ai hotarat sa nasti la Filantropia!Eu o sa nasc tot acolo in februarie si ti-o pot recomanda pe doctora Militaru!Este doctora memei mele,si acum si a mea!Eu m-am inteles super cu ea pana acum chiar daca la inceput nu vroiam sa merg la ea dc.imi doream un doctor la care sa nu am ,,pile"impropiu spus...aveam o gandire mai ciudata atunci cand am aflat ca sunt insarcinata....dar acum sunt foarte incantata de ea si cred ca am facut o alegere buna! Nastere usoara tuturor! |
Sim_my ma poti ajuta cu nr. de tel al dr.Militaru? Sau cu programul ei la spital, sa merg la sigur,ca nu prea pot sa-mi iau liber de la munca!
Ms mult.
Eseea spune:
buna Zaizak . Nu m-am gandit inca la banii pt martie, ii voi da probabil ca si la nasterea trecuta- acum un an si jumatate ( depinde acum, daca e noaptea, week-end, garda lui, in timpul programului, cum se comporta , etc etc.). Am nascut natural, cu epidurala, fix asa vreau si acum.
Mami de fetita si de baietel 21+
mh spune:
Salutare!
Vad ca s-a vorbit de dra Militaru, desi nu am fost pacienta dumneaei, intamplarea face ca eu sa fi nascut acum 3 ani la Filantropia in aceeasi zi cu doua paciente ale drei Militaru.
Nu intru in detalii prea mult, ambii copii decedati la nastere, unul a fost avort provocat din motive de malformatii cardiace descoperite la 7 luni si cealalta ( fetita) cezariana de urgenta copilul murind pe masa de nastere, data 29.11.2005 am stat cu ambele mamici toata noaptea la reanimare, eu avand cezariana. Socul mare a fost a doua zi dimineata, cand a venit la mamica cu cezariana de urgenta si cerut sa semneze renuntarea la ''CADAVRU'' pentru autopsie.
Intreb doar atat vi se pare normal?
Ma trec fiorii si acum.....
Elena, eu merg la dra Sgarbura cu care am nascut prima oara, daca vrei iti dau PM cu nr de la cabinet, programul e marti si joi 15-19.
Poti sa mergi si la dra Militaru, eu doar am povestit ce am vazut acum 3 ani, poate ca ce sa intamplat nu contesta calitatile dumneaei, apar doar multe semne de intrebare.
Mihaela13+ & Irina
ElenaBondila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mh Salutare! Vad ca s-a vorbit de dra Militaru, desi nu am fost pacienta dumneaei, intamplarea face ca eu sa fi nascut acum 3 ani la Filantropia in aceeasi zi cu doua paciente ale drei Militaru. Nu intru in detalii prea mult, ambii copii decedati la nastere, unul a fost avort provocat din motive de malformatii cardiace descoperite la 7 luni si cealalta ( fetita) cezariana de urgenta copilul murind pe masa de nastere, data 29.11.2005 am stat cu ambele mamici toata noaptea la reanimare, eu avand cezariana. Socul mare a fost a doua zi dimineata, cand a venit la mamica cu cezariana de urgenta si cerut sa semneze renuntarea la ''CADAVRU'' pentru autopsie. Intreb doar atat vi se pare normal? Ma trec fiorii si acum..... Elena, eu merg la dra Sgarbura cu care am nascut prima oara, daca vrei iti dau PM cu nr de la cabinet, programul e marti si joi 15-19. Poti sa mergi si la dra Militaru, eu doar am povestit ce am vazut acum 3 ani, poate ca ce sa intamplat nu contesta calitatile dumneaei, apar doar multe semne de intrebare. Mihaela13+ & Irina mh |
si dr Sgarbura tot la filantropia este?
ElenaBondila spune:
Sim_my n-am mai primit mail-ul tau vineri. daca poti scrie-mi aici adresa exacta, ca maine parca vad ca ma duc si ma invart p'acolo. mail-ul ti l-am dat de pe adresa de la munca si nu-l pot accesa de acasa. ms mult .pupici
zaizak spune:
Buna Eseea!!!!!! sincer si eu ma gindeam la epidurala dar nu stiu prea multe despre ea,de aceea eram convinsa pina acum ca vreau cezariana.Deci sa inteleg ca se da in functie de cum e dr.,am inteles.MERSI
mh spune:
Da, Elena tot la Filantropia este si Dr Sgarbura.
Daca vrei, pot sa iti dau PM cu datele cabinetului.
Mihaela14+ & Irina
ElenaBondila spune:
Essea, tu si zaizak mergeti la acelasi dr.Catalin?Este tot de la filantropia? Puteti sa-mi spuneti unde sa merg si eu la dansul? Pupici multi