Cum stati cu bolile de la gradi ???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

? Auzisem ca scarlatina a fost "eradicata"!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by luciana12

? Auzisem ca scarlatina a fost "eradicata"!!

luciana

Nici vorba..din pacate,,,,
nu exista vaccin, imbolnavirea la varsta copilariei se pare ca nu da imunitate pe viata,,, deci distractie in toata regula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Vin si eu sa ma dau cu capul de pereti la subiectul asta si sa va zic ca, din ce vad eu aici, noi batem recorurile. In prima sapt. a fost doua zile, a lipsit trei, in a doua, la fel...in a treia a fost, Doamne ajuta, toata saptamana, in a patra nu, in a cincea, adica asta...doar luni, marti si miercuri...Acum are febra 38.5 si mai mult, dar, de data asta, fara simptome de boala. Sunt depasita...sper din suflet sa nu fie o amigdalita! Pana zilele trecute a avut o bronsita care s-a complicat...asa ca dupa o saptamana de aerosoli si siropuri, a luat antibiotic puternic cinci zile, Zinnat. Si am fost fericita doar doua zile...

Cat despre Ribomunyl, desi Ianca a luat anul trecut timp de sase luni, anul asta nu mai ia. Pentru ca doctorita, aceeasi care ni l-a dat anul trecut, a spus ca ea nu-l mai recomanda pentru ca se pare ca ar aveo o legatura cu declansarea astmului.

Acum ii dau Septilin, vit. C naturala, Propolis, sirop de catina si de macese, dar fara efecte vad ca!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Si noi am inceput gradinita pe 1 octombrie, prima saptamana a fost ok pana vineri seara cand am fost la camera de garda - laringinta usoara, dupa doua zile temperatura, antibiotic, am ramas acasa sa ne reinsanatosim tun si azi am facut vaccinul antigripal. Ne mai trebuie cel putin 2 saptamani fara colectivitate pentru ca anticorpii sa-si faca treaba... Deci vom merge din nou la gradinita dupa vacanta, adica pe 11 noiembrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy76 spune:

noi stam acasa de o saptamana cu varicela.e epidemie la gradi.am auzit ca in alte gradinite a aparut oreionul.asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Fetita mea merge la cresa de la 3 luni si jumatate, din mai anul trecut - asa e regula jocului aici...
Iarna trecuta a fost mai tot timpul racita: mucisori, tuse mai usoara sau mai grava, insa rar atat de rau incat sa fie nevoie sa stea acasa. Iarna asta iara am luat-o de coada. Tuseste cam de o luna, facem aerosoli si parca nu da sa ii treaca.
Am spus povestea pediatrei si mi-a zis sa nu ma nelinistesc. Fetita da mai degraba impresia de "copil sanatos" daca te uiti la ea, are greutatea un pic peste medie si mananca foarte bine si e tot timpul activa. Mi-a spus ca asta e cel mai important. Mi-a dat insa un fel de vaccin sub forma de picaturi pe care urmeaza sa i-l dau cate 10 zile timp de 3 luni.
Prieteni de aici spun ca au avut povesti similare cu copiii: raciti toate iernile pana pe la 7-8 ani si apoi brusc nu s-au mai imbolnavit deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Scarlatina nu are vaccin pt ca nu e virala, dar pt oreion si varicela exista vaccin (cel de oreion e chiar obligatoriu), asa ca nu prea inteleg de ce sa apara epidemii -poate un caz - doua, izolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Si noi patim acelasi lucru am stat mai mult acasa decat la gradi.Am inceput cu o raceala usoara,am continuat cu bronsita si boala diareica acuta ,a mers doua zile si a facut otita .Cel mai tare ma deranjeaza ca toate aceste boli au trebuit tratate cu antibiotic .
Sper ca de acum inainte sa fie mai bine .Urmeaza sa ne vaccinam antigripal ,poate scapam mai usor la iarna.

cristetil

Mergi la inceput