Spitalul Filantropia - Peltecu

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Elena, da, mergem la acelasi Catalin. Vroiam sa-ti zic de la inceput dar...ai zis ca vrei dr femeie. Uite citeste aici mai mult despre el :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107262

si apoi daca te hotarasti sa mergi, iti dau nr lui de tel, si-ti spune el unde sa mergi. Nu cred ca o sa regreti.

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Eseea te rog mult da-mi nr de tel al dl.doctor, si spune-mi numele tau ca sa-i spun cine l-a recomandat (ca o sa ma intrebe de unde am nr lui). Si unde-l gasesc pt consultatii, la Euroclinic? Mersi mult de tot!!

Mergi la inceput

Elena, activeaza-ti pm.

El are consultatii si la Mediclass parca ii zice ( pe la Aviatorilor e)si mi se pare ca e chiar miercuri dupa amiaza ( eu asa am fost). Cred ca prefera acolo. Dar il suni si intrebi, activeaza pm.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Elena, activeaza-ti pm.

El are consultatii si la Mediclass parca ii zice ( pe la Aviatorilor e)si mi se pare ca e chiar miercuri dupa amiaza ( eu asa am fost). Cred ca prefera acolo. Dar il suni si intrebi, activeaza pm.

nu stiu cum sa-l activez
imi explici te rog?

Mergi la inceput

Elena, ia incearca asa :

vezi in stg ecranului, sus, o coloana lunga ; gasesti optiunea profil personal

da click

apoi o sa-ti apara in rand mai multe optiuni; da click pe mesaje private

apoi bifezi "activeaza mesaje private"

aper ca e asa, ca eu am facut asta demult

ia incearca asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Elena, ai email cu datele Cabinetului dr. Sgarbura, in caz ca nu primesti nimic da un google la cabinet Ego, e pe strada Elena Cuza, in spatele blocului Loto aproape de parcul Tineretului. Eu zic ca incerci unde crezi ca e mai bine, o sa vezi ca instinctul de mama o sa iti spuna ce e mai bine ptr tine si bb.

Mihaela14+ & Irina nov 2005

Mergi la inceput

Elena, ti-am trimis email, pana activezi pm... Numai bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Elena, ia incearca asa :

vezi in stg ecranului, sus, o coloana lunga ; gasesti optiunea profil personal

da click

apoi o sa-ti apara in rand mai multe optiuni; da click pe mesaje private

apoi bifezi "activeaza mesaje private"

aper ca e asa, ca eu am facut asta demult

ia incearca asa

le-am activat, sar'na mult Eseea pentru tot!!!am primit si mail-ul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui mh

Salutare!

Vad ca s-a vorbit de dra Militaru, desi nu am fost pacienta dumneaei, intamplarea face ca eu sa fi nascut acum 3 ani la Filantropia in aceeasi zi cu doua paciente ale drei Militaru.
Nu intru in detalii prea mult, ambii copii decedati la nastere, unul a fost avort provocat din motive de malformatii cardiace descoperite la 7 luni si cealalta ( fetita) cezariana de urgenta copilul murind pe masa de nastere, data 29.11.2005 am stat cu ambele mamici toata noaptea la reanimare, eu avand cezariana. Socul mare a fost a doua zi dimineata, cand a venit la mamica cu cezariana de urgenta si cerut sa semneze renuntarea la ''CADAVRU'' pentru autopsie.
Intreb doar atat vi se pare normal?
Ma trec fiorii si acum.....
Elena, eu merg la dra Sgarbura cu care am nascut prima oara, daca vrei iti dau PM cu nr de la cabinet, programul e marti si joi 15-19.
Poti sa mergi si la dra Militaru, eu doar am povestit ce am vazut acum 3 ani, poate ca ce sa intamplat nu contesta calitatile dumneaei, apar doar multe semne de intrebare.

Mihaela13+ & Irina

mh

Mihaela precizez de la inceput ca nu cunosc nici un medic de la Filantropia.

Ma simt nevoita sa scriu ptr ca gasesc ca mesajul tau e ... inspaimantator. Nu stiu - vad ca si tu esti graviduta, poate ar fi trebuit sa formulezi altfel mesajul.

Aia 2 copii de care stii tu cine stie ce s-o fi intamplat. Mai ales ca primul era avort la cerere...

Iar faptul ca a cerut semnatura sa faca autopsie - e nasol, de acord cu tine, insa trebuia ptr ca sa stie de ce anume nu a supravietuit.
Si era din pacate un cadavru..

Ideea e - nu mai scrieti si voi povesti d-astea de groaza ca bagati lumea in sperieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Buna Elena!!!!!!!! Cabinetul lui Catalin e MEDICA CITY . E acolo doar miercurea intre 17-20 dar oricum incearca sa-ti faci prog daca vrei iti dau nr de la MEDICAL CITY e acelasi de care zice Eseea din Aviatorilor.

Mergi la inceput