Merita bogatii copii??
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Silvana (), exista si nebuni pe lumea asta. Au ajuns nebuni datorita capriciilor naturii care se mai joaca din cand in cand cu literele A, C, G si T cand se plictiseste de copiat.
Faptul ca un nebun, din 4 milioane cat are Moldova, a luat-o rau pe aratura nu trebuie sa ne ingrijoreze decat intre doua statii de metrou, cat ne ia sa citim toata Libertatea, daca ar fi ceva de citit in ea .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Diablette spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Cquote:
Originally posted by Diablettequote:
Originally posted by inaioanaquote:
Originally posted by Diablette
Guestus, cine isi doreste copii... ii merita. Cu o singura mentiune: parintii cu posibilitati materiale reduse ar fi bine sa faca unul, maxim doi. Asta ca sa isi permita sa ii cresca si educe civilizat si daca se poate fara mari lipsuri.
audiatur et altera pars
Da da, dupa unul, hai doi, musai trebuie sa ii sterilizam pe nenorocitii de saraci.
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Am notat sarcasmul, ma gandeam la responsabilitatile pe care ni le asumam cand aducem pe lume copii; avem datoria sa le oferim tot ce-i mai bun, material si spiritual;
Daca din pacate posibilitatile materiale sunt reduse, e normal sa faci 11 copii (vezi cazurile mediatizate recent), carora sa nu le poti oferi nici macar o farfurie de mancare sau o haina noua pentru iarna??? Sa-i faci doar de dragul de a-i face, fara sa te gandesti la viitorul lor? Asta este egoism pur.
audiatur et altera pars
Inchipuie-ti ca, sarac fiind, vrei 2 copii (ca sa te intinzi cat ti-e plapuma), dar din prima incercare iese unul si, cand mai vrei unul, surpriza! De fapt ies gemeni sau chiar tripleti. Ce faci atunci, ii avortezi dupa ce afli ca-s mai multi?
![](ups.gif)
Ce am scris mai sus era un exemplu, generalizam, insa putem discuta pe un caz concret, sunt mii...
audiatur et altera pars
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Ce , nu ati mai vazut copii in spital care are in loc de apartinator un frate sau o sora putin mai mare ?.... si asta nu din cauza ca mama se chinuie sa aduca o paine in casa , ci din cauza ca mai sunt 6 frati acasa , iar cel mai mic (al 7-lea) are doar cateva luni.
Ca sa nu mai spun ca nici nu se tin de tratamente si vin cand au ei chef ... si afli cu stupoare ca mama lor mai vrea un plod ca ii place
Ce sa mai spun de aceste tratamente care costa zeci de milioane (din banii spitalului) si daca nu este urmat ca la carte e ca si cum ai arunca banii astia in foc.
Si DA , eu cred ca daca aduci pe lume un sufletel trebuie sa ai macar putina decenta sa ii asiguri nevoile minime de trai si sa il trimiti macar la scoala CA E GRATUIT.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
b.nica spune:
Eu cred ca sufletul are nevoie de dragoste poate mai mult decat are nevoie trupul de mancare.
De aceea gresesc unii parinti care isi limiteaza obligatiile fata de copil doar la nevoile materiale ale acestuia.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Eu cred ca dai nastere unui suflet este mai important sa-i dai dragoste decat mancare;gresesc?
... e , si daca nu ii dai mancare pt trup si pt minte se cheama crima ; gresesc?
Aida - mama de pisica mica.
![](cat.gif)
![](floare.gif)
![](cat.gif)
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
ruxij spune:
Daca ii dai dragoste, musai te dai peste cap sa ii dai si mancare. Daca nu te intereseaza de nevoile de baza ale copilului, nu prea cred in povestea cu dragostea.
Diablette spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Eu cred ca dai nastere unui suflet este mai important sa-i dai dragoste decat mancare;gresesc?
![](bis.gif)
da, dimineata dragoste cu paine uscata, la pranz supa de dragoste (pt. suflet
![](hippi.gif)
Despre dragostea pe care trebuie sa o oferi unui copil nici macar nu trebuie sa discutam, orice copil este un DAR de la Dumnezeu si Dumnezeu inseamna dragoste. Insa trebuie sa adaugi si grija, responsabilitate, trebuie sa incerci putin sa fii altruist.
Daca ar fi dupa mine, as face cel putin o echipa de rugby (nu de fotbal) si vreo 10 fete pe langa, asa, cate unul la un an jumate...MAMA eroina
![](sieu.gif)
audiatur et altera pars
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Concluzia este ca bogatii merita mai mult copii decat saracii! Bine ati mai intors-o din condei
Andreea
blackpanterro spune:
Eu merg pe principiul calitate nu cantitate.Daca nu ai bani sa te intretii pe tine de ce sa aduci pe lume un copil?Mama, castiga 6 mil pe luna si ca mama sunt foarte multi.La asa salar cum te poti gandi sa faci copii mai ales daca amandoi castiga atat, nici nu pot sa imi imaginez cum cresti un copil din 12 mil cand ai si facturi de platit....
In schimb daca as fi super bogata as face 10 copii.Deci de acord cu Androix, bogatii sa faca multi copii :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)