Merita bogatii copii??
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Diablette spune:
quote:
Originally posted by inaioanaquote:
Originally posted by Diablette
Guestus, cine isi doreste copii... ii merita. Cu o singura mentiune: parintii cu posibilitati materiale reduse ar fi bine sa faca unul, maxim doi. Asta ca sa isi permita sa ii cresca si educe civilizat si daca se poate fara mari lipsuri.
audiatur et altera pars
Da da, dupa unul, hai doi, musai trebuie sa ii sterilizam pe nenorocitii de saraci.
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Am notat sarcasmul, ma gandeam la responsabilitatile pe care ni le asumam cand aducem pe lume copii; avem datoria sa le oferim tot ce-i mai bun, material si spiritual;
Daca din pacate posibilitatile materiale sunt reduse, e normal sa faci 11 copii (vezi cazurile mediatizate recent), carora sa nu le poti oferi nici macar o farfurie de mancare sau o haina noua pentru iarna??? Sa-i faci doar de dragul de a-i face, fara sa te gandesti la viitorul lor? Asta este egoism pur.
audiatur et altera pars
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ruxij spune:
Saracia nu e in nici un caz o virtute. Din cauza saraciei apar cele mai mari nenorociri. Cred ca orice om responsabil merita sa aiba copii, bogat sau mai putin bogat. Articolul este pur si simplu stupid.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
M-a lasat cu un gust amar articolul asta.Nu stiu cat sa cred din tot ceea ce scrie.Poate dadaca aia a dat aceasta declaratie pt a se razbuna.Nu stiu ce sa cred...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
blue eyes spune:
quote:Ja, ja, ja!
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by blue eyes
Din text: "Unii oameni bogati pur si simplu nu ar trebui sa aiba copii, este de parere o dadaca londoneza care, timp de 13 ani, a avut grija de odraslele celor din lumea buna britanica."
Dadaca aceea o fi ruda cu bona noastra?
Vorbesti de userul MyNurse?
![](icon_smile_big.gif)
blue eyes spune:
Recomandare de film pentru bonele invidioase pe angajatorii lor cei rai si risipitori. Sa moara si capra vecinului, sa se racoreasca si ele!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Diablettequote:
Originally posted by inaioanaquote:
Originally posted by Diablette
Guestus, cine isi doreste copii... ii merita. Cu o singura mentiune: parintii cu posibilitati materiale reduse ar fi bine sa faca unul, maxim doi. Asta ca sa isi permita sa ii cresca si educe civilizat si daca se poate fara mari lipsuri.
audiatur et altera pars
Da da, dupa unul, hai doi, musai trebuie sa ii sterilizam pe nenorocitii de saraci.
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Am notat sarcasmul, ma gandeam la responsabilitatile pe care ni le asumam cand aducem pe lume copii; avem datoria sa le oferim tot ce-i mai bun, material si spiritual;
Daca din pacate posibilitatile materiale sunt reduse, e normal sa faci 11 copii (vezi cazurile mediatizate recent), carora sa nu le poti oferi nici macar o farfurie de mancare sau o haina noua pentru iarna??? Sa-i faci doar de dragul de a-i face, fara sa te gandesti la viitorul lor? Asta este egoism pur.
audiatur et altera pars
Inchipuie-ti ca, sarac fiind, vrei 2 copii (ca sa te intinzi cat ti-e plapuma), dar din prima incercare iese unul si, cand mai vrei unul, surpriza! De fapt ies gemeni sau chiar tripleti. Ce faci atunci, ii avortezi dupa ce afli ca-s mai multi?
b.nica spune:
Probabil ca tot ce se intampla in lumea asta are un rost;stau si ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ar avea copii numai cine ar merita si ar fi in stare sa-i creasca;ar fi o lume atat de perfecta ca ar devenii plicticoasa;
Dar ce buni am fi! Oare trebuie sa fim toti buni?
Ar mai aparea in ziare stiri cu copii care platesc killeri ca sa scape de parinti si ei sa ramana cu apartamentu' si paraii?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Ar mai aparea in ziare stiri cu copii care platesc killeri ca sa scape de parinti si ei sa ramana cu apartamentu' si paraii?
Apar des?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
quote:Pentru mine e suficient ca apar! Nu ar trebui sa existe astfel de ganduri in capurile copiilor niciodata! Este nefiresc.www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
Apar des?