AM NASCUT LA EUROCLINIC

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Felicitari!
Sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Intrebare: cum este cu "bagajul de spital"? dr. meu mi-a spus "nimic"..Cu ce au imbracat bblusii??

Multumesc anticipat!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by iubu77

80 de milioane????????????????????
Doamnee.. io stiam ca este cam 50 de milioane..

50 e natural, 80 e cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

pe site-ul lor, pt. nasterea naturala este afisat pretul de 5957 RON (adica, mai degraba poti spune 60 mil. decat 50), iar pt. cezariana 8554 RON...

http://www.spitaluleuroclinic.ro/preturi.php?spec=preturi
(vezi preturi Operatii/Obstretica)

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

si eu sunt curioasa daca chiar nu trebuie sa luam nimic ca bagaj ... Lenjerie intima de unica folosinta o fi avand?

35s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

MIHUTA, CAMI...toate mamicile cu care am vorbit mi-au spus clar ca nu au folosit nimic din bagajul lor l-au carat degeaba...bebelusii eu pe toti i-am vazut foarte frumos imbracati..in alb, dar de obicei fetitele in roz si baieteii in albastru.toate noi si sigilate...

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
SARBATORIM UN AN DE CASNICIE!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI..eu zilele trecute cand am intrebat era 65 mil nasterea naturala..s-ao mai fi scumpind si nu au apucat sa reactualizeze??

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
SARBATORIM UN AN DE CASNICIE!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihMih spune:

Eu am mai multe cunostinte care au nascut la Euroclinic - e drept ca mai toate prin cezariana - si niciuna nu mi-a spus acelasi pret. Adica variatii intre 85 si 95 mil.

Dar pana la urma e oarecum normal, pt ca asa cum fiecare femeie si nastere sunt diferite si tratamentul aplicat va fi difert. Ei pe site iti pun un pret pt o cazare si tratament standard. Dar daca sa zicem ca ai nevoie de mai multe perfuzii pr refacere, calmante, mai pui si cercei daca ai fetitza etc. atunci pretul creste corespunzator. Insa oricum am inteles ca pe factura la sfarsit este trecuta fiecare compresa si tampon folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Am nascut la euroclinic in ianuarie 2007 (pe atunci inca nu era deschis Medlife unde sunt preturi mult mai mici). Eu am nascut natural cu epidurala. Mie mi s-a facut curatenie in camera si la baie in fiecare zi (poate ca erau atunci mai putine mamici internate). m-a costat 6300 ron, asta incluzand si un vaccin cu imunoglobulina(am rh negativ). Intradevar iti taxeaza pana si servetelele...
Am fost foarte multumita de echipa cu care am nascut...m-au incurajat si sustinut. desi aveam dilatatie 10 de cca 3 ore nu mi s-a facut cezariana pentru ca am refuzat si mi s-a respectat decizia (chiar daca era duminica noaptea). Medicul nu m-a descurajat sa nasc natural desi am bazinul ingust(asa cum se practica in orasul meu).
Singura chestie pe cere le-o reprosez este ca au lipsuri mari la capitolul consiliere alaptat(asta cred ca tine de asistente sau moase). un exemplu in sensul asta e ca ar fi trebuit sa mi-l aduca imediat sa-l alaptez si nu sa hotarasca asistentele ca trebuie sa-i dea lapte praf cu biberonul inainte sa mi-l aduca in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Iar lumina din camera ti-o puteai stinge din pat (sunt niste butoane deasupra capului)..le-am descoperit si eu cu o zi inainte sa ma externez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

M-am externat vineri dupa pranz dar acasa a fost un balamuc total

Revin cu impresii

Cum pe cele pozitive l-am epuizat mai am cateva naspa de adaugat

Foarte putin pesonal pe sectie - vineri a iesit chiar galagie si afost chemat managerul , erau apropae toate rezervele pline si personal mai nu . Adica la aceste pretentii -o asistenta medicala si o ,,debutanta -prostute rau - iar la copii la fel e grav.
Asistentele merg si la sala de nasteri ori asta inseamna ca toata sectia de copii ramane pe maineile la o fata de vre-o 20 si ceva de ani care era complet depasita de stuatie cand venea ora de masa .
Erau multe mamici cu cezariana care nu aveau lactatie , stiti ce greu mananca cei mici in primele zile -iti ia si 30-40 min la o masa , asa ca socotiti cam cat dura sa manace 12 _ sa nu exagerez ca erau si alaptati la san cativa -dar 8 tot erau /.

Alta problema e ca nu spala copiii -sau daca o fac e foarte ara , ii sterge cu ,,servetele umdede , iar rezultatul a fost ca Bem-Bm-ul meu a fcut eritem la fundulet -dar nu din cauza lor ci pentru ca e ,,premmamele se uita ca la incarnarea atur ( si celalalt a fost ,,mai prematur dar n-am patit asa -ceva desi am stat cu el 10 zile in spital, inclusiv la incubator )
In plus -a facut si piodermita ceeace inseamna ca au serioase carente de igiena .

Doctorita aia blonda la care mamele se uita ca la maicuta Teresa e numai o fita - n-a facut nici un fel de ,,instructaj- nu gasesc alt cuvant cu mamale privind ingrijirea nou-nascutului , se face in toate spitalele , iar\pe foaie de externare nu scrie decat sumar cate ceva , nici macar nu scrie formula consacrata ,,clinic /sau nu sanatos
Banuiesc ca sa-si ia orice bataie de pe cap dupa externare .

Am vazut un copil care a facut convulsii -cca 2 min. si i-au explicat mamei ca probabil a avut ,,febra .

In fine , ultimul pe lista ar fi accesul liber si neingradit in camera unde sunt copiii- se intra ca in Mall ,tatici , bunici ertc , cu sosonii aia de hartie , nu mi se pare normal sa vina cu copilul de la sala si , in salonul unde mai sunt 7-10 nou-nascuti sa inceapa sa intre tot familionul . Pai de-aia exista rezerva , ia-ti copilul la tine si n-ai decat sa-l asfixiezi tu dar nu-i obliga pe toti ceilalti sa suporte extazul bunicilor unuia singur ,ca ei obosesc la colectiv

In concluzie , e un spital de fite unde e bine sa ai

-Copilul sanatos si nascut la termen
-o sarcina fara probleme si complicatii
-un doctor obstetrician bun

Ei iti ofera

-sala de operatie impecabila-atat cat ma pricep
-cazare si masa bunicica -am vazut mai buna la aceeasi bani , nu in Romania
- un confort cu care noi romanii nu suntem obisnuiti si pe care il platim cu varf si indesat

-ingrijire medicala medie d.p.d.v calitativ -vorbim de oameni si copii sanatosi deci nu fac mari eforturi

Ce le lipsescte
- personal-o prietena de-a mea a nascut anul trecut cand erau 4 copii in spital si tot atata personal . Acum la capacitate maxima e la fel desi ar trebui sa fie de 4 ori mai multi .Ar trebui macar sa aiba de rezerva si sa-i aduca in situatii ca cele de fata
-un management mai eficient - s-a intrat in rutian , suntem cei mai buni si lumea vine oricum . Era de asteptat ,numai in Romania ,,spitalele tin de ,,moda si acum , e la moda Euroclinic

Parerea mea personala

-Probabil e cel mai bun la momentul actual dar are mari deficinete pe care ar fi bine sa si le remedieze

PS La externare iti da un sondaj de completat , eu l-am completat si nu de complezenta , au fost cam ofuscati .
daca veti constata lucruri asemanatoare poate ar fi bine sa faceti la fel . Cine stie poate chiar le citeste cineva ...

Mergi la inceput