Merita bogatii copii??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu cred ca se poate generaliza dupa un caz.Parintii sint parinti ,indiferent de situatia materiala.Sint si saraci care-si neglijeaza copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

da, corect, nesimtitii! sunt niste brute inumane cu multi bani! bleah, hai mai bine sa le luam si copiii pe care i-au facut deja!

tare articolul, profund si educativ

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

In definitiv cine suntem noi sa decidem daca merita sau nu?

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by Criss75

In definitiv cine suntem noi sa decidem daca merita sau nu?

Criss si Alex

saracii ...

La cum suna titlul, nu m-am obosit sa citesc articolul.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Titlul este grotesc, ma scuzati...

NU decidem noi cine are dreptul sa faca si cine nu! Asta e treaba Domnului, el are destule argumente pro si contra!totul are un scop in aceasta viata, inclusiv experienta, si numic nu e intamplator!

Nu suntem in masura sa judecam...Un exeplu: eu vad pachetul de tigari din dreapta, tu din stanga, iar EL de sus! Cine vede mai bine??? Cred ca aceste subiecte nu au ce cauta in viata noastra..

Dati cu rosiiiii

Cu stima,

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Diablette

Guestus, cine isi doreste copii... ii merita. Cu o singura mentiune: parintii cu posibilitati materiale reduse ar fi bine sa faca unul, maxim doi. Asta ca sa isi permita sa ii cresca si educe civilizat si daca se poate fara mari lipsuri.

audiatur et altera pars

Da da, dupa unul, hai doi, musai trebuie sa ii sterilizam pe nenorocitii de saraci.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Articol idiot. Parerea mea....care este

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by blue eyes
Din text: "Unii oameni bogati pur si simplu nu ar trebui sa aiba copii, este de parere o dadaca londoneza care, timp de 13 ani, a avut grija de odraslele celor din lumea buna britanica."
Dadaca aceea o fi ruda cu bona noastra? Daca nu-i place atmosfera din casele bogatilor, cine naiba o tine acolo?

Vorbesti de userul MyNurse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Din text: "Unii oameni bogati pur si simplu nu ar trebui sa aiba copii, este de parere o dadaca londoneza care, timp de 13 ani, a avut grija de odraslele celor din lumea buna britanica."
Dadaca aceea o fi ruda cu bona noastra? Daca nu-i place atmosfera din casele bogatilor, cine naiba o tine acolo?

ssssst 6!
vine cineva

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by rolo

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:

ssssst 6!
vine cineva

De cand cu avioanele astea lumea a devenita asaaaaaa micaaaaaa, imediat ajungi dintr-o parte in alta!

Mergi la inceput