AM NASCUT LA EUROCLINIC
Raspunsuri - Pagina 2
loub_erika spune:
Ligeea,sa va traiasca baietelul...si sa fiti sanatosi!!
Si eu sunt programata ptr marti 23 oct. ptr cezariana,tot la euroclinic...,abia astept..,ai dreptate despre fetele de la receptie...,dar cu ele nu o sa am prea multe tangente ,important e cine are grija de mine dupa!! Vad ca ai leptopul cu tine si pe mine ma bate gandul sa il iau...,ca sunt multi prieteni,socrii etc. sa o vada pe noua membra a familiei,in direct!!
Cate zile au spus ca te tin in spital...,mie mi sa spus 3 in caz de nu apar complicatii,e adevarat?!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem 5 zile si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
monalac spune:
ligeea,in primul rand felicitari, sa ti traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii!sa inteleg ca la dr si la asistente n ai cotizat nimic,doar 8 milioane de lei vechi te a costat nasterea?depinde cumva si de nr zilelor de spitalizare?
Mami de Cris
Poze Cris
mihuta spune:
Ligeea, felicitari pentru baietel, recuperare usoara si sa va traiasca. Din ce am citit nimic nu e catastrofal, tot acolo o sa nasc si eu, dar cu doctorul meu (Vladareanu). Am ales Euroclinicul pentru ca cealalta optiune (Elias) mi s-a parut infecta.
Eu stiam ca nu ai voie sa mananci dupa cezariana vreo 2 zile, sau cel putin nu mancaruri solide.
O intrebare, bebelusul ti s-a adus la alaptat sau i-au bagat direct glucoza/lapte praf ?
35s + Sophia
grati.ela spune:
acush 100 de ani la Braila tot cezariana am avut meniu: primele 2 zile ceai, ziua 3 ceai si un covrig, zilele 4 si 5 ceai iaurt si 1 covrig, zilele 6 si 7 ceai, supa chioara, iaurt si un covrig!
24+
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by monalac
ligeea,in primul rand felicitari, sa ti traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii!sa inteleg ca la dr si la asistente n ai cotizat nimic,doar 8 milioane de lei vechi te a costat nasterea?depinde cumva si de nr zilelor de spitalizare?
Mami de Cris
Poze Cris
Monalac , daca ar costa 8 milioane , cred c-am da toate buzna la Euroclinic. Nu mama , ai inteles gresit ....era vorba de 80 milioane ( lei vechi ).
28+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
iubu77 spune:
80 de milioane????????????????????
Doamnee.. io stiam ca este cam 50 de milioane..
Mda ce sa zic...
Prefer sa dau 32 la un alt spital privat..ca pe bune da ce imi fac de banii astia??? Nasc ei in locul meu????
Phuu hai ca nu-mi revin.. 80 milioane..Tre sa fii un pic asa cam nerealist... Io tin ff mult la mine sau la bebe clar..Dar 80 de milioane exclus:))
MihMih spune:
Ligeea, multumim de review. Foarte utila o expunere obiectiva!
RGE, iti trimit un PM (sper sa-l ai activat).
RGE spune:
MIHMIH..multumesc frumos..ne "vedem"
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
2 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
doradora spune:
in primul rand felicitari!
am ramas mirata de treaba cu camasa, eu am nascut in decembrie la ei si mi-au schimbat si camasa si aleza, uneori si de 2 ori pe zi. oricum mie nu mi-a placut, ca si in fata si in spate shuiera rau vantul :)...
daca stau sa ma gandesc bine, nu stiu daca au curatat dusul, dar masa cu siguranta da. perna nu am bagat-o de seama.
receptionistele sunt intr-adevar o durere, am trimis si mail in care ma plangeam printre altele de faptul ca ma reprogramau la consult in ianuarie, in conditiile in care eu aveam dpn-ul pe 8 decembrie!!!am facut scandal, m-am enervat, dar l-am sunat direct pe herghelegiu si normal ca m-a primit.
oricum, eu imi doresc ca si nr. 2 sa vina pe lume tot aici cand o fi sa fie, pt ca exceptand aceste mici nemultumiri, care sunt totusi remediabile si care spre rusinea lor nu se remediaza, cred ca este cel mai bun lucru pe care il pot oferi eu copilului. nu cunosc conditiile de la medlife, am inteles ca ar fi superior spitalul de acolo, dar aici am fost f multumita de ginecolog, de anestezist si de neonatolog, precum si de asistente si de infirmiere.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
iubu77 spune:
Mda ca in Romania.. Eu nu am avut intentia sa nasc la Euroclinic din cauza ca mi se pare ff scump..La Medlife e mai omeneste si nu cred ca este nici o diferenta ba din contra...
Insa cum sunt in documentari am intrat si pe aici sa vad conditii..Dar din pacate io-s maniaca cu smotru, curatenia si nu accept ca intr-un spital si mai ales privat sa fie mizerie, sau sa nu-mi schimbe camasa etc...
Copii frumosi si sanatosi la toata lunea!!