Cum stati cu bolile de la gradi ???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

timi merge la gradi din septembrie si tot de atunci ii curge nasul, fara febra sau alte minuni
ii tot pun nazomer sau ser

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Imunizare cu niste vaccinuri, de fapt. Cum sa luptam cu virusii prin vaccinarile astea, nu prea inteleg. Eu merg pe naturiste, m-am convins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Al meu e acum la grupa mijlocie, dar pot sa va zic ca anul trecut a lipsit pe motive "medicale" doar 10 zile. 5 pt ca a fost suspect de varicela (desi vaccinat) si 5 pt conjunctivita luata de la bazin. A mai racit el - muci dar fara tuse si febra- si l-am trimis in continuare. Alti colegi ai lui au fost mai putin norocosi - pneumonii, spital..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

pai uite asa l-am trimis si eu la gradi, cu muci, nu avea febra, nu stranuta. Si din cauza mucilor "prelungiti" a facut otita de o saptamana e acasa si ia Augmentin. Maine mergem la control la ORL... si la gradi abia dupa vacanta...adica pe 5 noiembrie

Ingrid si Cristi 4 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

ce vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu cu homeopate il imunizez e la cura cu calcarea phosforica pentru ca el este tipul "calcarea phosforica"! si decand am inceput am scapat de muci!

cred ca e vb de vacanta ca la scola!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Da, e o vacanta de o saptamana. Gradinita nu se inchide, dar nu mai vin toate educatoarele si nu se ma fac activitati educationale. Sant toti la gramada, de la grupa mica la cea pregatitoare.
Mai sigur sa-l tin acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si noi stem la zi cu racelile, raportam doo bucati pana acum, asta din 17 septambrie de cand am inceput gradinita, avem 4 absente
Adica muci de miercuri, stat acasa joi+vineri+we-ul.
Eu ma incalzesc cu ideea ca primul an e mai greu ...

Sanatate tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

La noi la gradi e mai dframatica treaba... la fiecare 10-14 zile apare cate un caz-doua de scarlatina.
Sunt disperata si o tin pe fiica mea mai mult pe acasa.. i am dat Ospen preventiv...
Noroc ca e racita de o saptamana si ca atare nu a mai fost expusa la o contaminare ...

Mergi la inceput

Anca, l-a ce homeopat ai fost ? M-ar interesa si pe mine pentru Cristi, nu stiu ce sa mai fac cu imunitatea asta scazuta

Mergi la inceput