Spitalul Filantropia - Peltecu

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_my spune:

Buna tuturor de pe forum!
Elena la fel ca si celelalte fete,iti zic ca nu ai facut o alegere rea atunci cand te-ai hotarat sa nasti la Filantropia!Eu o sa nasc tot acolo in februarie si ti-o pot recomanda pe doctora Militaru!Este doctora memei mele,si acum si a mea!Eu m-am inteles super cu ea pana acum chiar daca la inceput nu vroiam sa merg la ea dc.imi doream un doctor la care sa nu am ,,pile"impropiu spus...aveam o gandire mai ciudata atunci cand am aflat ca sunt insarcinata....dar acum sunt foarte incantata de ea si cred ca am facut o alegere buna!
Nastere usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Mie sincer mi la recomandat cumnata mea pe dr.,cu el a nascut o prietena de-a ei. Nu stiu ce sa-ti zic vezi si tu cum vb cu tine,cum se comporta daca iti da nr ei de tel personal,chiar nu stiu sa-ti spun mai multe.Oricum bafta multa,sa ne spui ce ai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ElenaBondila

Multumesc zaizak! Sunt convinsa ca fac o alegere buna cu Filantropia, fiindca tot ce am citit aici a fost numai de bine, si asta mai imi sterge din emotii. O sa merg maine la Filantropia,si sa vad daca am noroc sa dau peste o dr. buna. Dar cum imi dau seama daca e buna si sa merg mai departe cu ea? Voi cum v-ati convins de alegerea facuta?

Elena, ca sa fiu sincera, eu nu as proceda ca tine. pai cum asa?! Te duci pur si simplu acolo si ceri sa fii consultata de o dr? Oarecare?? pai de unde stii peste cine dai?? Mai asteapta putin, mai intreaba in stanga si in dreapta, mai cauta pe aici sau pe alte forumuri nume de dr femei, apoi cauta pareri despre ele. Nu te poti duce chiar asa, la oricine. Sau poti scrie la toate odiseele de mamici, intrebi scurt, cu rosu, daca e cineva care iti recomanda o dr la Filantropia si vezi ce iese. Asta e parerea mea, sincer, cum ai stat atatea saptamani, mai poti sta cateva zile. Dar nu te du asa, chiar la oricine.

Mami de fetita si de baietel 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Elena, ca sa fiu sincera, eu nu as proceda ca tine. pai cum asa?! Te duci pur si simplu acolo si ceri sa fii consultata de o dr? Oarecare?? pai de unde stii peste cine dai?? Mai asteapta putin, mai intreaba in stanga si in dreapta, mai cauta pe aici sau pe alte forumuri nume de dr femei, apoi cauta pareri despre ele. Nu te poti duce chiar asa, la oricine. Sau poti scrie la toate odiseele de mamici, intrebi scurt, cu rosu, daca e cineva care iti recomanda o dr la Filantropia si vezi ce iese. Asta e parerea mea, sincer, cum ai stat atatea saptamani, mai poti sta cateva zile. Dar nu te du asa, chiar la oricine.

Mami de fetita si de baietel 20+

Eseea, eu ma gandisem deja sa merg la o dr.Militaru, despre care am mai citit si mi s-a parut ok. N-am mai mers pt ca vroiam totusi sa astept si parerea cuiva care a nascut sau care urmeaza sa nasca cu ea si o cunoaste. Exact pe acelasi principiu, ca daca am stat atat , cateva zile in plus nu mai conteaza. Si spre fericirea mea chiar mi-a raspuns cineva si mi-a recomandat-o exact pe dansa. Acum o sa merg direct la ea. Dar totusi e tarizu? Tu la cate sapt. ai mers la doctor? Crezi ca ma poate refuza din motivul asta? Multumesc mult oricum pt sfaturi. Pupici multi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_my

Elena la fel ca si celelalte fete,iti zic ca nu ai facut o alegere rea atunci cand te-ai hotarat sa nasti la Filantropia!Eu o sa nasc tot acolo in februarie si ti-o pot recomanda pe doctora Militaru!Este doctora memei mele,si acum si a mea!Eu m-am inteles super cu ea pana acum chiar daca la inceput nu vroiam sa merg la ea dc.imi doream un doctor la care sa nu am ,,pile"impropiu spus...aveam o gandire mai ciudata atunci cand am aflat ca sunt insarcinata....dar acum sunt foarte incantata de ea si cred ca am facut o alegere buna!
Nastere usoara tuturor!
Multumesc mult pentru sfat. Sa stii ca si eu o aveam in vedere pe dr.Militaru din ce mai citisem pe forum , dar asteptam pareri despre dansa si ma bucur mult ca mi-ai scris. Acum o sa indraznesc sa te mai deranjez cu cateva intrebari. Unde exact o gasesc in cladire (sa nu ma invart ca titirezul ca n-am mai fost pe acolo ), cand are program, ce trebuie sa am la mine cand merg la dansa ( trimitere, analize, adeverinta de la munca?), si cum reactioneaza la "atentie" (daca e ok sa... si cat). Multumesc mult mult de tot!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Elena, stai linistita ca nu te va refuza SIGUR. Totul e pe bani, asa ca de ce te-ar refuza? ! Cumva nu mai are nevoie de paciente?? Tine legatura cu Sim-my,ia un nr de mobil al dr de la ea, sun-o, daca vrei aceeasi dr,si va fi bine. sa ne anunti ce ai facut.

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Elena, stai linistita ca nu te va refuza SIGUR. Totul e pe bani, asa ca de ce te-ar refuza? ! Cumva nu mai are nevoie de paciente?? Tine legatura cu Sim-my,ia un nr de mobil al dr de la ea, sun-o, daca vrei aceeasi dr,si va fi bine. sa ne anunti ce ai facut.

Mami de fetita si de baietel 21+
Sar'na mult Eseea, m-ai mai linistit. Sper sa ma primeasca si sa nu fie nici o problema. Deja am asaltat-o pe Sim-my cu intrebari.Sper sa mai intre si sa-mi raspunda. Daca nu, luni dimineatza ma duc la Filantropia si o caut pe dr. Trebuie s-o gasesc si vb cu ea. Multumesc mult inca o data si va tin la curent (sigur o sa mai am 1000 de intrebari ). Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_mira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bluel

Si eu l-am adus pe lume pe Bubu tot la Spitalul Filantropia acum 2 luni, cu doctorul Peltecu. Nu era gata aripa noua a maternitatii, era destul de curat, mai ales in rezerva nr. 1 unde am stat 2 nopti, insa mai sint probleme cu o anumita parte a personalului (mai ales cel de noapte, cititi la Povestea nasterii lui Bubu)....echipa doctorului este de nota 10! Iar despre doctorul Peltecu am numai cuvinte de lauda, un OM adevarat, respectuos, calm, profesionist, care mi-a facut o cezariana super, dupa doua luni arata ca o simpla zgarietura de pisica , deci se gandeste si la partea estetica a problemei, chiar daca la mine a trebuit sa faca un mic artificiu din cauza uterului meu polifibromatos.

Mami de Bubu/Radu mic (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Eseea buna!!!!!!! Ce faci? apropo de bani: cit ii dam lu catalin in martie ,ai ideea,tu cind ai nascut cu el ? Tu cum ai nascut cezariana sau normal? Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_my spune:

Citat:
citat din mesajul lui ElenaBondila

Citat:
citat din mesajul lui sim_my

Nastere usoara tuturor!
Multumesc mult pentru sfat. Sa stii ca si eu o aveam in vedere pe dr.Militaru din ce mai citisem pe forum , dar asteptam pareri despre dansa si ma bucur mult ca mi-ai scris. Acum o sa indraznesc sa te mai deranjez cu cateva intrebari. Unde exact o gasesc in cladire (sa nu ma invart ca titirezul ca n-am mai fost pe acolo ), cand are program, ce trebuie sa am la mine cand merg la dansa ( trimitere, analize, adeverinta de la munca?), si cum reactioneaza la "atentie" (daca e ok sa... si cat). Multumesc mult mult de tot!!!!

Elena pe doamna doctor o gasesti in spital dimineata dar ar fi mai bine sa te duci dupa ce se termina raportul.Adica pe la 8:30-9:00.Poti intreba de ea la camera de garda.Atentii primeste ca oricare alt doctor dealtfel.Consultatii face in spital dar si la cabinetul ei particular,unde o gasesti mai libera si iti poate spune mai multe.Pentru mai multe detalii imi poti scrie pe adresa Corporate@aplast.ro,sau pe viermutza@yahoo.com.Deasemenea,oricine este interesata de dumneaei,imi poate scrie fara ezitare!:D
Multzi pooopici tuturor,sarcina si nastere usoara deasemenea!!!

Mergi la inceput